Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaká zkušenosti s přenášením v kolínské porodnici. Do kdy nechávají přenášet? Myslím tím, že někde nechávají celých 14 dní a někde jen 1 týden. Vím, že záleží na tom, jak to vypadá s miminkem v bříšku. Ale vím, že někde prostě mají strop a přes to vlak nejede. Moc děkuji.
Hellik píše:
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaká zkušenosti s přenášením v kolínské porodnici. Do kdy nechávají přenášet? Myslím tím, že někde nechávají celých 14 dní a někde jen 1 týden. Vím, že záleží na tom, jak to vypadá s miminkem v bříšku. Ale vím, že někde prostě mají strop a přes to vlak nejede. Moc děkuji.
Jeje,no jestli si dobre pamatuju tak mi doktorka tenkrat rikala,ze dlouho nenechavaji prenaset.Ale bude to individualni si myslim.I ja jsem sla na cisare celkem brzo,takzze asi tak. ![]()
Uz se nemuzes dockat,co? No ke konci je to hodne narocny
No, přesně tak
Ráda bych věděla, jak dlouho můžu být ještě těhu. Už aby to bylo.
Hellik píše:
No, přesně takRáda bych věděla, jak dlouho můžu být ještě těhu. Už aby to bylo.
Já když šla na vyvoláni do porodky ve 40+0 tak na mě doktor koukal jak z jara na vyvolání berou až 40+3 ale pozor pokud je váhový odhad miminka na UZ větší jak 4kg už si vás tam nechají je to pak už riziko
TOhle se týkalo mě a musím říct jsem nad míru spokojená skvělý pan primář Toman a celý personál nejen na šestinedělí ale také na novorozeneckém !!!!
Ahoj,
dne 16.11.2011 jsem rodila v porodnici v Kolíně. Musím pochválit celý personál porodnice, rodila mě MUDr. Adámková, skvělá doktorka , byla s ní výborná spolupráce a měla jsem perfektní milou porodní asistentku, bohužel si nepamatuji jméno, ale mladá na krátko ostříhaná černovláska, ale všechny byly milé.
Na šestinedělí a porodnickém jsem se nesetkala s žádnou negativní reakcí. Opět milé sestřičky. Když jsem nevěděla jak s kojením chodila jsem se ptát třeba i 10× za den a ani jednou jsem se nesetkala s negativní reakcí či naštvanou sestřičkou. Tak že Kolínskou porodnici vřele doporučuji.
Lenka
Tak já mám naprosto stejnou zkušenost. Rodila jsem 25.11.11. Rodila mě taky dr. Adámková a byla super…Porod byl bez problémů, všichni se chovali mile a trpělivě mě všechno vysvětlovali. Porodní asistentka byla starší, jméno také nevím. Bylo z ní cítit, že má velkou praxi. Když už jsem měla ke konci větší bolesti, tak mi řekla, nebojte, do hodiny máte miminko u sebe. No a přesně za 53 min. se Kačenka narodila. To samé na šestinedělí. Jak sestry z gynekologie, tak sestry od miminek byly moc ochotné, usměvavé. Vždy si udělaly čas, když jsem potřebovala na něco se zeptat. Jednu noc se malá budila co hodinu, šla jsem za nima a oni si jí bez jakýchkoliv poznámek vzali, přinesli až na kojení za 3 hod. To jsem řekla, že mi jí tam můžou nechat. Kdybych plánovala třetí dítě (což teda fakt neplánuju), tak budu ráda rodit znovu v Kolíně. ![]()
Jee, mě rodila taky mudr. Adámková- byla skvělá a sestřička-starší, velmi zkušená na mikádo ostříhaná porodní asistentka Pyskačová… nebýt jí, snad neporodím
… nemůžu si stěžovat ani na oddělení šestinedělí a sestřičky z dětského.. Jelikož jsem za celou dobu po nikom nic nežádala a jediná otázka byla: ,, Kdy půjdeme domů?,,, ráda půjdu do budoucna do Kolínské nemocnice rodit znova. Nejen proto, že to mám ,, za humny,, ,ale proto, že si DOUFÁM odnesu toho vysněného chlapečka
…
Tak ta moje PA byla určo Pyskačová.. A asi bych taky neporodila. Jsem se nakonec rozhodla, že TAMTUDY ta malá nepůjde… Tak mě uklidnila a malá za 10 minut TAMTUDY vyšla. ![]()
Ahoj maminky, nemůžu nikde najit ceník nadstandartů atd… nevite některá? Děkuji
mijka píše:
zkusím se podívat jestli nenajdu fakturu
Ahoj, nejsme si jistá, ale mám pocit, že to bylo buď 340 nebo 440. Já a paměť na čísla ![]()
mijka píše:
Tak jsem našla a je to 440 Kč na noc
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli se některá z Vás chystá rodit v Kolíně. Já si tam byla asi před týdnem na pár dní lehnout a bylo to fajn, ale stejně bych ráda slyšela názory jiných. Děkuji ![]()
Ahojky, chystám se rodit v červenci - možná koncem června v Kolíně, poradíte mi co jste potřebovali a bez čeho jste se neobešli? Třeba plínky pro mimčo, kosmetika, porodnické vložky a podobně…Případně jestli má cenu platit si nadstandart? Už doma jednoho prcka mám, takže vím do čeho jdu, ale první jsem rodila u Apolináře a nikde nemůžu najít odpověď na tyhle otázky…
Díky moc za Vaše rady
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.