Porodnice v Kolíně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
4.5.11 15:45

Ahojík, to se hezky čte… Já mám termín porodu zítra a taky jdu do Kolína. Bohužel včera na kontrole jsme se dozvěděli, že se malý ven nechce, tak budeme asi přenášet. Každopádně zatím jsem tam taky byla spokojená, tak snad to tam zvládnem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
4.5.11 16:26
zuziiiiik píše:
Ahojík, to se hezky čte… Já mám termín porodu zítra a taky jdu do Kolína. Bohužel včera na kontrole jsme se dozvěděli, že se malý ven nechce, tak budeme asi přenášet. Každopádně zatím jsem tam taky byla spokojená, tak snad to tam zvládnem :kytka:

Tak držím palce ať vše dobře dopadne a jste obě zdravé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
4.5.11 16:38
zuziiiiik píše:
Ahojík, to se hezky čte… Já mám termín porodu zítra a taky jdu do Kolína. Bohužel včera na kontrole jsme se dozvěděli, že se malý ven nechce, tak budeme asi přenášet. Každopádně zatím jsem tam taky byla spokojená, tak snad to tam zvládnem :kytka:

moc moc držím palečky at vše dopadne dobře … :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
5.5.11 16:33

Díky moc všem, snad se malá brzo umoudří a vykoukne :roll:
Holky, nevíte, jak to v Kolíně chodí ohledně vyvolání porodu???? Jak dlouho po termínu porod vyvolávají a jak to tam probíhá????? Při našem štěstí takhle dopadneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
5.5.11 18:49
zuziiiiik píše:
Holky, nevíte, jak to v Kolíně chodí ohledně vyvolání porodu???? Jak dlouho po termínu porod vyvolávají a jak to tam probíhá????? Při našem štěstí takhle dopadneme :-)

myslím si že nám na předporodním kurzu říkala tak max.asi týden bo tak ale jinak :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
6.5.11 09:31
nikil píše:
zuziiiiik píše:
Holky, nevíte, jak to v Kolíně chodí ohledně vyvolání porodu???? Jak dlouho po termínu porod vyvolávají a jak to tam probíhá????? Při našem štěstí takhle dopadneme :-)
myslím si že nám na předporodním kurzu říkala tak max.asi týden bo tak ale jinak :nevim: :nevim:

Fakt????? No tak uvidíme… My tam jdeme ve čtvrtek, to by bylo přesně týden po termínu, tak by nám řekli. Už aby to bylo :-) No ale vůbec se tý naší holce nedivím… Chudinka ví, do jaký leze doby, tak radši ani nechce ven :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13843
6.5.11 13:27
zuziiiiik píše:
nikil píše:
zuziiiiik píše:
myslím si že nám na předporodním kurzu říkala tak max.asi týden bo tak ale jinak :nevim: :nevim:
Fakt????? No tak uvidíme… My tam jdeme ve čtvrtek, to by bylo přesně týden po termínu, tak by nám řekli. Už aby to bylo :-) No ale vůbec se tý naší holce nedivím… Chudinka ví, do jaký leze doby, tak radši ani nechce ven :roll:

no uvidíš no..já ted byla na KO a MONITORU a VŠE JE OK pořád CS 0 což je divné no tkž si myslím že nemine přenášet :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
18.5.11 09:46
zuziiiiik píše:
nikil píše:
zuziiiiik píše:
Fakt????? No tak uvidíme… My tam jdeme ve čtvrtek, to by bylo přesně týden po termínu, tak by nám řekli. Už aby to bylo :-) No ale vůbec se tý naší holce nedivím… Chudinka ví, do jaký leze doby, tak radši ani nechce ven :roll:

Držím palečky..pak napiš jak to tam vypadalo s porodem :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.5.11 14:11

Ahoh holky,
Koukala jsem, že v Kolíně nejsou samostatné porodní boxy. Chápu to tak správně, že když budu rodit, tak na hekárně se mnou může být ještě další rodička? To mě celkem děsí. První mímo jsem rodila v samostatném pokoji, kde jsem byla na obě doby porodní. Nedovedu si představit, že se budu s někým budu dělit o sprchu.
A ještě další dotaz. Mohl s vámi být manžel na hekárně? Nebo mohl přijít až k samotnému porodu na porodní sál?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.5.11 16:09

Ahoj Heli já rodila v roce 2007 Adámka a manžela jsem na hekárně neměla volala jsme ho až mi řekli aby přišel a myslím si že je to tak lepší kdo ví jestli by to chlap ty naše bolesti rozdýchali a popravdě je to i pro nás ženský lepší. A co jsem od holek slyšela nic se na tom za ty leta nezměnilo. A co se týče hekárny tak pokud mě paměť neklame tak jsou vedle sebe dvě postele a hekárna je průchozí ještě se dvěmi postelemi což zn jeden velikánskej pokoj pro 4 matky ale 2wc a 2 sprchy ale je lepší se jít podívat jak to v porodnici vypadá a na vše se zeptat ať víš do čeho jdeš já jsem jinak před lety byla max. spokojená a věřím že i letos kdy mě čeká můj druhý porod bude vše v nejlepším pořádku

Hellik píše:
Ahoh holky,
Koukala jsem, že v Kolíně nejsou samostatné porodní boxy. Chápu to tak správně, že když budu rodit, tak na hekárně se mnou může být ještě další rodička? To mě celkem děsí. První mímo jsem rodila v samostatném pokoji, kde jsem byla na obě doby porodní. Nedovedu si představit, že se budu s někým budu dělit o sprchu.
A ještě další dotaz. Mohl s vámi být manžel na hekárně? Nebo mohl přijít až k samotnému porodu na porodní sál?
Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
26.5.11 09:46

Hodně se diskutuje na téma Kolínské porodnice našla jsem pěkný odkaz i s př. kontakty doporučuji přečíst snad se vám bude lépe rozhodovat zda rodit či nerodit v Kolíně :wink:

http://www.maminka.cz/…odi-v-koline

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
27.5.11 08:10

Moc díky za odpověď i odkaz. Hned se na to jdu mrknout. Ohledně otce při první době: Já u prvního jsem byla s manželem a musím říct, že mi tam hodně pomohl. Nechci se rozepisovat, co se dělo, ale sestry nechávaly hodně věcí na něm. Asi záleží porod od porodu. My oba dva ale víme, že u druhého dítěte chceme být dohromady. Proto to řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
27.5.11 08:14

Luciblank - no ještě mě překvapuje, že všude čtu, jak tam může partner být a jak je to v pohodě. Ale od tebe a ještě od jedné kámošky jsem už slyšela, že poslali muže pryč. Další kamarádka mi říkala, že si ho tam musela vydupat a prostě dát jasně najevo, že ho tam chce celou dobu..... No uvidíme. Bohužel mi nic nezbývá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
27.5.11 14:01
nikil píše:
Jsem 20-letá holčina :lol: :lol: nemám žádné zkušenosti :-( chci se vás optat??jestli mám rodit v Kolíně??Moc se rozmýšlím :-o a vůbec nevím…ptž jsem byla ve 20tt na utz a byl tam dost nepříjemný lékař seděl tam a jen mlčel nic neříkal :-( a pořád jen kroutil hlavou a tak hluboce vzdychal :-? Mimi bylo moc hyperaktivní a pořád se hýbalo :( a on že nemůže pořádně změřit a tak…ležela jsem tam přes 20min,a on nic neříkal vůbec mi neřekl nic ..:(nic mi nevysvětlil no hrůza už bych to nechtěla zažít!!moc jsem se těšila že mi řekne kolik váží a tak..a on nic eště spíš byl dotčený když jsem se ho na něo optala :-( jmenoval se Hanzlík!Tkž od té doby jsem celá v rozpaku :-o jestli rodit v kolíně bo ne!Ted půjdu ve 3Ott na utz a jsem velice zvědavá jestli tam zas bude ten milý lékař :-( byla jsem na 3D UTZ v pardubicích a bylo to úplě něco jiného lékař milá sestra tak též prostě vše mi vysvětlil :-D měla jsem z toho moc dobrý pocit :-D prostě něco jiného než v kolíně :-(

Ahojky dr.Hanzlík sice je nemluvka a není extra příjemnej,ale je dobrej porodník,pak dr.Adámek je výbornej…jen ty mladé doktorky jsou nic moc…vím od sestry a holek..rodily nedávno…ale všude je něco… :nevim: Třeba mě dr.Hanzlík zachránil doslova půlku vnitřku,když mi praskl levej vaječník s cystou a měla jsem velké krvácení do dutiny břišní ,před loni..díky němu mám vše na svém místě a i plně funkční a dnes čekám po té těžké operaci miminko..rodím kolem 15.9 20011 v Kolíně :-)dr.Hanzlíka bych si k porodu klído vzala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
7.6.11 21:11
Hellik píše:
Luciblank - no ještě mě překvapuje, že všude čtu, jak tam může partner být a jak je to v pohodě. Ale od tebe a ještě od jedné kámošky jsem už slyšela, že poslali muže pryč. Další kamarádka mi říkala, že si ho tam musela vydupat a prostě dát jasně najevo, že ho tam chce celou dobu..... No uvidíme. Bohužel mi nic nezbývá. :nevim:

No je to fakt manžel se mnou nebyl až když se to rozběhlo když mě přijímali a viděli že je to na delší dobu odkázali ho domů a přišel až k večeru a teď jsem zvědavá jak to bude probíhat u druhého porodu ale tentokrát si ho tam vydupu když už si za to zaplatím ale jinak si není na co stěžovat. jinak co se týče doktorek tak souhlasím já si nepamatuji která dr. mě rodila ale opravdu nebyla moc příjemná a neměla žáden cit snad tentokrát natrefím na mužský :-) mám termín 5.9.2011 a už teď se těším až budu mít broučka u sebe a vše za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková