Porodnice v Kolíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1005
24.8.11 20:52

Milaa neboj určitě dáme vědět kdyby některá z nás začala rodit dříve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milaaa
27.8.11 14:28

Ahojda jestli chcete něco vědět ptejte se. Ve čtvrtek jsem porodila a bylo to supr :-D klído bych šla rodit znovu. Snad nás v pondělí pustí tak jestli bude mimís v poho napíšu více…3850 a 51 na zadku mám snad vyšitou kytičku látali mě přes půl hodky :cert: Ale jinak je mi tady smutno a nemůžu spát asi nerv :zed:

• Citovat
  • Upravit
1005
27.8.11 16:58

Milla moc gratuluju tak jak to tam te´d chodí změnil se trošku personál nebo to tam stojí za prd?? Už taky každým dnem čekám kdy to na mě příjde tak ať vím do čeho jdu a nejn já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milaaaa
30.8.11 14:50

Dneska jsme dorazili dom…konečně. Všichni byli skvělí, opravdu. Nemůžu o žádné sestře ani doktorovi říci nic špatného. :-)
Je fakt že si vás až tak nevšímají a vše ukážou jen tak sporadicky ale mně tento přístup vyhovoval.
Nešlo nám kojit, takže prďák zhubnul a museli jsme čekat až to dožene.

• Citovat
  • Upravit
69
30.8.11 20:12

Jee Vas si z porodnice pamatuju ..ja rodila 11.4.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.11 20:15

Na porodnici v Kolíne si nemuzu stezovat,rodil me pan Primar a byla sem s nim spokojena o meho maleho Matyska se krasne postarali a pristup sester na sestinedeli byl uzasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.11 20:22

Ja mela pritele od sameho zacatu na hekarne a sestricky ho vubec nevyhazovali..akorat kdyz mi davali klystyr tak ho mile vypakovali ze u toho byt nemusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milaaaa
31.8.11 08:45
malicka02 píše:
Na porodnici v Kolíne si nemuzu stezovat,rodil me pan Primar a byla sem s nim spokojena o meho maleho Matyska se krasne postarali a pristup sester na sestinedeli byl uzasny

No mě rodily doktorky-děvčata. Mladé holčiny a byly skvělé. Člověk si ani nepřipadal, že je u doktora.Vždycky mě vyšetřila jedna a řekla té druhé jak to vypadá a ta to po ní zkontrolovala.Možná by někdo řekl že jsem byla jako pokusný králík ale nevadilo mi to, byly strašně šetrné. Ta začátečnice asi byla nervozní když mi měla píchnout vodu hrozně se jí klepali ruce a nepovedlo se jí to. Ale šít uměly fantasticky :-) Bylo to o hodně lepší než kdyby tam byl „starý“ doktor s tlustými prsty. Vůbec celý kolektiv se mi zdál mladý, takže se nelekejte- holky jsou mooc šikovné!

• Citovat
  • Upravit
49
31.8.11 15:44

Jeee, ani nevíte jak ráda tohle čtu :lol: … dneska jsem byla vyplnit porodopis a 26.9. mám termín… tak doufám, že i já přidám kladné hodnocení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika85
2.9.11 14:28

Ahoj Veru, jsem si jakou dobu říkala, když jsem tě potkala v nemocnici (taky jsem šla sepsat porodopis), jestli jsi to ty nebo ne. Já mám termín 19.9., ale chci rodit pokud možno příští týden, už mě to nebaví… Ale moc se těšíme:-)

• Citovat
  • Upravit
49
2.9.11 18:33

:D :D … ahoj Veru.. ja si pak řikala, že jsem na tebe nepočkala abych se zeptala, jak se máte a tak :) …já mám termín až 26.9, ale nejradši bych rodila hned ! Ty bydliš v Kolíně? Nebo kde je tě konec?? By jsme mohli dát ještě kafe ne ;):mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika85
2.9.11 21:31

Já bydlím rok ve Vestci, máme tady postavenej novej baráček. je to cca 12 km od Nymburka a asi 13km od Poděbrad. No já už moc nikam nevyrážim, chci rodit už příští týden, nebo teda budu dělat vše pro to, aby to bylo :mrgreen: tak uvidíme. A ty jsi vdaná? a bydlíš kde?

• Citovat
  • Upravit
3392
2.9.11 21:47

Ahoj holky,jestli se chcete seznámit s maminkama z Kolína,tak tu máme na foru diskuzi Kolín.Můžete se k nám přidat,už jsme celkem velká banda a pořád se rozrůstáme :-)
 https://www.emimino.cz/…nkovani/499/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika85
3.9.11 08:55
dostyna píše:
Ahoj holky,jestli se chcete seznámit s maminkama z Kolína,tak tu máme na foru diskuzi Kolín.Můžete se k nám přidat,už jsme celkem velká banda a pořád se rozrůstáme :-)
https://www.emimino.cz/…nkovani/499/#…

:-D Díky za nabídku, ale já bydlím od Kolína asi 30km, budu tam jen rodit. :-) Jsem spíš spojena s Poděbradama (bydlela jsem dřív v Pátku) a Nymburkem. Ale díky. :wink:

• Citovat
  • Upravit
1005
3.9.11 15:37

Dostyna už jsem k vám nakoukla a zapojila se do diskuse :-) děkuji za skvělý tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková