Porodnice Vítkovice - termín červenec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9354
21.6.12 16:00

@kackasli mnohde právě dělají :zed: Já hodlám cvičit s Epinem abych se tomu vyhla, tak mám strach aby to někdo neudělal preventivně jak je zvykem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
21.6.12 16:07
Těžko říct, ale ve Vítkovicíh bych se toho nebála, přijdou mi tam hodně vstřícní! A když to budeš mít v porodním plánu, tak by neměl být problém. ;)
@Misschelle píše:
@kackasli mnohde právě dělají :zed: Já hodlám cvičit s Epinem abych se tomu vyhla, tak mám strach aby to někdo neudělal preventivně jak je zvykem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
21.6.12 16:40

Já jsem taky byla na kurzu ve vítkovicích a porodní asistentka nám taky říkala že pokud vidí že to není nutné nastřihnout tak nenastříhavají. ale četla jsem že pokud se neudělá nástřih a je potřeba a tím pádem se dole natrhneš tak je to potom horší pro zašívání. když se natrhneš tak je to jako puzzle na zašívání a je tam více stehu ale když se udělá nástřih máš potom hezkou rovnou jizvu. to jsem myslím četla někde v časopisu jak to psal doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
21.6.12 19:10

@A.slunicko Já vím, že je to horší šití, proto to Epino ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
21.6.12 21:33

@Misschelle Co je Epino? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
21.6.12 22:16

Rozhodně nenastřihavají jen tak…přece jen je to pro ně práce navíc ;) Musí pak nachystat a uklidit šití ;) Pokud není nutné, nedělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
22.6.12 08:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9354
22.6.12 08:33

@Brokianaa To moc ráda čtu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5850
22.6.12 20:25

Ahoj, můžu se přidat??? Mám termín sice v srpnu, ale od července to není zas tak daleko. Taky plánuji rodit ve Vítkovicích a třeba se tady dozvím ještě něco, co nevím :) Jinak předporodní kurz mě čeká v pondělí poslední lekce (nácvik dýchání), takže informovaná jsem ale člověk nikdy neví. Navíc nám tam říkala PA vcelku dost rozsáhlé info, takže se mi něco i ztrácí :D Každopádně jsme byli s manželem na prohlídce porodnice a moc se mi tam líbilo a vůbec mi to nepřišlo jako nemocniční prostředí… Akorát mě to utvrdilo v tom, že opravdu jinde než ve Vítkovicích rodit nechci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.6.12 23:02
@Misheila píše:
Ahoj, můžu se přidat??? Mám termín sice v srpnu, ale od července to není zas tak daleko. Taky plánuji rodit ve Vítkovicích a třeba se tady dozvím ještě něco, co nevím :) Jinak předporodní kurz mě čeká v pondělí poslední lekce (nácvik dýchání), takže informovaná jsem ale člověk nikdy neví. Navíc nám tam říkala PA vcelku dost rozsáhlé info, takže se mi něco i ztrácí :D Každopádně jsme byli s manželem na prohlídce porodnice a moc se mi tam líbilo a vůbec mi to nepřišlo jako nemocniční prostředí… Akorát mě to utvrdilo v tom, že opravdu jinde než ve Vítkovicích rodit nechci :palec:

Ahoj a vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
24.6.12 13:32

Tak co holky, jak to s váma vypadá? Já stále 2v1 :lol: V pátek už mám KO v porodce, tak jsem zvědavá co mi řeknou :think: jestli se to začíná chystat nebo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
24.6.12 15:15
Ahojky! Já se chystám za chvilku s mužem na prohlídku porodky, ještě neví, jestli bude se mnou, uvidíme podle situace. Moc se mu do toho nechce a já ho nenutím. Jinak už je to teda docela fuška s tím břichem. :roll: Veru, ať Ti dopadne kontrola, pak písni co a jak. Mějte se! :mavam:
@verunka84 píše:
Tak co holky, jak to s váma vypadá? Já stále 2v1 :lol: V pátek už mám KO v porodce, tak jsem zvědavá co mi řeknou :think: jestli se to začíná chystat nebo co :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunnyk
24.6.12 23:35

Ahoj holky, taky jsem byla už dvakrát na ko v porodce a musím teda říct že mám docela smíšené pocity. Dneska jsem 38+5, na první KO mi dr. řekla že to vypadá na rychlovku že jsem připravená až moc a že malé nemůže ani změřit hlavičku protože je už tak natlačená dole a teď v pátek na KO jiná dr. /hodně hubená, mladá, přišlo mi že slovenka ale mluvila česky/ že se nic neděje, žádný náznak porodu, otevření jen na prst, prostě že nic. Vedra už mi dávají zabrat, otoky pekelné, dostala jsem na ně i prášky a mám už nahoře 25 kg takže klouby fakt trpí, nejradši už bych to měla za sebou, ale zatím to teda vůbec nevypadá:-(((

• Citovat
  • Upravit
1808
25.6.12 08:16
@sunnyk píše:
Ahoj holky, taky jsem byla už dvakrát na ko v porodce a musím teda říct že mám docela smíšené pocity. Dneska jsem 38+5, na první KO mi dr. řekla že to vypadá na rychlovku že jsem připravená až moc a že malé nemůže ani změřit hlavičku protože je už tak natlačená dole a teď v pátek na KO jiná dr. /hodně hubená, mladá, přišlo mi že slovenka ale mluvila česky/ že se nic neděje, žádný náznak porodu, otevření jen na prst, prostě že nic. Vedra už mi dávají zabrat, otoky pekelné, dostala jsem na ně i prášky a mám už nahoře 25 kg takže klouby fakt trpí, nejradši už bych to měla za sebou, ale zatím to teda vůbec nevypadá:-(((

Ahojky, a kam chodíš do Vítkovic? A jak často? Neboj ono to příjde a když ne tak to prostě vyvolají…já jsem taky oteklá jako blázen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
25.6.12 08:24

Taky mě trápí oteklé nohy, i ruce a docela to bolí. Přibrala jsem 20 kg, je to děs!!! Ale fakt jsem se necpala, jen více ujížděla na buchtách a pečivu, což normálně moc nejím. Tak snad to pak půjde dolů. ;) Včera při prohlídce nám PA říkala, že na kontroly k nim nemusíme, máme chodit ke svému lékaři a pak až přijít rodit. Zítra jdu na první monitor, jsem zvědavá. Pěkný den přeju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí