Posílání balíčku přes zásilkovnu - prosba o radu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
3.10.22 17:27

@Auhagenn prosím, a jak to chodí přes tu balikovnu? někde jsem četla, že teď celý říjen je to za 10kc, to mi přijde hodně vyhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
3.10.22 17:33

@Cili999 Ano v říjnu je to po registraci pouze za 10 Kč což je super :) Jinak to chodí podobně jako u Zásilkovny. Takže jdeš na stránky Balíkovny vyplníš zda chceš odeslat s dobírkou (zadáš částku a číslo účtu) nebo bez dobírky, tvoje údaje a údaje příjemce, vybereš si cílovou Balíkovnu, zaplatíš kartou dopravu a buď si vytiskneš štítek a ten nalepíš na balík nebo na něj napíšeš kód ze štítku a jméno příjemce. Pak už to jen odneseš do Balíkovny a to je celé :) Peníze z dobírky chodí do 3 dnů na tvůj účet.

• Citovat
  • Upravit
81
3.10.22 18:15

@Auhagenn tyjo, to zní snad ještě lépe. To je rozhodně výhodnější, ale spíše je problém, zda ten příjemce má poblíž balikovnu, že. Takže mohu vše lehce připravit doma i zaplatit a pak jen odnést do balikovny? My tu máme hrozně nepříjemnou ženskou, takže tenhle proces tady máš a čau by mi vyhovoval,😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
3.10.22 19:07

@Cili999 Balíkovny jsou skoro všude, jsou na poštách (myslím si, že snad na každé), bývají i v nějakých obchodech jako jsou potraviny a trafiky, atd. Přesně tak, všechno uděláš doma a jen to doneseš. Jen třeba u nás vedle ve vesnici to na poště jedna ženská neumí, ale ta pomalu neumí ani s počítačem :D Ale jinak se mi nikde nestalo, že by to neuměli a to posílám každý týden několikrát.

• Citovat
  • Upravit
81
3.10.22 20:01

@Auhagenn tak jsem našla, že u nás na poště je přímo i přepážka balikovny, tak to je fakt super. A prosím tam je to fakt rychle? nebo ona tam taky něco vypisuje ještě? Ptám se kvůli dceři, ona nikde dlouho nevydrží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
3.10.22 20:13

@Cili999 Přímo na přepážce by to měli v pohodě umět, takže by si jen měla dát balík oni ho načíst říct ti že dobrý a můžeš jít. Nic vyplňovat nebude, je to bez dokladové :) Na některých poštách je, že si na takovém tom přístroji kde si volíš zda chceš odeslat atd bývá rychlý výdej pro balíkovnu kde naklikáš kód balíku, dostaneš číslo a za chvíli jdeš na řadu. Většinou jdu na řadu hned, protože vědí, že budu odbavená rychle. Takže myslím, že dcerka to v klidu vydrží :)

• Citovat
  • Upravit
81
3.10.22 20:54

@Auhagenn moc moc děkuji za informace. Mam fakt hodně věcí a pořád jsem to skladovala a nechtělo se mi do toho kvůli tomu procesu prodeje, ale takhle to nevypada fakt tak složité. Kazda koruna se dneska hodi a třeba to ještě někomu udělá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat