Posilovaly jste pánevní dno po porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85494
30.9.19 19:48

@warita to je potreba i po cisari, povoluje i v tehotenstvi samotnem. Ja tehdy cvicila, u nas to je standard. Ted ve druhem mam problemy, takze zacnu co nejdriv. Dneska mi prave dr dala doporuceni na tu fyzio a to budu mit taky asi znovu cisare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.9.19 20:59
@blumen píše:
@warita to je potreba i po cisari, povoluje i v tehotenstvi samotnem. Ja tehdy cvicila, u nas to je standard. Ted ve druhem mam problemy, takze zacnu co nejdriv. Dneska mi prave dr dala doporuceni na tu fyzio a to budu mit taky asi znovu cisare

aha a co se stane, kdyz se to neposiluje? Ja nepozoruju zadny rozdil se stavem pred tehotenstvim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85494
1.10.19 14:15

@warita muzes mit inkontinenci, prolaps delohy pozdeji. Ja ted zacinam bohuzel pri kychnuti a podobne trpet tim prvnim, proto je u me doporucene fyzio. A budu mit i druheho cisare, dnes se to rozhodlo. Ale na cviceni pujdu urcite. Ja teda byla i po prvnim preventivne, to jsem ale nemela obtize no… ted asi budou mozna dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.10.19 14:30
@blumen píše:
@warita muzes mit inkontinenci, prolaps delohy pozdeji. Ja ted zacinam bohuzel pri kychnuti a podobne trpet tim prvnim, proto je u me doporucene fyzio. A budu mit i druheho cisare, dnes se to rozhodlo. Ale na cviceni pujdu urcite. Ja teda byla i po prvnim preventivne, to jsem ale nemela obtize no… ted asi budou mozna dal :nevim:

aha… inkontinenci nemam, nmela jsem ani v tehotenstvi. Kychat, skakat a smat se jsem mohla podle chuti, neunikla ani kapka. Jak rikam, nevidim rozdil. Od porodu mam uz skoro 3 roky, snad to tak zustane. I jizva se mi zahojila moc pekne. Tuhle ji gynekolog chvalil, pry ani neni videt. Je pravda, ze okraje se zahojily tak, ze je skoro neviditelna, jenom uprostred mam cca 5cm takovou trosku hrubsi tu jizvicku, ale to neni videt pres „porost“. Nevim, asi geny?

Ja taky pujdu do druheho cisare. Ceka mne to za 3m a uz ted mam bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí