Poslat děti do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
2.9.20 18:17
@j.a.n.i1 píše:
No, nemusí, může ho prohlédnout, prohlásit za zdravého a poslat zpět do školy.

No jasne, to je logicke, a pak zakladatelka nema duvod dite do skoly s potvrzenim od lekare neposlat ;) jen rikam, ze pokud by rodic to osetrovani potreboval, z 99% neni duvod ho nedostat. Staci i jen zavolat doktorce, ze kasle a ma teplotu a ta automaticky vola hygienu a pise OCR. Test pak bude negativni a nazdar :nevim: blazniva doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.9.20 18:25

@j.a.n.i1 Ano, nesmrkat, popotahoat. A ucitelkam bych dodala demonstrativne papir a tuzku, aby si mohli carkivat, kdo kolikrat smrknout.
Reditel neni hygiena, takze nema ci narizovat karantenu. To bych si asi na nej sla doslapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
2.9.20 20:19

@unuděná Proc by volala na hygienu? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.9.20 20:24
@j.a.n.i1 píše:
@unuděná Proc by volala na hygienu? 8o 8o 8o

Halooo? Zijes v CR posledni pulrok? Pri podezreni na covid je stale nutno resit testy pres obvodniho lekare a hygienu, pokud nechces tech 2,5 tacu zaplatit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
2.9.20 20:43
@Arboretka píše:
jako vůbec nevím, jak si to představujou. Dítěti je osm, samo doma těžko bude, dálková podpora samozřejmě žádná, protože se jede v prezenční formě, prostě naprosto nenormální rozhodnutí školy. Včera už nenastoupily dvě děti ze třídy, protože mají rýmu a smrkají, tak nesměly. Jsem fakt jako zvědavá na podzim, co bude a hlavně co budu dělat s prací, když s každým kucnutím budu muset nechat dítě doma.

Ano, z podobných rodinných důvodů jsem opustila práci, očekávám smrkací podzim.
Dnes jsem měla tu čest sledovat toalety v akci. Děti mají 2 třídy a družinu v prvním patře. Takže dozor sesbírá čůráníchtivá dítka a hromadně je odvede ven k buňce, následně po 1 odcupitávají zpět nahoru. Úplná komedie :mrgreen: Učitelky jsou nešťastné, navzájem si odporující podmínky covid vs. staveniště všude kolem vs. bezpečnost vs. nařízení… balancují slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
2.9.20 22:10
@unuděná píše:
Halooo? Zijes v CR posledni pulrok? Pri podezreni na covid je stale nutno resit testy pres obvodniho lekare a hygienu, pokud nechces tech 2,5 tacu zaplatit :nevim:

Halooo? Chapes, ze to, ze poslou dite s kaslem domu, neni podezření na covid a tudíž doktor zadne testy resit nebude. A pokud rodic nebude potrebovat ocr, tak toho doktora treba taky ani resit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.9.20 22:32
@j.a.n.i1 píše:
Halooo? Chapes, ze to, ze poslou dite s kaslem domu, neni podezření na covid a tudíž doktor zadne testy resit nebude. A pokud rodic nebude potrebovat ocr, tak toho doktora treba taky ani resit nebude.

Jsou tu tri varianty: prvni-dite posle domu skola-nasleduje lekar a bud OCR nebo potvrzeni o bezinfekcnosti od lekare. Druha: dite je skutecne nachcipane (covid necovid), reseni ad 1.Treti:dite je nebo neni nachcipane nebo je v kontaktu s nachcipanou osobou a rodice si ho chteji nechat doma-staci rict lekari podezreni a v soucasne situaci si nedovedu predstavit, ktery pediatr by byl takovy hazarder, ze by takovemu diteti dal potvrzeni o tom, ze muze do skoly a OCR nevystavil. Takovemu riziku se zkratka zadny lekar vystavovat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
2.9.20 22:56

@unuděná Ale o tom jsem nepsala, ja jsem jen psala, ze nebude s kazdym nachcipanym ditkem volat na hygienu a posilat ho na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
2.9.20 23:01

@unuděná @j.a.n.i1 to by musela být údernice a na hygienu se vůbec dovolat (mně se to nedaří už 3. den). A hygiena je stejně odkáže na PLDD ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
3.9.20 06:05
@j.a.n.i1 píše:
@unuděná Ale o tom jsem nepsala, ja jsem jen psala, ze nebude s kazdym nachcipanym ditkem volat na hygienu a posilat ho na test.

Obvodní může objednat sám, nepotřebuje k tomu hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.9.20 06:49
@cell píše:
@unuděná @j.a.n.i1 to by musela být údernice a na hygienu se vůbec dovolat (mně se to nedaří už 3. den). A hygiena je stejně odkáže na PLDD ;)

A jak to tedy ted je? Muzes na test, poslat i cloveka s podezrenim bez prokazaneho komtaktu s nakazenym, nebo stale ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
3.9.20 06:55
@unuděná píše:
A jak to tedy ted je? Muzes na test, poslat i cloveka s podezrenim bez prokazaneho komtaktu s nakazenym, nebo stale ne?

Může, dost často se ani zdroj nedohleda. A kapacity je zatím dost, tak se posílá při příznacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
3.9.20 07:11
@vokishka píše:
Obvodní může objednat sám, nepotřebuje k tomu hygienu.

Ja vim, prave proto jsem psala, proc by doktor volal na hygienu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.9.20 08:02
@j.a.n.i1 píše:
Ja vim, prave proto jsem psala, proc by doktor volal na hygienu…

Tak @cell je doktorka a jak vidis, tak vola ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.9.20 08:06

V prvni vlne to tak preci bylo-ze clovek musel mit doporuceni od hygieny na testy, jinak jen jako samoplatce.. Proto se ptam, jak je to vlastne ted a zda musi obvodni stale jit pres tu hygienu, nebo muze poslat rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí