Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lumáťa píše:
Tak mě v porodnici ve Vrchlabí na kontrolách poslouchali bříško tímhle - viz. foto.
Jinak ve Vrchlabí ultrazvukům moc nefanděj, dělají jich strašně málo - třeba oproti Praze. To mi dělali UZ při každé návštěvě.
Tím mě poslouchal doktor při kontrolách taky. ![]()
Jinak fonendoskopem jsem já osobně nic neslyšela.
No já právě ještě žádné pohyby necítím a o to víc se v poslední době nervuju
Každý den čekám, že UŽ to snad přijde a ono pořád nic
Jestli to nepřijde do konce 20. týdne, tak už budu vážně na mašli
Na druhou stranu manžel konečně začal souhlasit s tím, že ten Angelsounds pořídíme, jenom aby už měl ode mě pokoj ![]()
Jen si ho pořiď, budeš o mnoho klidnější - i když počítej s tím, že někdy i s angelsoundsem musíš srdíčko dýl hledat- mě trvalo poprvé tři dny, než jsem ho našla! Pak už jsem věděla kam asi ho položit, tak to bylo lepší. Ale i když třeba pul dne nekope, tak ho vytasím a zkontroluju a je mi líp ![]()
to ja mam doma klasicky Stetoskop a slysime s mladym srdicko od nejakeho 14tydne uplne s prehledem
![]()
Tý jo, holky, teď bych se fakt nerada někoho dotkla, ale nemůže to být i tím, jak je která žena silná? Já jsem jak z reklamy na koncentrák, tak by to třeba šanci mělo
Ale fakt tedy nevím, jestli zkusit ten fonenďák pořídit, asi si ho půjdu půjčit na veterinu
abych to vyzkoušela
Kakika píše:
Tý jo, holky, teď bych se fakt nerada někoho dotkla, ale nemůže to být i tím, jak je která žena silná? Já jsem jak z reklamy na koncentrák, tak by to třeba šanci měloAle fakt tedy nevím, jestli zkusit ten fonenďák pořídit, asi si ho půjdu půjčit na veterinu
![]()
abych to vyzkoušela
Je to možný, já štíhlá nejsem, takže u mě je to těžko porovnávat ![]()
Kakika píše:
Tý jo, holky, teď bych se fakt nerada někoho dotkla, ale nemůže to být i tím, jak je která žena silná?
ja som chuda a nic nepocujem ![]()
soldi píše:Kakika píše:ja som chuda a nic nepocujem
Tý jo, holky, teď bych se fakt nerada někoho dotkla, ale nemůže to být i tím, jak je která žena silná?
Tak to si ho asi fakt nejdřív někde půjčím, protože kupovat si fonenďák, abych pak poslouchala jen jak mi škrundá v břiše
![]()
Já jsem taky hubená, v 26. týdnu mam jen 2 kg na vrch a srdíčko teda slyšet neni.To bych chtěla vidět jak to někdo muže slyšet v 14 týdnu? Možná někdo slyší tep z vlastní aorty a myslí si, že je to srdíčko mimča.
Nene, neni to moje srdciko, ja si merim muj tep, a hledam ten rychlejsi toho prcka tam a uspesne…
I kdyz, ted uz to mam asi jednodussi v tom 30tt ![]()
Tak to tě teda obdivuju, ja s manžou neslyšim nic až na žbluňkání a převalování.
ono je docela tezky to rozpoznat, ale jakmile to zaslechnes jednou, tak si rikas, jak jsi blba, ze jsi si toho nevsimla driv.. jako ja
![]()