Poslední MS okolo 4. dubna

bobina12
14.4.15 09:16

poslední MS okolo 4.dubna

Ahojky, zakládám nove téma pro snažilky ktere mají podobne jako ja svou poslední MS kolem toho 4.dubna třebaaby nam to čekání lépe utíkalo a mohly jsme se testovat spolecne :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6275
14.4.15 09:22

Ahoj :-) tak den je stejný, ale já mám tak rozhazeny cyklus, že nevím co kdy čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.4.15 09:48

Ahoj, já se přidávám k Vám :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
14.4.15 10:09

@Keydance ahoj :-) kdy čekáš ovu a kdy ms? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.4.15 10:18

Já měla poslední ms přesně 25.3..pak už jsem prášky nebrala. Jinak vůbec nic nesleduju, nechávám to náhodě. Jen bych byla ráda, kdyby to vyšlo co nejdříve :) A copak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.4.15 10:21

Ahojky taky se přidám :)
Já měla poslední MS 5.4.
Zítra mě čeká folikulometrie, budu 11. DC tentokrát to nechávám přírodě, žádný clostil ani pregnyl. Mám problém s nízkou sliznicí, která naposled byla jen 6,3 mm, snad vyroste :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.4.15 10:23

Ahoj, poslední MS jsem dostala 3. dubna. Brala jsem tento měsíc poprvé Clostilbegyt od 3. do 7.DC a dnes jdu odpoledne na folikulometrii na kontrolu počtu a stavu folíků.
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.4.15 10:25

Já měla teď poslední 2. dubna. Jen už teda máme půl roku za sebou a zatím nic.

• Citovat
  • Upravit
6275
14.4.15 11:57

My to taky necháváme přírodě, snažíme se 5 měsíců, takže chvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.4.15 12:00

My se snažíme teď 8. měsíc o druhé. Doma mám už syna, je mu 27.měsíců a ten nám šel napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.4.15 13:16
@Irees píše:
My se snažíme teď 8. měsíc o druhé. Doma mám už syna, je mu 27.měsíců a ten nám šel napoprvé.

Koukám, že je to s tím druhým u vás podobný :mrgreen:. Prvního jsme udělali na podruhý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
14.4.15 15:37

Jee tak super že jsme se tady takhle pěkně sešly :mavam: my se snažíme třetí měsíc a doufam že se zadari, brzy nás všechny ceka ovulka, ja bych ji mela mit v patek takze to nechci podcenit a mazlime se celý tento týden každý den :-) jinak beru první krabičku nosifolu a kyselinu listovou uz ted asi druhý měsíc

• Citovat
  • Upravit
bobina12
14.4.15 15:41

@Irees jak dopadla kontrola? :-) my ted třetí měsíc a doufam že uz to klaPne
@Whynot jsme o den od sebe :-) ceka me ovu v patek takze asi od středy začnu testovat ovulku jestli opravdu proběhla :-)

• Citovat
  • Upravit
357
14.4.15 20:27

Tak na folikulometrii na utz dva foliky a podle dr. probehne ovulka v patek :). Takze my se budem snazit od zitrka do nedele kazdy den. Dneska necham manzela jeste vydechnout :).

@RadkaCh a kolik je tvemu diteti? Jj tomu druhymu se nejak nechce. Asi ceka na lepsi pocasi a na leto :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
14.4.15 20:52

@Irees Náš má 22 měsíců. Já jsem začala dělat aspoň testy a zatím teda se asi ani nic neblíží :nevim: Mám tam skoro úplně bílo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex