Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
tak den je stejný, ale já mám tak rozhazeny cyklus, že nevím co kdy čekat ![]()
Já měla poslední ms přesně 25.3..pak už jsem prášky nebrala. Jinak vůbec nic nesleduju, nechávám to náhodě. Jen bych byla ráda, kdyby to vyšlo co nejdříve
A copak ty?
Ahojky taky se přidám ![]()
Já měla poslední MS 5.4.
Zítra mě čeká folikulometrie, budu 11. DC tentokrát to nechávám přírodě, žádný clostil ani pregnyl. Mám problém s nízkou sliznicí, která naposled byla jen 6,3 mm, snad vyroste ![]()
Ahoj, poslední MS jsem dostala 3. dubna. Brala jsem tento měsíc poprvé Clostilbegyt od 3. do 7.DC a dnes jdu odpoledne na folikulometrii na kontrolu počtu a stavu folíků.
Jak dlouho se snažíte?
Já měla teď poslední 2. dubna. Jen už teda máme půl roku za sebou a zatím nic.
My to taky necháváme přírodě, snažíme se 5 měsíců, takže chvilku ![]()
My se snažíme teď 8. měsíc o druhé. Doma mám už syna, je mu 27.měsíců a ten nám šel napoprvé.
@Irees píše:
My se snažíme teď 8. měsíc o druhé. Doma mám už syna, je mu 27.měsíců a ten nám šel napoprvé.
Koukám, že je to s tím druhým u vás podobný
. Prvního jsme udělali na podruhý ![]()
Jee tak super že jsme se tady takhle pěkně sešly
my se snažíme třetí měsíc a doufam že se zadari, brzy nás všechny ceka ovulka, ja bych ji mela mit v patek takze to nechci podcenit a mazlime se celý tento týden každý den
jinak beru první krabičku nosifolu a kyselinu listovou uz ted asi druhý měsíc
Tak na folikulometrii na utz dva foliky a podle dr. probehne ovulka v patek
. Takze my se budem snazit od zitrka do nedele kazdy den. Dneska necham manzela jeste vydechnout
.
@RadkaCh a kolik je tvemu diteti? Jj tomu druhymu se nejak nechce. Asi ceka na lepsi pocasi a na leto ![]()
@Irees Náš má 22 měsíců. Já jsem začala dělat aspoň testy a zatím teda se asi ani nic neblíží
Mám tam skoro úplně bílo.
Ahojky, zakládám nove téma pro snažilky ktere mají podobne jako ja svou poslední MS kolem toho 4.dubna třebaaby nam to čekání lépe utíkalo a mohly jsme se testovat spolecne