Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
18.4.15 21:58

@bobina12 Vysadila jsem HA, proběhl jeden cyklus, kterej bolel jak sviňa :roll: To bylo hrozný. Bylo to právě v době ovulace a to bych ani souložit nezvládla. Jsem skoro nemohla ani chodit. No a v tom dalším cyklu jsem otěhotněla :mrgreen:

Po porodu jsem chvíli brala kojící antikoncepci, ale vzhledem k tomu, že to byly tablety, tak jsem to zabalila, protože ty já nedokážu užívat. Tak jsme začali používat Pharmatex, no to je hnus :roll:, ale nedá se nato zapomenout :mrgreen: No a v září jsme je přestali používat. :lol:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 08:05

Premyslela jsem že si za tyden zajdu na krev abych vedela jestli mam do tech plavek hubnout nebo ne :-D jak rikam, moc nadeji tomu nedavam, ted uz s tim nic neudelam zacinam bejt strasne zvedava :-D

Jeste zacinam mot obavy z koček, mame doma 3 a neslyšela jsem moc dobre ohlasy na kočky vs těhotenství :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 08:12
@bobina12 píše:
Premyslela jsem že si za tyden zajdu na krev abych vedela jestli mam do tech plavek hubnout nebo ne :-D jak rikam, moc nadeji tomu nedavam, ted uz s tim nic neudelam zacinam bejt strasne zvedava :-DJeste zacinam mot obavy z koček, mame doma 3 a neslyšela jsem moc dobre ohlasy na kočky vs těhotenství :think:

Ty hele, hoď se do klidu :mrgreen:
1. Jestli máš ty kočky čistý a jestli si nedávaš jako zákusek jejich hovínka, tak jsou naprosto v pohodě. Přece bys je nedala pryč :mrgreen:
2. Za týden by bylo stejně brzy :mrgreen: Vydrž :mrgreen: :palec: Budeme držet spolu :mrgreen: Na kdy to nečekáš? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 08:25

Nečekám to 2.5 :-D ja vim ze je brzo ale z krve to prý za tyden uz zjistej, navic kamaradka je sestřička tak mi to nabere :-D ale asi se teda necham tentokrat prekvapit, budeme testovat den před MS co neprijde? :-D
Ty kočky bych samozrejme nechtela dát pryc ale kdyz nekdy vidim jakej tady delaj bordel :-D nedokazu si predstavit kazdy den vytirat a vysavat :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 08:41

@bobina12 Tak to to nečekáme na stejný den :mrgreen: I když u mě teda +-, mám v tom poslední dobou hokej. Ale prvního května budu mít narozky, takže to tam musí být :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 11:56

Jeeeeee ja jsem taky květnová :-D ty jsi prvního a ja posledního mohly bysme si dát krásný dáreček k narozeninam :potlesk: tak budeme čekat spolu, kdypak se odhodlas testnout?

Jinak obidek mam uvarenej, vytreno, vysato, vyprano a muzu se chvíli valet :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 12:01

@bobina12 Nevím, času dost. Toho 2. května mi to vychází na 30 denní cyklus, ale mívám i 33 dní, takže já mám času :mrgreen: No dárek by to byl pěknej. I když teda už jsem taky vyslovila, že dostanu k narozeninám jako dárek, že naši porazí Švédy :think: Jestli bych náhodou neměla z něčeho slevit :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 12:02

A kde je zbytek? Ty teprve ovulujou, tak na tom pracujou :mrgreen: Nám už zbývá jen to krafání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 12:03

A já jsem po obědě, kluk v posteli, tady bordel jak v tanku, ale válím se taky :mrgreen: Ráno jsem se probudila a nemůžu se moc hýbat, bolí záda :roll:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 12:07

To jsou skromna přání :-D treba se vyplní všechny :-D
trošku to tady vymrelo to jo, aspoň někdo tady zustal a nebo holky zltak tvrde makaj že prostě nemaj čas to je pochopitelne a taky je to jedina omluvenka :-D
rikam si ze když ma takovych zenskejch dite proc by se nemelo zadarit i nam :dance:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 12:16

Skromný, že jo? Vždyť vlastně skoro nic nechci :mrgreen: Všechno je to vlastně zadarmo :mrgreen: :oops: :mrgreen:

To víš, že budete mít dítě. A pak se z toho taky zblázníte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 12:30

Tesim se az se zblaznim :-D jeste se tesim az budu moct zacit nakupovat oblečky, asi to bude nejaka moje uchylka :-D
japak mas stareho syna?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 13:12

@bobina12 No jo, oblečení, to je nemoc. :lol: Pro dospělý tolik krásnýho oblečení není jako pro děti. Kubovi budou na konci června 2 roky :D

• Citovat
  • Upravit
357
19.4.15 15:42

Ahoj holky, tak koukam mate zadelano a pekne si tu krafete :D. U nas ovulka vcera odpo, bolest jak blazen i jsem si musela sednout nez to preslo cca ctvrt hodka. Tak jsme zadelavali ctvrtek, vcera rano a dneska rano a mozna to jeste pojistime vecer. Uvidime jak bude chut :).
Tak se pridavam taky mezi cekatelky :). Mate pravdu je to hrozna faze, ale aspon je uz venku pekne a da se na to celkem snadno zapomenout. U nas vsichni chrapou, syn i manzel a ja se valim. Barak i zahrada stoji ale co, kaslu na to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
19.4.15 15:46

@bobina12 to vis ze budete mit dite. Snazite se chvilku a do toho roka fakt vetsina holek otehotni. Me rikala gyndr. ze prumerna doba otehotneni je cca ten pul rok -do 30ti. Po 30ti kolem 9 mesicu. Takze klid, mame cas :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí