Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Premyslela jsem že si za tyden zajdu na krev abych vedela jestli mam do tech plavek hubnout nebo ne
jak rikam, moc nadeji tomu nedavam, ted uz s tim nic neudelam zacinam bejt strasne zvedava ![]()
Jeste zacinam mot obavy z koček, mame doma 3 a neslyšela jsem moc dobre ohlasy na kočky vs těhotenství ![]()
@bobina12 píše:
Premyslela jsem že si za tyden zajdu na krev abych vedela jestli mam do tech plavek hubnout nebo nejak rikam, moc nadeji tomu nedavam, ted uz s tim nic neudelam zacinam bejt strasne zvedava
Jeste zacinam mot obavy z koček, mame doma 3 a neslyšela jsem moc dobre ohlasy na kočky vs těhotenství
Ty hele, hoď se do klidu ![]()
1. Jestli máš ty kočky čistý a jestli si nedávaš jako zákusek jejich hovínka, tak jsou naprosto v pohodě. Přece bys je nedala pryč ![]()
2. Za týden by bylo stejně brzy
Vydrž
Budeme držet spolu
Na kdy to nečekáš? ![]()
Nečekám to 2.5
ja vim ze je brzo ale z krve to prý za tyden uz zjistej, navic kamaradka je sestřička tak mi to nabere
ale asi se teda necham tentokrat prekvapit, budeme testovat den před MS co neprijde? ![]()
Ty kočky bych samozrejme nechtela dát pryc ale kdyz nekdy vidim jakej tady delaj bordel
nedokazu si predstavit kazdy den vytirat a vysavat ![]()
@bobina12 Tak to to nečekáme na stejný den
I když u mě teda +-, mám v tom poslední dobou hokej. Ale prvního května budu mít narozky, takže to tam musí být
![]()
Jeeeeee ja jsem taky květnová
ty jsi prvního a ja posledního mohly bysme si dát krásný dáreček k narozeninam
tak budeme čekat spolu, kdypak se odhodlas testnout?
Jinak obidek mam uvarenej, vytreno, vysato, vyprano a muzu se chvíli valet ![]()
@bobina12 Nevím, času dost. Toho 2. května mi to vychází na 30 denní cyklus, ale mívám i 33 dní, takže já mám času
No dárek by to byl pěknej. I když teda už jsem taky vyslovila, že dostanu k narozeninám jako dárek, že naši porazí Švédy
Jestli bych náhodou neměla z něčeho slevit
![]()
A kde je zbytek? Ty teprve ovulujou, tak na tom pracujou
Nám už zbývá jen to krafání ![]()
A já jsem po obědě, kluk v posteli, tady bordel jak v tanku, ale válím se taky
Ráno jsem se probudila a nemůžu se moc hýbat, bolí záda ![]()
To jsou skromna přání
treba se vyplní všechny ![]()
trošku to tady vymrelo to jo, aspoň někdo tady zustal a nebo holky zltak tvrde makaj že prostě nemaj čas to je pochopitelne a taky je to jedina omluvenka ![]()
rikam si ze když ma takovych zenskejch dite proc by se nemelo zadarit i nam ![]()
Skromný, že jo? Vždyť vlastně skoro nic nechci
Všechno je to vlastně zadarmo
![]()
To víš, že budete mít dítě. A pak se z toho taky zblázníte ![]()
Tesim se az se zblaznim
jeste se tesim az budu moct zacit nakupovat oblečky, asi to bude nejaka moje uchylka ![]()
japak mas stareho syna?
@bobina12 No jo, oblečení, to je nemoc.
Pro dospělý tolik krásnýho oblečení není jako pro děti. Kubovi budou na konci června 2 roky ![]()
Ahoj holky, tak koukam mate zadelano a pekne si tu krafete
. U nas ovulka vcera odpo, bolest jak blazen i jsem si musela sednout nez to preslo cca ctvrt hodka. Tak jsme zadelavali ctvrtek, vcera rano a dneska rano a mozna to jeste pojistime vecer. Uvidime jak bude chut
.
Tak se pridavam taky mezi cekatelky
. Mate pravdu je to hrozna faze, ale aspon je uz venku pekne a da se na to celkem snadno zapomenout. U nas vsichni chrapou, syn i manzel a ja se valim. Barak i zahrada stoji ale co, kaslu na to ![]()
@bobina12 to vis ze budete mit dite. Snazite se chvilku a do toho roka fakt vetsina holek otehotni. Me rikala gyndr. ze prumerna doba otehotneni je cca ten pul rok -do 30ti. Po 30ti kolem 9 mesicu. Takze klid, mame cas
![]()
@bobina12 Vysadila jsem HA, proběhl jeden cyklus, kterej bolel jak sviňa
To bylo hrozný. Bylo to právě v době ovulace a to bych ani souložit nezvládla. Jsem skoro nemohla ani chodit. No a v tom dalším cyklu jsem otěhotněla 
Po porodu jsem chvíli brala kojící antikoncepci, ale vzhledem k tomu, že to byly tablety, tak jsem to zabalila, protože ty já nedokážu užívat. Tak jsme začali používat Pharmatex, no to je hnus
, ale nedá se nato zapomenout
No a v září jsme je přestali používat.