Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
17.4.15 19:03

@Irees No jo, ale ten test ještě nebyl vůbec pozitivní. Čárka sice byla silná, ale určitě ne tolik jako ta kontrolní. No naděje tomu dávat nebudu. Uvidím, co na mě vykoukne zítra.

Jinak muž se mi prý na těch rybách už pokoušel utopit :roll:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
17.4.15 20:31

Co ja jsem pochopila tak test by mel byt pozitivni dva dny ne? Takze bych řekla ze bud to byla nejak extra rychla ovu nebo teprve bude zitra. Ja ho mela pozitivni vcera na večer a mazleni bylo včera ráno a dnes na večer tak jsem zvedava co z toho bude 8o

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 20:33

@bobina12 Nemusí být dva dny. Platí, že po pozitivním testu by do 48 hodin měla proběhnout. A ty jsi test měla dneska jaký? Nebo jsi nedělala?

• Citovat
  • Upravit
bobina12
17.4.15 20:42

@RadkaCh dnes jsem ho jeste nestihla ale muzu to napravit jeste ted večer :-D ja bych řekla ze podle boleni břicha byla ráno ale těžko říct. je pravda ze po ovu uz neni možnost otěhotnět? Jako že zítra už nic? Nekde jsem to četla tak co je na tom pravdy?

Copak to tam ten tvuj chlap vyvádí? :roll: ten muj jde pro změnu ráno opet do prace :?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 21:01

@bobina12 Po ovulaci je vajíčko oplodnitelné cca 24 hodit a potom zaniká. Jen tomu ještě pěkně dejte, když můžete :mrgreen:

Projíždí se na loďce a neumí si do ní stoupnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
17.4.15 21:10

@RadkaCh když on jde zase do prace :? Takže leda zitra az odpoledne nebo na večer ale radši na to jeste vlitnem :-D
jeeee tak to se ani nedivim že plaval :-D ja byla jednou na vodě a musim říct že pro me super zážitek byla sranda jinak mam z loděk respekt, přeci jenom pevna půda pod nohama je jistota :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 21:19

@bobina12 Taky jsme byli se školou. Bezva prča :palec: Taky jsme se namočili, ale stálo to za to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
17.4.15 21:28

@RadkaCh no to mi povidej :-D ted si na to vzpomenu a musim se ještě smát byla to fakt prča :-D
ted uz chci aby byl konec měsíce aby jsme se mohly spolecne radovat :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 21:37

@bobina12 Jojo, my se tam tenkrát sešli dobrá grupa ze třídy, že tam nepřebývaly žádný otravný ksichty, tak to bylo super. Dokonce jsme jeden večer dostali povolení na dýchánek v místní kempový hospodě :mrgreen: I když já už byla plnoletá no :mrgreen:

No snad nám to vyjde a budeme radostí skákat nebo blinkat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
18.4.15 12:42

Tak co, holky? Makáte na tom? :mrgreen: Já už mám sečteno podtrženo. Dneska už je test jednočárkový naprosto jednoznačně, tak už budu zase jen čekat. To jen hrozná fáze :roll:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
18.4.15 18:28

Taky ted budu čekat, ono to nějak uteče a jednou se to povest musí, četla jsem že žena otěhotní do 6 měsíců, každý měsíc je šance jen 20-25% na otěhotnění což není moc :-D ty čísla jsou desivy :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
18.4.15 18:38
@bobina12 píše:
Taky ted budu čekat, ono to nějak uteče a jednou se to povest musí, četla jsem že žena otěhotní do 6 měsíců, každý měsíc je šance jen 20-25% na otěhotnění což není moc :-D ty čísla jsou desivy :-D

Kde jsi to četla? To je teda hodně optimistický údaj. :think:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
18.4.15 20:51

Když jsem si dala do vyhledávače ovulační testy tak jsem to tam někde našla, budeme doufat ze na tom zase tolik pravdy neni :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
18.4.15 21:01

@bobina12 Ty ještě můžeš. Já už mám toho půl roku za sebou :mrgreen: Ale při prvním to šlo rychle, to jo :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
18.4.15 21:32

A rychle je co? My ted druhy měsíc co jsem zjistila ze existuje nejaka ovulace :-D jinak prasky neberu 3 měsíce tak bych byla rada kdyby se uz zadarilo :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex