Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
20.10.15 11:06

@Tunrida vsude sami kluci a my holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.10.15 08:59

Já taky druhý kluk, takže kliiiid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.10.15 09:00

My zvládáme celkem v pohodě, těhotenství bezproblémové. Akorát v kombinaci s prací mě to docela unavuje, takže se těším až nastoupím začátkem prosince na MD a konečně budu mít čas připravit se pořádně na druhého raubíře.
@Ellienka a už jste vybrali bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.10.15 21:04

@Irees Tak v tom konečně aspoň nejsem sama :lol: A jak ses s tím porovnala? V pohodě?

• Citovat
  • Upravit
357
22.10.15 10:47

@Tunrida no mě to nějak nevadí, přijde mi naopak praktické že menší podědí oblečení a hračky po bráchovi a nebudeme muset pořizovat novou hromadu „růžových“ věcí. Taky s klukem tak nějak už vím jak zacházet :). Ale samozřejmě malou princeznu bych brala také všema 10ti :).
Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.10.15 11:02

@Irees tak z tý praktický stránky to samozřejmě taky vidím výhodněji, plus ještě to, že o kluky se asi nebudu tak bát jako by to bylo o holku. Ale tak musím se s tím tak nějak pomalu srovnat. I když jsem vlastně počítala s tím, že to bude druhý kluk, ale měla jsem takovou malinkatou naději :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
22.10.15 11:05

@Tunrida Já myslím taky že dva bráchové by mohli být větší parťáci než brácha se sestrou. Ale sama jsem jedináček, tak nemám úplně srovnání. Manžel má mladší ségru a nikdy si nerozumněli, ani jako děti, takže to spíš beru podle toho. Těžko říct no.
manžel by chtěl 3 děti, tak jsem mu ze srandy říkala, že do třetího bych šla jenom v případě, že by mi na 100% zaručil holčičku :). Tři kluci už by bylo fakt moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.10.15 11:29

No me naopak trochu mrzi, ze nebudu nakupovat oblecky. Po dceri toho mam spoustu, takze by to bylo noseni drivi do lesa. Ale tak nakej kousek si koupim, ale spis jen pro radost :D
Hlavne manzel by samozrejme bral kluka, tak se pomalu sziva, ze bude mit doma 3 baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí