Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
13.8.15 19:57

@Ellienka Jupíííííí :dance: :dance: :dance: :mrgreen: Gratuluji :kytka: To jsi teda skoro se mnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
13.8.15 20:55

@RadkaCh na kdy ti vychazi termin? Ja to tedka hodila do kalkulacky a vychazi mi 22.4.
Toho 7.9. bych mela byt 7+3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.8.15 21:06

@Ellienka Na 4.4. :lol: Já jdu k doktorovi konečně v pondělí a to budu přesně 7+0, takže tak jako ty vlastně :lol: Jsem moc ráda, že vám to taky konečně vyšlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2316
13.8.15 23:14

@RadkaCh dik :hug: tak snad bude vse ok. Ono tech 7+3 zas neni tolik. S malou jsem byla poprve u Dr v 6+2.
Kdo to u tebe uz vi? U me zatim nikdo krom tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
17.8.15 11:28

@RadkaCh v kolik jdes dneska k te Dr? Nebo uz mas po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.8.15 11:32

Ahoj holky, ježíš hurááááá!!! a gratulace moooc oběma @RadkaCh @Ellienka :) :).
Tak jsme konečně všechny zapadly :dance: :potlesk:
Tak u Radky pohrození prací a u Elli pohrození hormonální léčbou a bylo to :).
No paráda holky, mám moc velkou radost! :srdce: :dance: :dance:

My teď byli 14 dní na dovče - no paráda to byla co vám budu povídat. Dneska už jsme zpět v prc. procesu a nic moc…už se zase těším na mateřskou :).
A už jste to oznámili partnerům?

Já jsem teď nějak 16 tt, zítra jdu na kontrolu. mám za sebou prvotrimestrální UZ a všechno v pořádku, prcek se mrskal a tančil a mával. Už mi docela roste pupendo..no mám ho asi jako s prvním synem minimálně o 2 m později. Viz foto z chalupy :). A celá si přijdu že jsem přibrala víc než s prvním v tomhle měsíci.
Tak mám pocit že to dotáhnu na slonici už někdy v listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
17.8.15 11:35

Já byla teď u Dr. poprvé nějak v 6+3 (nebo 7+3) a ještě neviděla srdíčko, tak jsem šla o týden později a už tam bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.8.15 13:35

@Ellienka Už mám po, všechno je OK, i srdíčko už tam bylo vidět :dance:

• Citovat
  • Upravit
2316
17.8.15 13:53

@RadkaCh tak to je super :dance: blahopreju :kytka: kdy jdes na dalsi kontrolu?

@Irees vitej po dovce :kytka: Jj, trochu jsme to tu ted pomnozily :mrgreen:
A pekny brisko! Co vim, tak s druhym to brisko vylezjza mnohem driv nez s prvnim. Mne se to v praci darilo tajit snad az do 17-18tt. Pravda v zime.
Ja s malou pribrala 20kg :roll:

Doma uz jsem to oznamila. Teda manzelovi. Mel radost samozrejme. Po tech mesicich snazeni, uz to byl ty jo temer rok 8o Jinak to vi jedna kamaradka, ti se snazi taky delsi dobu, tak to casto diskutujem. A jeste jedna kamaradka z Nemecka, tak to tam nikde nevykeca :mrgreen: Jinak bych to chtela vydrzet co nejdriv.

Akorat teda ta prace od 1.10. :think: To teda nevyslo nic moc. Tam budu cca 5 mesicu. Kdyz si vzpomenu, jak mala marodila loni, kdyz chodila cca 2× dopo do soukromy skolky… to teda budu vyhra pro firmu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.8.15 14:19

@Ellienka Na další půjdu za měsíc, 16. září :D To už budu skoro z nejhoršího venku :lol:

• Citovat
  • Upravit
172
19.8.15 19:09

Ahoj, tak ja jsem dnes 20+0 na genetice vse v poradku a mame potvrzeneho chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
23.8.15 12:14

Ahoj holky jsem zpátky :mrgreen: :dance: jdu si to vše pročíst abych věděla co vše mi uteklo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
23.8.15 12:39
@lensom píše: Ahoj, tak ja jsem dnes 20+0 na genetice vse v poradku a mame potvrzeneho chlapecka :)

Blahopreju :potlesk: to to leti. My tu vesmes zaciname :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
23.8.15 12:40
@bobina12 píše:
Ahoj holky jsem zpátky :mrgreen: :dance: jdu si to vše pročíst abych věděla co vše mi uteklo :lol:

Vitej :mavam: kde ses nam toulala? :mrgreen: Jj, jen si to procti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
23.8.15 15:43

No bylo to všechno nějaké moc komplikované, na chvíli jsme dokonce s přiltelem snažení utli, ale teď je zase vše v pořádku a máme i „zasazeno“ :lol: 20.8 měla přijít MS ale nedostavila se, takže ani nevím pořádně v jakém tom týdnu a dnu jsem, v pondělí volám doktoroj a objednám se, snad bude vše OK, marodila jsem a brala antibiotika :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex