Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
23.8.15 21:39

@bobina12 tady mrkni na tuhle stranku, muzes si tam zadat den posledni menstruace a pocita ti to, v jakym dnu/tydnu jsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
24.8.15 06:49

@Ellienka jeee to je super děkuju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3552
27.8.15 16:41

Ahojte holky,

hlásím, že včera jsme absolvovali 2.screening a čekáme zdravou holčičkuuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
28.8.15 06:58
@Spendlicek píše:
Ahojte holky,hlásím, že včera jsme absolvovali 2.screening a čekáme zdravou holčičkuuu :srdce:

Gratuluju, krasny zpravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
29.8.15 06:57

@Spendlicek obrovská gratulace :potlesk: to já si ještě počkám než budu vědět zda to bude malá princezna nebo ne :P

• Citovat
  • Upravit
3552
1.9.15 22:08

Děkujuuu :-) A jak krásně kope, je to cítit už i přes den a i vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
8.9.15 08:40

Ahoj holky, jen hlasim, ze vcerejsi kontrola ok :P mame :srdce: a 14,4mm :dance:

Nevolnosti sila 8o s dcerou jsem teda mela mirnejsi prubeh, ale hlavne ze je vse ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
8.9.15 10:38

@Ellienka Tak moc gratuluji, hlavně že je vše ok. Oni ty nevolnosti taky časem zmizí :).
A co @RadkaCh, kdy jdeš na kontrolu?

Já jdu příští týden na velký UZ, už budu 20.týden. Síla jak to letí. A asi tak poslední týden cítím pohyby.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
8.9.15 11:55

@Irees dik :hug: s dcerou jsem mela nevolnosti asi do 18tt, tak mi nejspis jeste nakej ten patek vydrzi :D Co ty? Ty uz jsi v ramci nevolnosti a tak asi v pohode, ne?
Si pamatuju, jak mi babicka rikavala, ze nevolnosti mi odezni cca s prvnima pohybama. A mela recht :pankac:

@RadkaCh jde myslim nekdy pristi tyden na kontrolu, jestli si to dobre pamatuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.9.15 12:31

Ahoj :mavam:
Jojo, já jdu příští týden ve středu. To budu už v 12. týdnu. Ze začátku se to vleklo a teď ty dny teda utíkají nějak rychle. Nevolnosti mě trápí taky no. Dneska jsem se vzbudila celkem v klidu, ale jak jsem vlezla do kuchyně, tak jsem letěla. Kuchyň je momentálně můj úhlavní nepřítel :roll: Minulý týden jsme tady rodinně prodělali nějakou virózu, tak to jsem na záchodě pomalu bydlela :roll: To už mi bylo celkem ouvej. Tak už jsem na sobě cítila, že už začínám strádat. Ale naštěstí to bylo jen krátkodobý a už se to jakž takž srovnalo. Dneska jsem se po dlouhé době pustila do nějakýho pořádnýho úklidu. Za chvíli půjde Kuba spát a já ještě vytřu a budu se svým výkonem maximálně spokojená. Myslím, že i manžel bude čučet :oops: :lol: Fakt jsem to tady dost zanedbávala :oops: Já jsem minule s tímhle trápením skončila někdy kolem 14. týdne. Pořád doufám, že tentokrát by to mohlo být dřív, ale to bych asi chtěla moc :lol:
Tak se držte holky a ať jsou samé pozitivní zprávy :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
357
9.9.15 10:21

Tentokrát mi nevolnosti odezněly dost brzo, už kolem toho 12.-13. týdne. Ani jsem je neměla nějak extra velký, spíš jsem každou volnou chvilku spala :).
I teď si někdy chodím lehnout po obědě s malým.

Přijde mi že to utíká fakt strašně rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
9.9.15 10:33

@Irees Jojo, spát chodím taky. Jsem úplně marná, každou chvíli unavená :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.10.15 23:13

Ahoj holky :mavam:
Tak jak jste na tom? Jak zvládáte? Mě zatím ještě pořád nevolnosti úplně neopustily. Nezvracím, to jen občas, ale ráno je mi pořád zle. Jinak my už víme, že čekáme druhýho kluka :lol: Tak koukejte taky hodit info o vás :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
20.10.15 10:01

Ahojky :mavam: Ja jsem na tom dost podobne. Nezvracim, ale dobre mi taky neni. Ke vsemu semtam spinim, tak to mi moc na klidu nepridava :roll: Ale kontroly jsou vzdy ok, tak se tim snazim nestresovat.
Minuly tyden jsem byla na screeningu, tak u nas to pro zmenu vypada na druhou holcicku :D
Jinak resime bydleni, ze bysme sli do vetsiho. Zatim jsme teda ve fazi hledani a reseni hypo, jestli nam ji vubec daj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.10.15 10:51

@Ellienka Sakra, kde všechny ty holky berete? :mrgreen: Všude kolem samý holky a já kluk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex