Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobina12 tady mrkni na tuhle stranku, muzes si tam zadat den posledni menstruace a pocita ti to, v jakym dnu/tydnu jsi ![]()
Ahojte holky,
hlásím, že včera jsme absolvovali 2.screening a čekáme zdravou holčičkuuu ![]()
@Spendlicek píše:
Ahojte holky,hlásím, že včera jsme absolvovali 2.screening a čekáme zdravou holčičkuuu
Gratuluju, krasny zpravy ![]()
@Spendlicek obrovská gratulace
to já si ještě počkám než budu vědět zda to bude malá princezna nebo ne ![]()
Děkujuuu
A jak krásně kope, je to cítit už i přes den a i vidět ![]()
Ahoj holky, jen hlasim, ze vcerejsi kontrola ok
mame
a 14,4mm ![]()
Nevolnosti sila
s dcerou jsem teda mela mirnejsi prubeh, ale hlavne ze je vse ok ![]()
@Ellienka Tak moc gratuluji, hlavně že je vše ok. Oni ty nevolnosti taky časem zmizí
.
A co @RadkaCh, kdy jdeš na kontrolu?
Já jdu příští týden na velký UZ, už budu 20.týden. Síla jak to letí. A asi tak poslední týden cítím pohyby.)
@Irees dik
s dcerou jsem mela nevolnosti asi do 18tt, tak mi nejspis jeste nakej ten patek vydrzi
Co ty? Ty uz jsi v ramci nevolnosti a tak asi v pohode, ne?
Si pamatuju, jak mi babicka rikavala, ze nevolnosti mi odezni cca s prvnima pohybama. A mela recht ![]()
@RadkaCh jde myslim nekdy pristi tyden na kontrolu, jestli si to dobre pamatuju ![]()
Ahoj ![]()
Jojo, já jdu příští týden ve středu. To budu už v 12. týdnu. Ze začátku se to vleklo a teď ty dny teda utíkají nějak rychle. Nevolnosti mě trápí taky no. Dneska jsem se vzbudila celkem v klidu, ale jak jsem vlezla do kuchyně, tak jsem letěla. Kuchyň je momentálně můj úhlavní nepřítel
Minulý týden jsme tady rodinně prodělali nějakou virózu, tak to jsem na záchodě pomalu bydlela
To už mi bylo celkem ouvej. Tak už jsem na sobě cítila, že už začínám strádat. Ale naštěstí to bylo jen krátkodobý a už se to jakž takž srovnalo. Dneska jsem se po dlouhé době pustila do nějakýho pořádnýho úklidu. Za chvíli půjde Kuba spát a já ještě vytřu a budu se svým výkonem maximálně spokojená. Myslím, že i manžel bude čučet
Fakt jsem to tady dost zanedbávala
Já jsem minule s tímhle trápením skončila někdy kolem 14. týdne. Pořád doufám, že tentokrát by to mohlo být dřív, ale to bych asi chtěla moc ![]()
Tak se držte holky a ať jsou samé pozitivní zprávy
![]()
Tentokrát mi nevolnosti odezněly dost brzo, už kolem toho 12.-13. týdne. Ani jsem je neměla nějak extra velký, spíš jsem každou volnou chvilku spala
.
I teď si někdy chodím lehnout po obědě s malým.
Přijde mi že to utíká fakt strašně rychle ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jak jste na tom? Jak zvládáte? Mě zatím ještě pořád nevolnosti úplně neopustily. Nezvracím, to jen občas, ale ráno je mi pořád zle. Jinak my už víme, že čekáme druhýho kluka
Tak koukejte taky hodit info o vás ![]()
Ahojky
Ja jsem na tom dost podobne. Nezvracim, ale dobre mi taky neni. Ke vsemu semtam spinim, tak to mi moc na klidu nepridava
Ale kontroly jsou vzdy ok, tak se tim snazim nestresovat.
Minuly tyden jsem byla na screeningu, tak u nas to pro zmenu vypada na druhou holcicku ![]()
Jinak resime bydleni, ze bysme sli do vetsiho. Zatim jsme teda ve fazi hledani a reseni hypo, jestli nam ji vubec daj ![]()
@Ellienka Sakra, kde všechny ty holky berete?
Všude kolem samý holky a já kluk ![]()