Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
23.7.15 11:51

@Ellienka Jo, pak to skončilo a teď už mám zase pár dní do. Už jsem zase samej beďar :roll:

@Irees To je dobrý zjištění? 8o Krátká luteální je přece špatně, ne? :nevim: Ale tenhle měsíc to asi bylo normálka někde v půlce. Ale neměřila jsem nic, jenom pocitově :mrgreen: Já už tomu nic nedávám. Poohlížím se, co začnu používat za antikoncepci o příštího cyklu. Zatím se nějak nemůžu rozhodnout.

• Citovat
  • Upravit
2316
23.7.15 20:22

@Irees ja myslela, ze jste meli jet do Italie? U nas Chorvatsko super, dokonce jsme si to jeste o 2dny prodlouzili. Mala si to uzila, vodu miluje, porad skakala, naucila se i plavat s kridylkama, takovej vodni zivel :D V kolikatem jsi vubec tt?

@RadkaCh jsem to nak nepochopila, jako ze se snazenim koncite? :think: Kdy jsi ted mela naposledy MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.7.15 20:24

@Ellienka Za necelý týden ji čekám. Nejspíš končíme, už to stačilo. Půjdu do práce a budu zase myslet na něco jinýho.
Jinak kluk se o víkendu taky naučil s rukávky, super podívaná :mrgreen: Nesmíme se ho ve vodě ani dotknout, prostě sám :mrgreen: A v týdnu skákal do vody :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
24.7.15 12:52

@RadkaCh je to s nima sranda v ty vode :D Adela zkusila plavat i bez kridylek a sla ke dnu (bazenu) jak balvan :mrgreen: Tak jsme ji vytahli a smala se, ze plavala jak Vojta - sestiletej kluk od vedle, co rad plave pod vodou :mrgreen: Ale zase radsi nadala kridylka :D

Tak uvidis, co za tyden. Mne se blizi ovu, tak jsem zvedava hlavne na vysledky tech odberu. Jo a do prace jdu od 1.10. Ani nevim, jestli se mi chce :D

@Irees ano, 3 odbery. Taky bych rekla, ze se vetsinou dela jen 1-2? Ale nevim, moc jsem to nestudovala. Mozna dela ten ve 20DC kvuli tomu spineni, co mi zacina cca tyden pred MS :think: netusim.
Tak hlavne ze jste si dovcu uzili! Nas mozna jeste ceka dovca ke konci zari. Jezdime radi do Chorvatska takhle na konci sezony. Nikdo tam neni, ubytko je mnohem levnejsi a je to tam pro nas uzasnej relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.7.15 13:00

@Ellienka No už je na cestě. Už jsem zase protivná jak osina v pr.deli :roll: Na gyndu se mi nechce to jít řešit. Asi mám strach, že bych se taky mohla něco dozvědět :zed: Jsem po císaři, šitá i vevnitř, protože jsem prý byla vnitřně potrhaná, jak se tam kluk špatně točil, tak člověk nikdy neví, co to mohlo udělat za neplechu. Možná lepší nevědět :roll:

Jinak já bych chtěla naučit kluka potápět, ale nevím, jak ho mám naučit, aby se nadechnul a zavřel pusu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
28.7.15 16:40

@Ellienka my jsme nakonec do Italie nejeli. Vzhledem k budoucimu prirustku jsme se rozhodli ze pojedeme jen po cr a za usetrene penize udelame plot do ulice, ktery nam u baraku jeste chybel :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
28.7.15 16:43

Ja jsem ted 13+0, v ct me ceka ten prvni vetsi ultrazvuk na genetice. Dneska jsem byla u sve dr. na kontrole a mimi se ma k svetu, rikala ze mezi nohama vidi opet hrbolek, ale hned dodala, ze v tomto tt vypada kluk i holka stejne, ale ja to stejne vidim zas na toho kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.7.15 16:45
@Irees píše:
Ja jsem ted 13+0, v ct me ceka ten prvni vetsi ultrazvuk na genetice. Dneska jsem byla u sve dr. na kontrole a mimi se ma k svetu, rikala ze mezi nohama vidi opet hrbolek, ale hned dodala, ze v tomto tt vypada kluk i holka stejne, ale ja to stejne vidim zas na toho kluka :)

To je prý statisticky nejvíc správný odhad :mrgreen: Ale přeju ti holčičku, abys měla páreček. Jestli teda chceš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
29.7.15 14:49

Holkyyyyy :dance: :dance: :dance: Já tomu nemůžu uvěřit :mrgreen:

@Ellienka Koukej se přidat, ať jsme kompletní :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2316
29.7.15 18:01
@RadkaCh píše:
Holkyyyyy :dance: :dance: :dance: Já tomu nemůžu uvěřit :mrgreen:@Ellienka Koukej se přidat, ať jsme kompletní :pankac:

Wow, blahopreju!!! :dance: Jojo, antikoncepce, tak to tak byva :mrgreen: :mrgreen:
Od zari jsi psala, ze jdes do prace?

Ja mam takovyhle carky zatim jen na ovu testech :mrgreen: Nastesti. Jak mi ten jeden mesic ovu vynechala, tak ted teda zatim 2× po sobe ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.7.15 18:16
@Ellienka píše:
Wow, blahopreju!!! :dance: Jojo, antikoncepce, tak to tak byva :mrgreen: :mrgreen:
Od zari jsi psala, ze jdes do prace?Ja mam takovyhle carky zatim jen na ovu testech :mrgreen: Nastesti. Jak mi ten jeden mesic ovu vynechala, tak ted teda zatim 2× po sobe ok.

Já jsem práci teprve začala hledat. Teď jsem během týdne rozesílala životopisy :mrgreen: No asi opravdu bylo potřeba tou antikoncepcí pohrozit :mrgreen:

Takže ty budeš nečekat tak za dva týdny, že? Tak jsem zvědavá, co ti ta doktorka teda nasadila za léčbu.

• Citovat
  • Upravit
2316
4.8.15 09:54

@RadkaCh kolikaty jsi ted den? tt? Ja jsem dneska 19DC, takze ocekavam kazdou chvili spineni :/ Tak uvidime, co bude nebude.
My o vikendu slavili malou, mela 3 roky. Oslavu nam teda prerusilo „vzruso“, zacalo horet pole s obilim na kraji vesnice. Mistni kluci (13-14 let) tam pry chodili tajne kourit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.8.15 10:00

@Ellienka Tvl hezkyy 8o Já bych jim dala. Si pamatuju, před pár lety tady v okolí taky chytlo pole od kombajnu. To byl neskutečnej výjezd. Tolik hasičských aut jsem pohromadě nikdy neviděla a furt jsem potkávala další. Jsem jela zrovna v autě právě. Masakr jako. Kdyby aspoň dávali bacha při tom čuzení :cert:
Nečekej špinění, žádný nebude. Kdy ti normálně začíná? Já jsem dneska 5+1.

• Citovat
  • Upravit
2316
4.8.15 10:48

@RadkaCh normalne tak 19-20DC, takze je to muj cas ted :mrgreen: Kdy se chystas volat Dr? Nebo uz jsi objednana?

Jsem byla v patek na dalsim odberu na ten horm. profil a moje Dr pry skoncila :? Takze jsem objednana na 14/8 na konzultaci k nekomu jinymu. Tenhle Dr. prej vubec nedela ultrazvuky, takze tam stejne pujdu jen na tu konzultaci a pak se prehlasim k nekomu jinymu. Ale ti ostatni meli volnej termin nejdriv na konci srpna a ja chtela jit driv. Clostilbegyt se dava na zacatku cyklu, na konci srpna bych uz byla po ovu a dalsi mesic zas fuc.

Venku uz je pekny hic, asi pujdem k sousedum na bazen :D Mala zadoni uz od rana, ze chce za Vojtou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.8.15 11:04

@Ellienka 17. srpna půjdu, tak snad už bude něco vidět.

Jak jako tvoje doktorka skončila? Takhle z ničeho nic? 8o Já jsem se taky přehlašovala k jinýmu doktorovi. Právě taky kvůli ultrazvukům, tak jsem ně něj zvědavá :nevim: Včera jsem tam byla a objednávky jsou taky až na září tam. Toho 17. mám přijít jen proto, že jsem těhotná, tak aby se asi vyloučilo mimoděložní apod. Že prý si tam počkám na okýnko :nevim: Tak uvidím no.

No vedro mi ani nemluv. Mají být hyce ještě větší než minule, to už mě musí zabít. Jediná výhoda je, že jsem teď byla spíš zimomřivá, tak to třeba neponesu tak moc špatně :mrgreen: Taky pojedeme do bazénu k našim, ale dneska asi ještě ne :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex