Biochemické těhu a kontrola u dr.

1964
13.4.15 14:00

Biochemické těhu a kontrola u dr.

Ahojky ženy snažilky…musím si to holt přiznat. Právě mi doznívá ms která přišla se spožděním 5 dnů…předtím však bylo na testu + 1-2 týdny, po následném krvácení, návštěvě doktora a krevním testu a dnes s odvahou googlu jsem si sama připustila že se na 99 % jednalo o biochemické těhu.

Ale co těd jak pokračovat dál…? Někdo říká že je pohnojeno a že to tento měsíc půjde samo. Měřím bt a testovala jsem ovulku. A od 20dne cyklu na 5 dní mám Utrogestan.

Mám znovu navštívít dr.? Raději pro jistotu na kontrolu? Můžeme se snažit hned a nebo raději počkat? Jsou nějaké vitamínky? Co třeba kyselina listová pomůže?

Je tu některá co měla to samé? děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
13.4.15 14:05

Já osobně bych k doktorovi nešla. Maximálně může udělat utz a zjistit folikuly, ovulaci, ale měříš teplotu…
Na nic bych nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
13.4.15 14:07

@Izzz právě že jsem objednaná těsně před ovulkou…mám strach jestli se to dobře vyčistilo a všechno odešlo aby to nedělalo nějakou neplechu…
Myslíš že se tedy můžem snažit v pohodě dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.4.15 14:11

Měla jsem to podobně jako ty, také vlastně „jen“ spožděná menstruace, netestovat, tak vím prd.
A k doktorce jsem nakonec nešla. Otěhotněla jsem znovu dva cykly na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
13.4.15 14:11

@Teerosek pokud bylo zpoždění 5 dní, pak přišla ms v normální běžný podobě, nic tě nebolí…tak bych to u dr. neřešila. Ale já jsem už zocelená :) Pokud máš jakýkoli pochybnosti, tak si na kontrolu zajdi. Snažte se klidně dál. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.4.15 14:12

V takhle nízkém týdnu bych se nějakého nedovyčistění nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
13.4.15 14:15

@Mar__tanka1983 @Izzz díky…tak to nebudu řešit a snad je tedy opravdu nahnojeno a tento měsíc to výjde…a můžu zobat listovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.4.15 14:16

Taky jsem měla biochemické. 7dní po vynechání přišla MS. Nikam jsem nechodila, brala jsem to prostě jako MS :nevim: zadařilo se až po půl roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.4.15 14:16

@Teerosek můžeš, proč bys nemohla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
13.4.15 14:31

Taky jsem to měla, zpoždění ms asi 7 dní, test byl pozitivní, pak ne. K dr jsem nešla. Šla bych v případě nenormálního krvácení, bolestí a tak. Asi je ale správný mu zavolat a zeptat se. Další měsíc jsem dle teploty asi neměla ovulaci a další jsem úspěšně otěhotněla. Listovku můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.4.15 14:46

Jasně že můžeš zobat listovku, dokonce se to doporučuje, proč bys nemohla?
Já tehdá jedla i nějaké vitamíny pro ženy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
13.4.15 14:54

Kyselinu listovou si kup je dobrá když se plánuje těhotenství a i po celé těhotenství. Já měla biochemické kle tak 5-6 týden samo to vše odešlo bez problémů. po druhém cyklu se mi podařilo otěhotnět opět a vše ok.
Myslím že nemusíš k doktorovi, ono spousta to tak zažila aniž by se testovali a brali to jenom spožděni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
13.4.15 15:03

Ja mela biochemicke tehotenstvi 3×. Memusis cekat s dalsim snazenim. Kdyz budes u dr., kdyz uz jsi stejne obednana, tak se mu o tom zmin, ze jsi mela positivni tehotensky test a ze menstruace prisla se spozdenim, on si te aspon zkontroluje a budes mit klid. Ja mela biochemko 3× a pokazde se potom podarilo druhy mesic. Ale u me to byl trosku jiny pripad. Po testech mi zjistili spatnou funkci stitne zlazy, zacala jsem na ni brat prasky a jeste ten mesic se zadarilo a ja mam zdraveho syna.
Ale to nebude tvuj pripad. Biochemka a dokonce i jedno zamlkle tehotenstvi je uplno normalni.
A listovku ber urcite, sniziju riziko vyskytu genetickych mutaci bunek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.4.15 16:37

Ahoj, taky jsem jedno biochemické těhotenství absolvovala. Bylo to hned při prvním pokusu o otěhotnění. Hned následující cyklus se zadařilo ;)
Pila jsem kontryhelový čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
13.4.15 16:40

@Janinani když já mám s toho kontryhelu strach v jiných diskuzích píšou že oddaluje ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí