Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,9.března jsem prodělala revizi dělohy po zamlklém těhotentsví v 10tt. Doktor mi na kontrole řekl že je naprosto v pořádku a i když vím že se doporučuje čekat 3 měsíce začali jsme se snažit hned
teď jen čekám jestli dorazí první porevizní ms nebo ne a budu ráda když tu pár takových snažilek přibude ![]()
Já loni touhle dobou prodělala ZT a v listopadu Sp.
Do ted se nedaří, byla mi zjištěna látka v krvi, co mi moc nepomůže k početí, tak od pondělí beru Nejake práškya snad zaberou.
Ja mam za sebou Zt a i Sp ale mezi nima byla doba 3roky, po Sp sem pak otehotnela hnedka, gynekolog mi udelal nejake testy z krve a nasadil mi leky na redeni krve a na udrzeni.
No a ted pred timto tehotenstvim sem mela take Sp a hned dalsi mesic sem otehotnela a zase sem dostala leky na redeni krve a na udrzeni.
Pockej na porevizni Ms a pak na normalni Ms a pak se zacnite snazit, drzim palce ![]()
@lucka83 my se snažíme už teď ale nemyslím si že bych otěhotněla tak rychle ale stat se může vše
jinak k miminku gratuluji
bude to holčička nebo chlapeček?
@karkulka1283 píše:
@lucka83 my se snažíme už teď ale nemyslím si že bych otěhotněla tak rychle ale stat se může všejinak k miminku gratuluji
bude to holčička nebo chlapeček?
Dekuji ![]()
Prvniho mam chlapecka a ted to ma byt holcicka ![]()
@karkulka1283 píše:
@Noelie2726 aha to je mi líto…a co je to za latku?
Prolaktin, neboli Stresový hormon.
@lucka83 a už máte vymyšlené jméno? ![]()
@Noelie2726 to jsou mi věci, a to je ze stresu nebo co?
@karkulka1283 píše:
@lucka83 a už máte vymyšlené jméno?
@Noelie2726 to jsou mi věci, a to je ze stresu nebo co?
Jj mame ![]()
@karkulka1283 píše:
@lucka83 a jak se bude jmenovat?
Zuzanka ![]()