Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
23.5.15 07:37

@Teereeza Ty vole, ty sis ten test ještě neudělala 8o Tak ty seš hustá :palec: To bych nedala :lol:
A gratuluji :potlesk: Magistra?

• Citovat
  • Upravit
24
24.5.15 17:39

@RadkaCh Já jsem si ho udělala včera ráno a je pravda, že jsem neodečítala, ale měla jsem tam slabou druhou čárku. Byla jsem dost v šoku, protože jsem si den předem domluvila místo v práci… volala jsem kámošce, ať mi koupí nějakej lepší test a dopoledne jsem si dělala druhej, kde nic nebylo. Dnes jsem to nechala a udělám zítra. Vůbec netuším, jestli je možné, aby se na testu udělala falešná čárka nebo jsem fakt v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.5.15 17:39

@RadkaCh A děkuji :-) jj magistra s bláznivým tělem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.15 17:40

@Teereeza No falešný čárky se občas udělají taky. A jak dlouho ty vlastně meškáš?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.5.15 17:40
@Teereeza píše:
@RadkaCh A děkuji :-) jj magistra s bláznivým tělem :-D

Co to znamená? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
24.5.15 17:41

Jinak já mám teď posledních pár dní menší problémy se žaludkem :? Bleeee :roll: Ale nevím nevím, jestli to mám brát pozitivně :roll: Já už tomu snad ani nevěřím :zed:

• Citovat
  • Upravit
24
24.5.15 17:54

@RadkaCh No prosím tě, já jsem měla poslední MS vlastně od založení tohoto tématu, takže 31.3. je to strašný. Vysadila jsem HA a mám to hrozně nepravidelný… takže proto bláznivý tělo. Až se to teď malinko uklidní, zajdu na gyndu. Určitě bych to být tebou pozitivně brala a byla psychicky nad věcí :-) ono to opravdu dělá divy, když se člověk cítí dobře :-) (i přes to, že ho trápí zrovna žaludek…) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.15 18:03

@Teereeza No jo, tak po vysazení to můžeš mít opravdu všelijaký. A jaký jsi dělala test?

• Citovat
  • Upravit
24
24.5.15 19:07

@RadkaCh myslim, ze to byl mamatest. Ten druhej byl pepino. Zitra si udelam jeste jeden. Je pravda, ze me jednou uz falesna carka vysla a gynekolozka mi rekla, ze je zo tim, ze jsem se na nej podivala po delsi dobe nez je uvedeno. Kazdopadne kdyby se hormon v tele nevyskytl, nemel by se zobrazit ani po x hodinach, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.15 20:11

@Teereeza No jo, to jsou chyby těch testů. Zkus Dr.Max, ty jsou asi nejlepší. ;)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.5.15 09:25

@ Ellienka Tak co? Drzis?

Ja uz ji mrchu zase citim :(

• Citovat
  • Upravit
357
25.5.15 09:28

Ahoj holky, člověk sem víkend nejde a co to tady čtu…nějaké pozitivní testíky a nevolnosti :) :). No, @Teereeza podle mě ten mamatest se dost zhoršil, psaly to holky i na jiných diskuzích, že házel falešné duchy. Ten Pepino o tom nevim nic bližšího. Ale Radka má pravdu, nejlepší je ten Dr.Max. Každopádně zkus určitě testovat třeba ten dušík bude sílit a bude to těhu. Moc bych ti to přála - státnice za tebou a teď ještě kdyby těhu…no by byla pecka :hug:.

Já čekám na ms, jsem 10 dpo, nebudu ani testovat ani se stresovat. Buď přijde nebo ne. Příznaky žádné nikde nic, tak myslím, že tento měsíc byl plonkový.
Jo jeden příznak mám - nemám PMS :).

Dneska ráno mě fakt potěšilo, že už nám začla na zahradě rašit ta tráva co jsme zaseli před 10 dny, je malinká má tak 1-2 cm, ale roste! Hurá :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.5.15 09:40

Nam zacala trava vylezat snad po trech tydnech. Uz jsem chtela drzkovat, ze jsem se s tim s.rala zbytecne :D

• Citovat
  • Upravit
2316
25.5.15 10:05

U me nic. Uz ctvrty den spinim :zed:

@Teereeza tak to jsem zvedava co dnesni testik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.5.15 13:53

@Ellienka Zdalipak bys fakt neměla zkusit ten utrouš :lol: Ale ještě nekrvácíš ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex