Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
9.5.15 08:55

Ahoj holky, já jsem teď nějak nepsala, tady akorát pročítám :lol: Jinak já to tenhle měsíc nějak neřeším. Ovulaci nevím, kdy čekám, asi někdy v týdnu :lol: Já mám teď hokej, tak jsem v rámci možnosti spokojená a budu čekat snad na finále :dance: Pomalu se mi začínají kupit písemky za chvíli budu mít zkouškový, tak se na to musím začít psychicky chystat :mrgreen:

@lensom Hlavně odpočívej a nenervuj se z toho. Ten doktor tě opravdu nemusel takhle děsit. Když se budeš šetřit, tak by se to mohlo v pohodě vstřebat :hug:

@Teereeza S dlouhými cykly neporadím, ale vím, že teplota nemusí být nějak moc vysoká. Já se v prvním těhotenství pohybovala okolo těch tvých teplot. Udává se, že se musí alespoň na 37 stupňů, ale to není pravda. Nemusí ;)

• Citovat
  • Upravit
26
9.5.15 12:08

Ahoj holky potřebuju poradit poslední ms 3.dubna a do teď ms nikde mam motani hlavy a test negativni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.5.15 13:34

@Alena121 Ahoj, ja nasla dve carky asi az po tydnu ocekavana MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.15 16:16

@RadkaCh Ja svuj stav pricitam taky stresu-zitra statnice :? Je me cely den na zvraceni, ale to je od nervu-nejspis. MS nikde, davam ji 10 dni a zajdu si. Test si udelam az po statnicich. Mam pocit, ze by me to celkove rozhodilo. :roll: tak jdem fandit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.5.15 16:16

@RadkaCh Ja svuj stav pricitam taky stresu-zitra statnice :? Je me cely den na zvraceni, ale to je od nervu-nejspis. MS nikde, davam ji 10 dni a zajdu si. Test si udelam az po statnicich. Mam pocit, ze by me to celkove rozhodilo. :roll: tak jdem fandit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.5.15 18:08

Tak jak to vypada tak se mi hematom vstrebal..a ted me zase strasi necim jinim. Jsem 5+3 a nezda se mu ze mam hodne velky gestacni vacek a v nem..nic..vubec neci..ani zloutkovy vacek ani plodik..Ze by pri tak velkem gestacnim vacku uz tak prej neco proste byt musi..tak nevim no..na kontrolu jdu zase ve ctvrtek.. No co myslite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
10.5.15 18:20

Holky, tak jsem včera taky našla pozitivní test! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.5.15 18:41

@lensom Že bys tam měla jít nejdřív až ten další týden. Jsi na začátku a jsi tam skoro každý den. Dejte tomu čas ;)

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
10.5.15 18:41

@Lelio Gratuluju :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
10.5.15 18:42

@Teereeza Státnice? Tak to jsi na tom o dost hůř :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6275
10.5.15 18:49

@RadkaCh Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.5.15 19:40

Chodim tam kazdy tyden, jak si me zve gynekolog..zacla jsem tam chodit kvuli hematomu..jdu tam ve ctvrtek na UTZ a na krev…az se mi tak vubec nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
11.5.15 09:55
@Alena121 píše:
Ahoj holky potřebuju poradit poslední ms 3.dubna a do teď ms nikde mam motani hlavy a test negativni :nevim:

Tezko rict :think: Nekdy opravdu byva duch az treba tyden po vynechani MS. Zjistit by se to dalo urcite z krve, jestli jsi nebo nejsi tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
11.5.15 10:01

@Lelio super :potlesk: :potlesk: gratuluju :kytka:

@lensom snad bude vse ok :hug: Moje Dr. si zve tehule az v 6+0, aby uz bylo neco videt. Ja byla tenkrat s dcerou asi v 6+2 poprve na kontrole, srdicko jeste nebylo a na dalsi si me pozvala az v 8+2.
JE to dlouhy to cekani, coz?

Jinak me uz se blizi ovu, cekam ji cca ve stredu. Dnes uz asi zkusim ovu test. Porad si rikam, ze to nebudu tak sledovat, ale nejde to :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.5.15 11:02

No, mam jit ve ctvrtek, to uz bych mela byt 6+1…ale kdyz me porad takhle strasi tak jsem z toho cela vedle..ze se mi tam ani nechce.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí