Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky moc za info. Začnu měřit, i třeba přes to, že je to už zbytečné. Ty jsi také ve fázi očekávané MS nebo se už zadařilo? ![]()
Promiň, blbka jsem si měla přečíst pár řádků nahoru
neztrácej naději, třeba teplota není ta hlavní indície
a jak čtu Vaše komentáře, stále více mne to láká rozbalit test ![]()
@Teereeza s prvnim ditetem jsem zacla bt merit jako ty nejak ke konci cyklu, ale dopadlo to tak ze to bylo zbytecne protoze uz jsem byla tehotna
. Ted merim co se snazime o druhe tzn.od zari. Ted jsem mela na testu ducha, teplotu vysoko, ale dneska klesla a zacla jsem spinit :/
Devcata ted jsem si i pres spineni delala test a neco tam je nebo ne? V realu tam neco je, ale teda slabsi nez vcera. Vidite tam neco?
@Irees My se snažímě/nesnažíme už od dubna, kdy jsem vysadila HA. Neměla jsem ale MS, takže si myslím, že tam něco nepracovalo dobře. Udělala jsem si teď test, ale je bílej, takže ztrácím naději a čekám na MS. Já na tvém testu nic nevidím - ale fotka může klamat a je možné, že jste úspěšní. Máš více zkušeností, když už doma prcka máš
.
I přes to by mě zajímalo, kdy se začnou testy vybarvovat - po jak dlouhé době.
Ahoj holk, y tak uz mam dva dny zpozdenou MS. Test pozitivni. Nevydrzela jsem to a mazala dneska k doktoru. Doktor mi rekl ze tam vidi prosvetleni ale jeste neni videt plodík. Tak jsem dostala papir na krev a pristi tyden tam jdu znova
snad uz bude neco videt
![]()
Ahoj holky, dnes jsem si dělala test a je tam slabě druhá čárka. Zatím se tedy ale raději radovat nebudu ![]()
Ahoj holky
ja mela ted v praci 2 dny masakr
Fakt psycho, asi mi chvili potrva, nez se srovnam a vydechnu
a MS?? Ta dorazila dnes nad ranem. Takze to mi na nalade taky pridalo, ze ![]()
@Irees na testu neco malounko vidim. Jak se rika, dokud neni MS, nadeje je. I kdyz za bazalka teda pozitivni moc neni ![]()
@Teereeza vitej
jj, ovulacni hlen, ovu dle toho odhadujes spravne
rika se, myslim, ze ovu je den az dva po nejsilnejsim hlenu. Nepamatuju si to teda presne, ale tak nak to je ![]()
@lensom super! Ono takhle brzy neni jeste nic videt, pristi tyden uz to bude lepsi ![]()
@RadkaCh vse nej k zitrejsim narozeninam
budu mit na pilno, ma nam prijet na vikend navsteva, tak asi nebude moc casu.
@Keydance píše:
Ahoj holky, dnes jsem si dělala test a je tam slabě druhá čárka. Zatím se tedy ale raději radovat nebudu
Gratulace
tak tfuj, tfuj, at sili ![]()
@Ellienka Diky za info
taky asi pojedu nove kolo. Ms nikde, ale test snehobilej a prsa nafoukly, takze to taky ocekavam
Ty se snazis poprve?
Tak holky, test jsem další nedělala ale myslim ze zitra ta mrcha prijede, zacinam mit priznaky jejiho příchodu
takze jedu s vama další kolo, snad to bude utíkat
tem co se to povedlo gratulujuuu
![]()
@RadkaCh vsechno nejlepsi k narozeninam! ![]()
Pridavam se s vama do dalsiho kola. Mrcha dorazila vcera vecer a dneska mi teda dava. Takovou jsem jeste nemela :/. Od rana uz jsem byla 2× zvracet, zimnice a nestiham skoro menit tampony
. Myslim ze sem mela teda biochemicke tehotenstvi a jak to jde pryc tak je to teda masakr.