Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo to pro me hrozny…uz je to pomalu dva roky…jeste dneska ksdyz si vzpomenu je to hruza…Take se ted hrozne bojim druhwho tehotenstvi…
Tohle by se opakovat snad nemělo
A určitě tě vás budou už od začátku víc hlídat ![]()
@lensom hlavni je ze mas ted pozitivni test a muzete se pomalicku tesit na miminko. A kolik dni pred ms si delala test?
Ja jsem i10 dpo a blazen jsem vcera udelala test, rikala jsem si at uz mam to zklamani za sebou a taky jdem dnes do divadla tak jestli si muzu dat o prestavce vinko, takze jsem byla 9 dpo vecer a devcata fakt nevim jestli jsem magor ale byl tam pidi stin. Videla jsem uz dost svych beloskvoucich testu abych poznala ze tento byl krapet jiny
. No a z vinka nebude radsi nic
. Bazalka mi dnes vylezla na 37,3, paneboze at to prosim vyjde
.
A co @bobina12 tys to zatim vydrzela, netestovat
?
Irees@ mno vidíš tak to velká gratulace
jen tak dál
držím palečky
Gratulace jsou zatim predcasny, byl to pidi dusik a jeste to furt muzu dostat :/. Ale snad neeeee ![]()
Sakra, tady se to začíná nějak množit
Já jsem se teda zařekla, že test nekoupím dřív jak po víkendu ![]()
No dobre delas. Ja jsem se taky zarekla ze nebudu zadna „lovkyne duchu“, ale je to des mit ten test doma a vydrzet ![]()
@lensom to me moc mrzi
mate nahore andilka, ktery ted bude dohlizet, at je vse v poradku a muzete se tesit na mimi ![]()
@Irees No super
takze divadlo bude bez vinka ![]()
Ja ocekavam MS tak streda/ctvrtek.
Dekuju, uz je to lepsi..ted se nsad budu tesit na nove miminko. Delala jsem ctyri dny pred MS test a mela jsem ducha. Dnes a zitra by mi mela dorazit MS tak snad nedorazi. Ducha jsem mela i den rano