Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja spinim uz 4. den
takze se dobrovolne hlasim do dalsiho mesice ![]()
K tem procentum pravdepodobnosti jsem nasla toto:
U 20tileté ženy při frekvenci dvou až tří pohlavních styků týdně existuje 25 % pravděpodobnost, že otěhotní v jednom menstruačním cyklu. U ženy mezi 25 až 35 lety tato pravděpodobnost klesá na 16 %. Přesáhne-li žena 40 let, její šance na otěhotnění se v tomto případě snižuje na pouhých 5 %.
No, pozitivni to moc neni
![]()
No to ne, navíc teda u nás je ta frekvence vysoká jen kolem ovulace (to si hlídám
), jinak ale tak jednou týdně max teda 2×. Jsme kolikrát tak ko, že padnem a spíme
.
Holky a kdo se chystá testovat? já jsem 9 dpo, tak bych řekla že to nemá cenu. Navíc mě bolí podbřišek celkem normálně jako před ms, jediné co je jiné je že mám bílý výtok, což obvykle v tuhle dobu nemívám. Normálně mívám sucho. Ale nemyslím si že by to vyšlo. Už jsem nějaká skeptická.
Já jsem dneska 6 DPO. U mě je moc brzo, ale tak 9 DPO bych to už zkusila. Nebo spíš 10 DPO ráno. Ale v testování jsem zatím amatérka ![]()
@Irees bilej vytok jsem mela, kdyz jsem byla tehotna s dcerou. Misto meho obvykleho spineni
Takze pokud jsi testovaci typ a nevydrzis do terminu MS, tak bych to zitra prubla ![]()
Ja uz testuji treti den. Mam dva dny pred MS..a uz teri den tam mam ducha ![]()
Gratuluju k duchovi…ať sílí ![]()
A holky cítíte se nějak „těhotně“? Já teda ještě nebyla, tak nevím s čím to porovnávat. Nějak mám pocit, že je tento cyklus stejný jako ty ostatní.
Spíš se bojím že bude bílo, jako už 7×, tak asi testovat nebudu. Toho výtoku taky není nějak moc. Pokud začnu ve st večer špinit, tak to na čarodějnice určitě dostanu. Pokud ne, tak je naděje
.
@lensom Tak na nás hoď prosím nějaké těhu bacilky, ať se nám ostatním to také podaří. Četla jsem na snažení duben co se vám přihodilo a moc a moc ti to přeji, opravdu si zasloužíš, aby bylo všechno ok ![]()
A já dneska ani nevím, jaký mám den. Mám v hlavě zafixováno, že na 30 dní to mám dostat 2. května
To mám na testy ještě haaaaafo času ![]()
Jinak já trčím ve škole. Už abych jela domů ![]()
Holky kdyby to slo, tak bych na Vas hodila vsechny bacily co mam
sama jeste nevim jak to bude..protoze mam dva dny pred MS…ale ten duch tam je. Dekuju, bylo to tezky..ale uz je to zamnou a ted se snad budu moci tesit na dalsi
![]()
@lensom To mě moc mrzí
Můžu se zeptat, jestli ti to nevadí, co se stalo? ![]()
Nazdárek holky, člověk tady chvíli není a už tady máme pomalu budoucí maminku
. Neměla jsem čas rekonstrujeme být
tak je to docela fajn člověk na to snažení ani tak nemyslí i když co si budeme nalhávat
jinak já žádné příznaky zatím nezaznemavam uvidíme do patku
děvčata lásky čas není možné aby to nevyšlo ![]()
Mně po dnešku bolí leda tak hlava a moje nervy