Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
26.4.15 20:18

Mně po dnešku bolí leda tak hlava a moje nervy :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
26.4.15 22:13

Ja spinim uz 4. den :roll: takze se dobrovolne hlasim do dalsiho mesice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
26.4.15 22:17

K tem procentum pravdepodobnosti jsem nasla toto:

U 20tileté ženy při frekvenci dvou až tří pohlavních styků týdně existuje 25 % pravděpodobnost, že otěhotní v jednom menstruačním cyklu. U ženy mezi 25 až 35 lety tato pravděpodobnost klesá na 16 %. Přesáhne-li žena 40 let, její šance na otěhotnění se v tomto případě snižuje na pouhých 5 %.

No, pozitivni to moc neni :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.4.15 10:06

No to ne, navíc teda u nás je ta frekvence vysoká jen kolem ovulace (to si hlídám :twisted: ), jinak ale tak jednou týdně max teda 2×. Jsme kolikrát tak ko, že padnem a spíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.4.15 10:14

Holky a kdo se chystá testovat? já jsem 9 dpo, tak bych řekla že to nemá cenu. Navíc mě bolí podbřišek celkem normálně jako před ms, jediné co je jiné je že mám bílý výtok, což obvykle v tuhle dobu nemívám. Normálně mívám sucho. Ale nemyslím si že by to vyšlo. Už jsem nějaká skeptická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 11:15

Já jsem dneska 6 DPO. U mě je moc brzo, ale tak 9 DPO bych to už zkusila. Nebo spíš 10 DPO ráno. Ale v testování jsem zatím amatérka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
27.4.15 11:21

@Irees bilej vytok jsem mela, kdyz jsem byla tehotna s dcerou. Misto meho obvykleho spineni ;) Takze pokud jsi testovaci typ a nevydrzis do terminu MS, tak bych to zitra prubla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.4.15 11:22

Ja uz testuji treti den. Mam dva dny pred MS..a uz teri den tam mam ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.15 11:44

Gratuluju k duchovi…ať sílí :palec:
A holky cítíte se nějak „těhotně“? Já teda ještě nebyla, tak nevím s čím to porovnávat. Nějak mám pocit, že je tento cyklus stejný jako ty ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.4.15 11:45

Spíš se bojím že bude bílo, jako už 7×, tak asi testovat nebudu. Toho výtoku taky není nějak moc. Pokud začnu ve st večer špinit, tak to na čarodějnice určitě dostanu. Pokud ne, tak je naděje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.4.15 11:46

@lensom Tak na nás hoď prosím nějaké těhu bacilky, ať se nám ostatním to také podaří. Četla jsem na snažení duben co se vám přihodilo a moc a moc ti to přeji, opravdu si zasloužíš, aby bylo všechno ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.4.15 12:00

A já dneska ani nevím, jaký mám den. Mám v hlavě zafixováno, že na 30 dní to mám dostat 2. května :mrgreen: To mám na testy ještě haaaaafo času :mrgreen:

Jinak já trčím ve škole. Už abych jela domů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
27.4.15 15:59

Holky kdyby to slo, tak bych na Vas hodila vsechny bacily co mam :) sama jeste nevim jak to bude..protoze mam dva dny pred MS…ale ten duch tam je. Dekuju, bylo to tezky..ale uz je to zamnou a ted se snad budu moci tesit na dalsi :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.4.15 16:02

@lensom To mě moc mrzí :( Můžu se zeptat, jestli ti to nevadí, co se stalo? :(

• Citovat
  • Upravit
34
27.4.15 17:17

Nazdárek holky, člověk tady chvíli není a už tady máme pomalu budoucí maminku :-). Neměla jsem čas rekonstrujeme být :-) tak je to docela fajn člověk na to snažení ani tak nemyslí i když co si budeme nalhávat :-D jinak já žádné příznaky zatím nezaznemavam uvidíme do patku :-) děvčata lásky čas není možné aby to nevyšlo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí