Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, příští týden si budu dělat test, tk jsem zvědavá. Ze začátku se mi trochu motala hlava, objevilo se mi i pár pupínků na obličeji. Ale to spíš připisuju tomu, že jsem vysadila prášky. Podle mě by to tak rychle něšlo ![]()
@Irees píše:Máte holky nějaké příznaky, bolení, píchání? Já NIC
Taky vubec nic ![]()
No s tim nocnim vstavanim to musi byt sila. My ke vsemu mame malej byt, takze jsme zatim vsichni v jedny loznici. No nevim, jestli pred druhym mimi vetsi bydleni stihnem vyresit, ale asi by to byl zazitek - spat vsichni v jedny mistnosti ![]()
Dneska dopo je dcera ve skolce (chodi 2 dopo v tydnu) a ja si obihala doktory
takze jsem ted dorazila a tak za 15min si pro ni jdu.
A mne teda prijde, ze to cekani vuubec neutika ![]()
Taky mi to vubec neutika, hlavne vzdycky kdyz dam syna spinkat a mam volno tak nemuzu na to nemyslet. Proste potrebuju porad nejakou cinnost ![]()
Ellienka mno taky nejsem testovací typ hlavně, že mám doma už koupené testy
jinak studují pedagogickou školu na mateřinky
. Jinak holky chci se zeptat taky Vás po vysazení HA boleli prsa? Hrozně mě bolí bradavky přídávám to více k tomu, že dochází k abstinenčním příznakům nebrání HA ![]()
Ja dnes taky zadne priznaky
jsem jen nastydla, ted jsem doma a muzu konecne odpocivat
zitra jdu naposledy do prace a pak mi to uz nebude vubec utikat a budu se chtit testovat i kdyz vim ze tam jeste nic videt nebude ![]()
@Korčulka86 píše:
@RadkaCh neeeee, myslela jsem to tak, kdyby nám to vyšlo - jako porod nebo aspoň půlka těhotenství kolem toho 3. roku… No ale už teď bych se tomu nebránila, ach ty mateřský pudy![]()
No pěkně ses nechala
Terka ta už je snad pomalu někde v půlce
Máme co dohánět ![]()
Příznaky?
Leda to, že jsem unavená, ale to bude tím, že jsem dneska odpo měla elektrotechniku
Jinak nic, to je strašně brzy ![]()
@Tanka89 píše:
Jinak holky chci se zeptat taky Vás po vysazení HA boleli prsa? Hrozně mě bolí bradavky přídávám to více k tomu, že dochází k abstinenčním příznakům nebrání HA
Nevzpominam si, ze by me bolely. Ale co si vzpominam, ze jsem MS dostala uz po 21 dnech a mela jsem ji prvnich cca 24 hodin strasne silnou. Nepopsatelne
Byli jsme zrovna na chate a behem cca 8 hodin jsem „uspinila“ (to je snad jeste slabe slovo
) troje kalhoty. A pac uz jsem nemela nic na sebe, tak jsem si musela pujcit teplaky od manzela ![]()
Ahoj, tak ja jsem mela posledni mS 1.dubna…ale jsem hrozne nedockava, test uz jsem si delala dneska. Ja vim, jsem hrozna..ale ta nedockavost ![]()
@lensom ahoj
ja to chapu, taky jsem mela tendenci testovat brzy, ale ony me ty snehobily testy brzy omrzely
Jak dlouho se snazite?
@Keydance kdy jsi mela posledni MS? Psalas 25/3?
Cau holky, tak dneska jsme meli sraz s kamaradama v kavarne a dali jsme si s manzelem napul sedmicku vina a mam normalne vycitky. Podle me i kdyby se zadarilo tak je strasne brzo a vino neuskodi. Ale ten cervik tam hloda. My si cas od casu sedmicku ve dvou dame
.
Taky si nevzpominam ze by me bolela prsa po vysazeni HA, ale je fakt ze jsem ji vysadila uz pred 4 lety. Spis jsem mela o hooodne silnejsi MS. Treba si tehu a je to priznak
.
Tak zacali jsme ted..vlastne po MS ted v dubnu. Mela jsem to 1. dubna ![]()
@RadkaCh píše:
Tak to už jsi v očekávání![]()
@Keydance Presne, to uz neocekavas MS
a to chces testit az pristi tyden? Jak dlouhe mas cykly?