Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
22.4.15 08:54

Ahoj holky, příští týden si budu dělat test, tk jsem zvědavá. Ze začátku se mi trochu motala hlava, objevilo se mi i pár pupínků na obličeji. Ale to spíš připisuju tomu, že jsem vysadila prášky. Podle mě by to tak rychle něšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.4.15 12:10
@Irees píše:Máte holky nějaké příznaky, bolení, píchání? Já NIC :pankac:

Taky vubec nic :mrgreen:
No s tim nocnim vstavanim to musi byt sila. My ke vsemu mame malej byt, takze jsme zatim vsichni v jedny loznici. No nevim, jestli pred druhym mimi vetsi bydleni stihnem vyresit, ale asi by to byl zazitek - spat vsichni v jedny mistnosti :think:

Dneska dopo je dcera ve skolce (chodi 2 dopo v tydnu) a ja si obihala doktory :zed: takze jsem ted dorazila a tak za 15min si pro ni jdu.

A mne teda prijde, ze to cekani vuubec neutika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.4.15 13:43

Taky mi to vubec neutika, hlavne vzdycky kdyz dam syna spinkat a mam volno tak nemuzu na to nemyslet. Proste potrebuju porad nejakou cinnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.4.15 14:29

Ellienka mno taky nejsem testovací typ hlavně, že mám doma už koupené testy :D jinak studují pedagogickou školu na mateřinky :). Jinak holky chci se zeptat taky Vás po vysazení HA boleli prsa? Hrozně mě bolí bradavky přídávám to více k tomu, že dochází k abstinenčním příznakům nebrání HA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
22.4.15 17:22

Ja dnes taky zadne priznaky :nevim: jsem jen nastydla, ted jsem doma a muzu konecne odpocivat :-) zitra jdu naposledy do prace a pak mi to uz nebude vubec utikat a budu se chtit testovat i kdyz vim ze tam jeste nic videt nebude :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.4.15 17:33
@Korčulka86 píše:
@RadkaCh neeeee, myslela jsem to tak, kdyby nám to vyšlo - jako porod nebo aspoň půlka těhotenství kolem toho 3. roku… No ale už teď bych se tomu nebránila, ach ty mateřský pudy :andel: :mrgreen:

No pěkně ses nechala :mrgreen: Terka ta už je snad pomalu někde v půlce :mrgreen: Máme co dohánět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
22.4.15 17:34

Příznaky? :think: Leda to, že jsem unavená, ale to bude tím, že jsem dneska odpo měla elektrotechniku :mrgreen: Jinak nic, to je strašně brzy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
22.4.15 18:53
@Tanka89 píše:
Jinak holky chci se zeptat taky Vás po vysazení HA boleli prsa? Hrozně mě bolí bradavky přídávám to více k tomu, že dochází k abstinenčním příznakům nebrání HA :mrgreen:

Nevzpominam si, ze by me bolely. Ale co si vzpominam, ze jsem MS dostala uz po 21 dnech a mela jsem ji prvnich cca 24 hodin strasne silnou. Nepopsatelne :D Byli jsme zrovna na chate a behem cca 8 hodin jsem „uspinila“ (to je snad jeste slabe slovo :mrgreen:) troje kalhoty. A pac uz jsem nemela nic na sebe, tak jsem si musela pujcit teplaky od manzela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.4.15 19:45

1.dubna

Ahoj, tak ja jsem mela posledni mS 1.dubna…ale jsem hrozne nedockava, test uz jsem si delala dneska. Ja vim, jsem hrozna..ale ta nedockavost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
22.4.15 20:30

@lensom ahoj :mavam: ja to chapu, taky jsem mela tendenci testovat brzy, ale ony me ty snehobily testy brzy omrzely :D Jak dlouho se snazite?

@Keydance kdy jsi mela posledni MS? Psalas 25/3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
22.4.15 20:55

Cau holky, tak dneska jsme meli sraz s kamaradama v kavarne a dali jsme si s manzelem napul sedmicku vina a mam normalne vycitky. Podle me i kdyby se zadarilo tak je strasne brzo a vino neuskodi. Ale ten cervik tam hloda. My si cas od casu sedmicku ve dvou dame :).

Taky si nevzpominam ze by me bolela prsa po vysazeni HA, ale je fakt ze jsem ji vysadila uz pred 4 lety. Spis jsem mela o hooodne silnejsi MS. Treba si tehu a je to priznak ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.4.15 21:04

Tak zacali jsme ted..vlastne po MS ted v dubnu. Mela jsem to 1. dubna :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.4.15 21:43

@Ellienka ano ano,25.3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.4.15 21:44
@Keydance píše:
@Ellienka ano ano,25.3 :)

Tak to už jsi v očekávání :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2316
22.4.15 22:01
@RadkaCh píše:
Tak to už jsi v očekávání :mrgreen: :palec:

@Keydance Presne, to uz neocekavas MS :mrgreen: a to chces testit az pristi tyden? Jak dlouhe mas cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí