Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh tyjo to je krasnej věk a jmeno se mi taky libi ale u nas je pře Kubovano
ja mam vymyslene pro kluka bud Šimon (ten zatim neprošel) nebo Vojta, libi se mi i Matěj a Filip ale ty uz v rodině Máme
Matyáše mi pritel taky neschválil
holčička by se mi libila Marie nebo Anna, chci nejake České jmeno ![]()
@Irees kolipak je synovi? A za japak dlouho se povedl? Však ja vim že se jednou poštěstí ale jsem typ člověka že když něco chci tak ted a hned a zitra uz je pozde
![]()
@bobina12 Krásnej věk jo?
To je pekelnej věk
Krásnej věk je 18+
Šimona a Filipa jsme měli ve výběru taky, ale Šimon se nehodí k příjmení a Filipa jsme zavrhli z rodinných důvodů. Pro holku jsme měli zapsáno Vanda a teď mi k tomu do výběru přibyla ještě Thea. Vždycky jsem chtěla Markétu, ale na to jsem se špatně vdala ![]()
Tyjo Thea jsem snad jeste ani neslyšela, u me by vyhrala Vanda
nevim jestli nemam Šimona zavrhnout ma svatek v prosinci a kdyby se zadarilo tak je to ted lednive miminko a to mi prijde takovy na prd aby se svatek, narozeniny a Vánoce odehrálii během 30ti dni
proc spatne vdala?
Markéta je dobra ![]()
@bobina12 No Theu jsem manželovi ještě ani nenadnesla. Zatím počítá u holky prostě s Vandou
A strašně se mi líbí i Linda, ale to už nám bylo vykradeno a manžel ho stejně nechválil. Prý by to byla pinda
![]()
Jinak Kuba je narozený 28. června a svátek má v červenci někdy, ale neřeším to. Zrovna pro toho našeho kluka jsme byli rádi, že jsme to jméno vůbec vybrali
Pro holku bylo nápadu ![]()
No k Markétě máme blbý příjmení. Moc R ![]()
@bobina12 Synovi je 27 měsíců a ten se nám povedl hned na první pokus. Řekli jsme si že už zamakáme na dítěti - a za 14 dní už jsem měla pozitivní test. No takovýhle obrovský štěstí už jsme si evidentně vybrali ![]()
Jj 22 měsíců je opravdu pekelný věk
. U nás od roka a půl až cca do těch 25 měsíců docela galeje. Teď už se trochu zklidnil a dá se s ním víc domluvit, ale stejně občas se záchvatu vzteku nevyhnem ![]()
Teda jméno Thea i Vanda se mi líbí moc. My máme pro holčičku Zora nebo Zoe - chtěla jsem aby se to hodilo k synovi, ten je Erik. Aby to byli mezinárodní jména.
Tak mě už stoupla BT na 37, takže ovu potvrzena..ještě by měla stoupnou zítra na těch 37,1-2, moje po ovu teploty. Takže jen čekat a čekat…ach jooo
![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Posledni MS jsem mela 5.4.
A snazime se uz od zari. Uz mame holcicku, ty budou v lete 3 roky. Taky jsem chtela navazat na MD, ale nejak to neklaplo ![]()
Ovu probehla v sobotu, tak ted mi nezbyva nez cekat ![]()
Ahoooj, no jasne ze se muzes pridat. Koukam ze to mame uplne stejne, my se take snazime od zari a @RadkaCh tusim od srpna a u me byla ovu take v sobotu
. Normalne tady krafeme o sto sest, ale dnes je nejak mrtvo
. Holkam se asi vratili muzicci z prace s z vikendu a maji jine povinnosti
.
Jj navazat RD mi taky neklapne, ale jsou i jine moznosti
. A meris BT nebo delas ovulacni testy?
Diik ![]()
Delam si ovu testy. Ve CT vecer pozitivni, v patek kolem poledne carka slabsi a vecer uz jen slabounka, tak odhaduju, ze ovu byla v sobotu. Ale uplne presne to nepoznam ![]()
Tobe konci RD ted v srpnu? Ja vas samo proctetla od prvni stranky, ale nejak se mi to smotalo ![]()
@Ellienka NO to víš, pojď čekat s námi
U nás jedeme taky od září nebo od října, už přesně nevím. Ovulace taky za mnou, tak budeme krafat
O tom jak nás bolí prsa
![]()
No tak holky, ja jsem uplne vyrizena, divny je ze me bolej bradavky (nikdy me nebolely, patřím k tem ktere je nemají vubec citlive
) ale podle me je jeste brzo na nejake prvni příznaky, jinak mi je celkem zle tak doufam ze nebudu marod ![]()
Jinak holky snazilky co uz doma vytouzeny poklad mate
jake byly vase uplne prvni priznaky?
No já to na sobě poznala. První trknutí bylo, když jsme dělali na baráku fasádu, já jela pro basu piv a jak jsem ji zvedala, tak mi divně zacukalo v podbříšku. Pak jsem jednoho krásného dne přišla do koupelny před zrcadlo a ten odraz v něm byl prostě jiný. Měla jsem úplně jiný oči. Dál to teda poznali psi, kteří se mohli zbláznit, když jsem k nim přišla. No a k termínu menstruace už mi bylo tak nějak dívně celkově. Prostě jiný stav ![]()
@bobina12 a kdy jsi mela ovu? Ja myslim, ze je jeste hodne brzy. Rekla bych, ze prvni priznaky muzou byt nejdriv 5-6 dni po ovulaci, ale spis jeste pozdeji.
Ja u dcery lehce spinila tak 7-8DPO a pak uz nic. A normalne spinim 3-5 dni pred MS, nekdy klidne i tyden. Takze kdyz jsem nespinila, tak jsem zacala tusit. Jo a naopak jsem mela bily vytoky, jsem mela porad mokro v kalhotkach ![]()
Jinak priznaky zadny. Ty prisly az tak tyden po vynechani MS. Hlavne unava.
A mne ted bylo 35. Takze jak jste tu psaly, ze do 30 to trva prumerne 6 mesicu, tak ja spadam do kategorie 30+ s prumerem 9 mesicu ![]()
@Irees Hmm, taky dobrá průprava