Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bobina12 To je neurčitelný. Hýbe se mi to v rozmezí zatím 26-33 dní.
Jinak my jsme teda prvního zadělali v týdnu, kdy manžel ráno přijel z noční, šup na to a byl z toho Kuba
Ke konci týdne už mě to ale takhle brzo ráno docela nebavilo
![]()
@bobina12 to myslim ze kdyz to pojistite rano tak to bude uplne v pohode. My zas mame jen vecery, pres den je manzel v praci a odpo to se zas neslucuje se synem
.
Normalne jsem zjistila ze kdybych otehotnela ted v dubnu, mela bych uplne stejny termin porodu jako ma syn narozeniny. Je to kravina ja vim, ale prijde mi to takovy „osudovy“
![]()
@RadkaCh taky muzes mit ovulku pozdeji az treba klidne 17-20.den. Pro sichr bych delala testy od 14 dne. Ja jsem s nima zacla az minuly mesic a ovulka byla 17 DC, potvrdila to i bazalka. Je to fakt super vecicka.
@RadkaCh tak to te ovu teprve ceka
ja testovala minuly mesic a chci jeste tenhle dopotrebovat co mi zbylo, prijdou mi ty testy celkem drahe jeste pokud člověk nevi kdy poradne začít s testovanim
@Irees ja na osud verim takže myslim ze by to vyjit mohlo, drzim palečky
a kdy ze by jsme to měly termin? ![]()
@RadkaCh ![]()
Ježíš kéž by nám to všem vyšlo a měli bysme všechny mimča takhle po sobě ![]()
@Whynot Tak jak ti dopadla folikulometrie a co sliznice - dobrá?
Já měla včera po Clostilu na utz 2 folikuly jeden 14 a jeden 12 mm, tak ovulka prý o víkendu a je možné že doroste i ten menší a prasknou dva. Kéž by ![]()
@Irees píše:
@RadkaCh
Ježíš kéž by nám to všem vyšlo a měli bysme všechny mimča takhle po sobě
No bylo by to fajne. My už jsme rozhodnutí, že tomu dáme ještě tak dva měsíce a pak si od toho dáme pauzu, já si začnu pomalu hledat práci a odložíme to na neurčito. Takhle by mi to to ještě jakž takž vycházelo na navázání na tento rodičák.
Ahojky holčiny, taky se k Vám přidám
poslední MS byla 3.4 s tím, že jsem vysadila HA. Necháváme tomu zatím volný průběh takže asi tak jinak všem Vám držím palečky ![]()
@RadkaCh nestraš, dvojčátka ne
. Budu ráda když tam bude jeden. Ale kdyby praskly oba ty folíky, tak se aspoň zvýší pravděpodobnost že se spermie trefí aspoň do jednoho vejce
.
Taky jsem chtěla navázat rodičákem, ale to bych bývala musela otěhotnět nejpozději v prosinci (mám ho do srpna 2016 - do 2,5 let malýho). Tak v momentě kdy už byl leden a věděla jsem že stejně nenavážu, tak jsem si začla domlouvat návrat do práce a teď už chodím od března na půl úvazek na 4 h denně a je to fajn.
@RadkaCh a jak mivas dlouhý cyklus? Pokud by to bylo 28 dni řekla bych že budeš mit zitra na testu uz dvě čárky a ovu bude bud ve středu nebo čtvrtek

@Irees taky chci od zitra kaudy den at to neminem, ale je to na prd ze pritel ma noční a ja denní, zitra se vratim domu a on uz bude v práci tak snad to bude stacit ráno a pak zase ve čtvrtek ráno nebo večer, ovu bude v patek