Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mela posledni MS +.dubna..tak nevim kdy no..zkousela jsem to vcera..ale mela jsem bilo ![]()
Ja to možná zkusim bv pondělí ale zkusim to vydržet co nejdyl
uz mi to začíná neutikat ![]()
Stejnak ty chlapi se na jednu stranu maj, myslim ze se urcite nestresujou tak jako ženský a maji klidný celý měsíc navíc pro ne ještě výhoda to že je urcite potesi jak jsme v době ovulace trosku větší dračice ![]()
@RadkaCh cítím se furt stejně, nebo me to tak aspon prijde ![]()
Akorát ted su nasrana skrz vzhled emimina… Co to jako je??? ![]()
@Korčulka86 Jako na mobilu? To jsem viděla před chvilkou a moc jsem to teda nepobrala ![]()
Šmarjáá, vy se na ty testy třesete
Já mám ještě pomalu 14 dní ![]()
Tak ja zacala dneska odpo spinit
5. - 6. den po ovu. Prijde mi, ze je to cim dal tim driv. A to bych to spravne mela dostat az pristi vikend, takze ted uz vim, ze to dostanu max. cca pristi ctvrtek. Zas o nekolik dni driv. No, jeste nehazu flintu do zita, ale uz tomu moc neverim ![]()
Ted jsem koukla na emimi pres mobil, at vim, o cem pisete. A mate recht, je to uplne jiny ![]()
@Ellienka Ale to nemusí být vůbec špatný znamení takhle po ovulaci. To může znamenat i to nejlepší ![]()
@Ellienka No přesně to může být dobré znamení! A dneska špiníš také?
Je fajn že už je pátek, už se těším na víkend, a ta předpoveď 22 stupňů?! Luxus
.
Já dneska ráno bazálka 37,4! To je i na mě hodně
. Ale nedělám si plané naděje, může to být cokoliv.
@Irees Ježiš tolik? To bude zase hyc ![]()
@Korčulka86 Aspoň snad budeme moct posoudit, jestli je pupek lepší na léto nebo na zimu ![]()
@Irees píše:
Já dneska ráno bazálka 37,4! To je i na mě hodně. Ale nedělám si plané naděje, může to být cokoliv.
Jo tak to není pro mě tato metoda ![]()
@lensom drzim palce aby se to poveslo všem, kdypak se chystas testovat? Ja uz to mozna zkusim v pondeli