Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam strasnou radost
. 9 mesicu snazeni a hura konecne je to tady
. A to jsem tenhle mesic byla na 99 % presvedcena ze to nemuze vyjit, v posteli jsme to flakali, navic pred ovulkou jsem byla nachlazena a mela ty kvasinky, bt jsem taky flakala, priznaky zadny krome chybejiciho pms a bolesti v krizi a nedorazila teda mrcha to je jasny. No proste uplne marny mesic a ono je to tam
!!! Nemuzu tomu ani uverit.
A s objednanim k dr. spechat nebudu abych se zbytecne nestresovala.
Asi to u me bylo o psychice, kdyz uz jsem na to nemyslela a byla presvedcena o neuspechu tak to vyslo
a ted zacina dalsi etapa strachu aby bylo vsechno ok…
@Irees Gratuluju
Tak konečně aspoň nějakej úspěch tenhle měsíc. Už to vypadalo, že to skončí naprázdno ![]()
@Irees super
blahopreju
minuly cyklus jste pohnojili a ted jak carka hezky sili ![]()
@Irees: Gratuluju
Já šla k dr. taky co nejpozději. V den MS jsem dle testu věděla, že se povedlo. Ale šla jsem až na začátku 8tt, raději. Chtěla jsem mít „jistotu“ srdíčka a předejít stresům ![]()
Ve středu mě čeká druhá kontrola, to začínám 10tt a už teď mě občas přepadne strach, jestli bude vše OK. Snažím se myslet pozitivně, snažím, no ![]()
@Spendlicek jj přesně, radši si ušetřím stresy a objednám se až na konci tohoto týdne. Počítám, že mě vezme až za 14 dní, takže to už bude 7.týden a mělo by být vidět
. Také mě občas přepadá strach jestli je a bude vše ok. Rozhodně víc než u prvního, to jsem ještě nevěděla co všechno se může stát. Ta nevědomost je někdy sladká ![]()
Holky děkuji za gratulace, na vás taky dojde nebojte
. Jo a možná se zadařilo kvůli kontryhelovému čaji, ten jsem pila poctivě celý měsíc 0,5 l denně
Tak jdu na kontrolu až 19.6., takže je to dobré - tou dobou už 8.týden- ani brzo ani pozdě, tak akorát ![]()
@Irees tak to je dobry, to uz by melo byt krasne videt
A „cekani“ mame stejny, my 19.6. nad ranem jedem do toho Chorvatska, tak mame stejny „odpocitavani“ ![]()
Jako ja uz se nemuzu dockat, potrebuju trochu vorazit. Skoda, ze to mam na dovoleny dostat
To jsme moc nenaplanovali toto ![]()
@RadkaCh co ta tvoje MS, porad nedorazila? ![]()
@Ellienka Ale dorazila, už v pátek v noci. Nějak špatně jsem to nesla tento měsíc, tak se mi ani nechtělo psát. Nevím, jestli ještě půjdeme do dalšího měsíce. Nechce se mi.
@RadkaCh tak to me mrzi
ono je to totiz mesic od mesice horsi a horsi
Kdyby tak slo dostat do hlavy uplne neco jineho a trochu se od toho oprostit ![]()
@Ellienka No právě. Vidím na sobě, že už to nedávám dobře a nechci to nechat dojít tak daleko, že mi to fakt přeroste přes hlavu. Nejde to hodit za hlavu, že to prostě necháme být, jen se nebudeme chránit. Vždycky to v tý hlavě bude. ![]()
RadkaCh neboj ono to přijde vím, že na to nejde nemyslet a nemáš nějaké problémy doma, ze mas jakoby takovou depku? Jinak holkám moc gratuluji
..Já jsem očekávala MS v patek a přes víkend mě bolelo břicho jakobych to mě dostat a porad nic…test jsem si dělala a je negativní tak kutim jestli se objednat k doktorce nebo ještě týden počkat…
Ahoj holky,
neupadejte hlavně do depek. Vím moc dobře jak je to těžký a jak to leze na mozek, ale určitě to přijde přesně v tu dobu kdy má - u Ellienky cítím že se zadaří na té dovče nebo po ní
a u Radky určo přes léto
.
Nejde na to nemyslet to je jasný, pořád to tam bude, ale fakt odvést pozornost někam jinam dost pomáhá. Já dokud sem pořád řešila že mám určo neprůchodné vejcovody, manžel blbý spermio a tak, tak to prostě nešlo a teď když jsme se na to opravdu vykašlali tak najednou buch ho.
Moc držím palce abychom se brzo setkali ve skupině těhulek! ![]()
Mě teď zas pořád někde vzadu hlodá červíček, aby bylo všechno ok. Kord když člověk nechtěně narazí na některé diskuze tady na emiminu - už jsem si úplně zakázala to číst ![]()
A nezapoměňte holky, kdysi jsem sem dávala tu statistiku těhulek a čím dýl se snažíte, tím větší je šance že to vyjde.)
Ahoj holky,
tak ja dneska byla u Dr. Mimojine at mi zkontroluje ovu, kterou jsem cekala zitra/pozitri. A ejhle, zadna ovu se nechysta
Super zjisteni. Tak ze mam pristi mesic prijit na krev na hormonalni profil: 3DC, 15DC a 20DC. Jenze ja to mam dostat v Chorvatsku, takze mam prijit az v cervenci
Pak nejspis Clostilbegyt na 3 mesice.
Ted jsem googlila ten Clostil, prijde mi to pekny svinstvo ![]()
No a nemyslete na to ze jo
Ale je pravda, ze vcera i dnes jsem si delala ovu test a negativni.