Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Almira-Alm píše:
@kattkka Třeba v Havl. Brodě na poště jsou tašky na kolečkách asi 3 tak se o ně střídají a ostatní mají jen batohy na záda..
No v Brne i ta taska byla malo.
@chatwenna píše:
No, mne to moc nezajima, jaky ma kdo strasti v praci…Proste jsou za to placene a maji to delat poradne…
Na jednu staranku mas pravdu lec na druhou i ta postacka ma narok si odskocit nebo nasvacit. A ty co to poradne delali tak ruznyma posunama jsou treba za prepazkou nebo je vyhodili. A muzu ti rict ze me ta prace bavila a jako odmena mi byla to ze jsem tyden chodila pred 4 a za odmenu mi bylo pridano prace takze jsem domu chodila v 18,19 jak kdy i pozdeji a v praci jsem byla 5:40 takze tak at si udelas predstavu jo a muzu ti rict ze poctivym zvonenim by jsme byli v praci i do 21. Takze to ze to postacky odbyvaji je chyba nekde jinde ta je ve vedeni…
@kattkka No, podivej, mne jako zakaznika zajima kvalita sluzeb… A ne neci svacina. To at si postacky resi na vedeni.
Tobe by se taky nelibilo, kdybych ti donesla lattecko az za pul hodinu, protoze obedvam.
Tak to proste je. Zakonik prace rika neco jineho, ja vim, ale bohuzel, kdyz chce clovek praci a je za ni placeny, tak ma makat…
Ja delala cisnici, za mesic 230 hodin, az do konce sedmeho mesice tehotenstvi.
A myslis, ze nekoho zajima, jestli uz jsem jedla??? Ne, nezajima.. A ja si vazim prace a penez.
Kdyz se to nekomu nelibi, muze jit na pracak…
@chatwenna píše:
@kattkka No, podivej, mne jako zakaznika zajima kvalita sluzeb… A ne neci svacina. To at si postacky resi na vedeni.Tobe by se taky nelibilo, kdybych ti donesla lattecko az za pul hodinu, protoze obedvam.
Tak to proste je. Zakonik prace rika neco jineho, ja vim, ale bohuzel, kdyz chce clovek praci a je za ni placeny, tak ma makat…
Ja delala cisnici, za mesic 230 hodin, az do konce sedmeho mesice tehotenstvi.
Kdyz se to nekomu nelibi, muze jit na pracak…
A myslis, ze nekoho zajima, jestli uz jsem jedla??? Ne, nezajima.. A ja si vazim prace a penez.
Jenomze ty jako cisnice vis ze jsi mela rozhodne vic nez ta postacka. A taky jsi mela na vyber. A ona ti tu postu donese. Nase postacka chodi momentalne okolo 15 co jsem postrehla mozna tady zrovna konci nevim ale chodivala mezi 11-12 a co? Postu mam tak co…Horsi je ze tahle co chodi tak k sousedce haze postu z jine ulice a jineho prijmeni a opacne tohle se mi nelibi.Ne to ze si vezme prestavku ma na ni narok a tohle v dnesni dobe delat je fakt des jako matky s ditetem to delat nemuzou.Driv to byvalo jine a popravde te postacce nevadilo ze nema prestavku.Ted je to jinak a kdyz si tu prestavku vezme ma na ni narok. Stejne jako ty veci dalis ze se neumis ozvat je tvuj problem…
@kattkka Ja se bavim o tom, ze hazi do schranky listky o nezastizeni - nevadi mi v kolik chodi… Tys rekla, ze to nestiha a ze nestiha ani svacinu - ale to me nezajima ako cloveka, co sedi doma a ceka na postu…
A podle tve logiky - narok na svacinu se tedy odviji od vyse platu??? Do desiti tisic muzes svacit, i kdyz nestihas svou praci a nad trinact tisic uz svacit nemuzes, protoze beres vic nez ti, co berou deset???
@chatwenna píše:
No, mne to moc nezajima, jaky ma kdo strasti v praci…Proste jsou za to placene a maji to delat poradne…
A ony snad holky nedělají pořádně?? Já bych to za ně nebrala, ale pokud někdo má problém s pošťákem, tak ať si na 1 den tu práci s nimi zkusí. Já před nimi smekám, u nás v Plzni nejen že nosí batoh na zádech, ale ještě právě tu tašku na kolečkách, podle mě tak přes 30 kilo denně
@chatwenna píše:
@kattkka Ja se bavim o tom, ze hazi do schranky listky o nezastizeni - nevadi mi v kolik chodi… Tys rekla, ze to nestiha a ze nestiha ani svacinu - ale to me nezajima ako cloveka, co sedi doma a ceka na postu…A podle tve logiky - narok na svacinu se tedy odviji od vyse platu??? Do desiti tisic muzes svacit, i kdyz nestihas svou praci a nad trinact tisic uz svacit nemuzes, protoze beres vic nez ti, co berou deset???
ne ale je tvuj problem ze jsi se neozvala. A to bylo na tech 230 hodin postacka to ma taky akorat nezaplaceny…V tomhle ze postaci nestihaji si musi uvedomit nekdo jiny…
@S.Ivanka píše:
A ony snad holky nedělají pořádně?? Já bych to za ně nebrala, ale pokud někdo má problém s pošťákem, tak ať si na 1 den tu práci s nimi zkusí. Já před nimi smekám, u nás v Plzni nejen že nosí batoh na zádech, ale ještě právě tu tašku na kolečkách, podle mě tak přes 30 kilo denně
26kg jedna taska. Kdyz na vec prislo mela jsi ji 3×…
Jinak např v Plzni pošta 31200 - vyřešila problém doručovatelek s požadavky na hodiny, svačiny, těžké zásilky tím, že vyměnila veškeré osazenstvo co si stěžovalo, jaké problémy to přineslo lidem bylo všem jedno, v té době jsem se stěhovala do jiného okrsku a nahlásila jsem odnos zásilek osobně z pošty. Složenka s výživným se čistě náhodou někam ztratila a vyplatili mi ji až po 14ti dnech denního docházení a rozčilování přes vyplněný formulář na zákaz výplaty složenky přímo u vedoucí pošty. Prý nová doručovatelka zapomněla na ten můj požadavek (spíš o tom vůbec neměla páru) a složenku prý vhodila kamsi do schránky.
@S.Ivanka píše:
Jinak např v Plzni pošta 31200 - vyřešila problém doručovatelek s požadavky na hodiny, svačiny, těžké zásilky tím, že vyměnila veškeré osazenstvo co si stěžovalo, jaké problémy to přineslo lidem bylo všem jedno, v té době jsem se stěhovala do jiného okrsku a nahlásila jsem odnos zásilek osobně z pošty. Složenka s výživným se čistě náhodou někam ztratila a vyplatili mi ji až po 14ti dnech denního docházení a rozčilování přes vyplněný formulář na zákaz výplaty složenky přímo u vedoucí pošty. Prý nová doručovatelka zapomněla na ten můj požadavek (spíš o tom vůbec neměla páru) a složenku prý vhodila kamsi do schránky.
Takhle to probiha vsude.
@kattkka píše:
26kg jedna taska. Kdyz na vec prislo mela jsi ji 3×…
Fuj a ještě jim závidět kafe u babky od vedle ![]()
@S.Ivanka píše:
Fuj a ještě jim závidět kafe u babky od vedle
Presne tak.
@S.Ivanka Muzou jit delat neco jineho… Kdyz jsem doma, ocekavam odevzdani baliku a ne vhozeni listku…
@kattkka Ale mne to nevadilo, proc bych se ozyvala??? ![]()
To postacky si stezuji, ne ja ![]()
Ja si stezuju na to, ze nedelaji svou praci poradne…
Nechápu, přijde mi že kažá druhá na mateřský se baví objednáváním hovadin po netu, aby mohla psát o tom jak jí přišel dárek zadara do schránky a nedejBože kdyby to tak koza z pošty nedonesla. I mě chodí balíčky a dopisy, s poštačkouvycházím normálně, když jsem jí řekla že v pondělí jdu do nemocnice na týden, tak další týden mi nosila poštu až ke dveřím do 2 patra, byť máme výtah, protože jí asi došlo že sotva lezu. Nevím proč bych jí měla závidět že si sem tam zajde na kafe a že přijde jednou v 9 a jednou v 11. Celá tahle diskuze je jen o tom, že se někdo nudí a proto chce kecat o blbostech, když jsem byla na mateřský já, denně jsem musela vyžehlit 30 plen a to nejen 6ti nedělí ale 6 měsíců, protože jsem první měla dceru, nebyly vymoženosti typu flaštičky v supermatketu, takže se denně vařila čerstvá zelenina a nějak nevím jestli jsem večer nepadala na hubu. Díky za vymoženosti, moje dcera může při mateřské i podnikat.