Postavit postýlku už v těhotenství nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
31.7.12 12:00

@micelinka chlapi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.7.12 12:02

Na pověry nevěřím, u všech 3 dětí jsem měla nachystané vše dopředu, včetně kočárku.
A nestrašte s vánocema, já chci ještě léto a teplíčko!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.7.12 12:02

@BoboM to samé to bylo s kočárkem, prý ho připraví než se vrátíme. Zuřivě jsme ho montovali až před první procházkou a vůbec nám to nešlo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
31.7.12 12:05
@maraida píše:
Na pověry nevěřím, u všech 3 dětí jsem měla nachystané vše dopředu, včetně kočárku.
A nestrašte s vánocema, já chci ještě léto a teplíčko!! :mrgreen:
žádný teplíčko, už začni péct a já se stavím, miluju cukroví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
@Sasanka30 píše:
8o 8o mě z vás klepne :mrgreen: :mrgreen: já řešim vánoční dárky 23-24.12 :mrgreen: :mrgreen:

no já normálně taky tak podobně, ale jelikož tou dobou už budu mít solidní břicho a nejspíš budu ráda, že vůbec žiju, tak ještě k tomu obíhat, shánět a balit dárky :lol: mám za cíl to mít vyřešené a zabalené do konce října, tak se teď tak nějak poohlížím zatím

• Citovat
  • Upravit
235

@micelinka já bych ho zabila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770

Tak přítel už ji postavil, nedočkavec jeden. Kočárek už máme taky dávno doma, máme na něj místo, takže tak. Na pověry nevěřím ale musím věřit prckovi, že všechno bude v pořádku! Možná jsem taková optimistka proto, protože jsem nezažila potrat, jinak bych možná reagovala jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Postavil ji přítel s tátou když jsem byla v porodnici

• Citovat
  • Upravit
8428
31.7.12 12:06
@madi píše:
no já normálně taky tak podobně, ale jelikož tou dobou už budu mít solidní břicho a nejspíš budu ráda, že vůbec žiju, tak ještě k tomu obíhat, shánět a balit dárky :lol: mám za cíl to mít vyřešené a zabalené do konce října, tak se teď tak nějak poohlížím zatím

Já dřív taky nakupovala dříve, ale pak jsem zjistila, že mě to stojí strašně moc peněz :mrgreen: :mrgreen: Takhle mám na nákup jeden den, nebo několik hodin a jsem štastná, že ty obchodáky mají otevřeno i na ty Vánoce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.7.12 12:08

@Anibas55 postýlku jsem si ¨dovezla na konci léta, v září jsem ji obrousila a natřela, v říjnu jsem si ji nastěhovala do bytu a složila… Malá se narodila 27.11., takže dobrý měsíc mi tu postýlka stála složená a připravená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
31.7.12 12:11

@Anibas55 máme mít robě koncem ledna začátkem února.. postýlku postavíme až dáme pryč vánoční stromeček :kytka: tzn cca 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
31.7.12 12:12

Tak já mám postýlku postavenou od 15tt… na pověry nevěřím co se má stát stane se.. at je postavená postýlka nebo kočárek na chodbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
31.7.12 12:19

Postýlku postavil manžel co jsem byla v porodnici-přišlo mi to zbytečný dřív. Neměla jsem v ní žádný hovadinky (kanýry, mantinely, povlečení), takže jsem tam jen natáhla prostěradlo a hotovo, prcek spinkal v zavince, ani jsem ho nepřikrývala (byl červen). A vlastně to tak mám dosud, i teď se obejdu bez povlečení (spí v pytli, max. přikrytý lehce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
31.7.12 12:29

Tak to bych neřešila :) My měli dvě. Jedna byla nachystaná se vším všudy asi 2 měsíce před termínem - prostěradlo, zavinka, peřinka, mantinely. A druhou jsme odkládali až jsme ji stavěli po příchodu z porodnice.
Neboj se, vše jsou jen pověry - u druhého budeš mít doma i kočárek a nikdo to řešit nebude ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
31.7.12 12:29

Postýlka nám došla až když jsem byla v porodnici a manžel ji stavěl než pro nás jel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí