Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na pověry nevěřím, u všech 3 dětí jsem měla nachystané vše dopředu, včetně kočárku.
A nestrašte s vánocema, já chci ještě léto a teplíčko!! ![]()
@BoboM to samé to bylo s kočárkem, prý ho připraví než se vrátíme. Zuřivě jsme ho montovali až před první procházkou a vůbec nám to nešlo ![]()
@maraida píše:žádný teplíčko, už začni péct a já se stavím, miluju cukroví
Na pověry nevěřím, u všech 3 dětí jsem měla nachystané vše dopředu, včetně kočárku.
A nestrašte s vánocema, já chci ještě léto a teplíčko!!
@Sasanka30 píše:
![]()
mě z vás klepne
![]()
já řešim vánoční dárky 23-24.12
![]()
no já normálně taky tak podobně, ale jelikož tou dobou už budu mít solidní břicho a nejspíš budu ráda, že vůbec žiju, tak ještě k tomu obíhat, shánět a balit dárky
mám za cíl to mít vyřešené a zabalené do konce října, tak se teď tak nějak poohlížím zatím
Tak přítel už ji postavil, nedočkavec jeden. Kočárek už máme taky dávno doma, máme na něj místo, takže tak. Na pověry nevěřím ale musím věřit prckovi, že všechno bude v pořádku! Možná jsem taková optimistka proto, protože jsem nezažila potrat, jinak bych možná reagovala jinak ![]()
@madi píše:
no já normálně taky tak podobně, ale jelikož tou dobou už budu mít solidní břicho a nejspíš budu ráda, že vůbec žiju, tak ještě k tomu obíhat, shánět a balit dárkymám za cíl to mít vyřešené a zabalené do konce října, tak se teď tak nějak poohlížím zatím
Já dřív taky nakupovala dříve, ale pak jsem zjistila, že mě to stojí strašně moc peněz
Takhle mám na nákup jeden den, nebo několik hodin a jsem štastná, že ty obchodáky mají otevřeno i na ty Vánoce
![]()
@Anibas55 postýlku jsem si ¨dovezla na konci léta, v září jsem ji obrousila a natřela, v říjnu jsem si ji nastěhovala do bytu a složila… Malá se narodila 27.11., takže dobrý měsíc mi tu postýlka stála složená a připravená ![]()
@Anibas55 máme mít robě koncem ledna začátkem února.. postýlku postavíme až dáme pryč vánoční stromeček
tzn cca 36tt
Tak já mám postýlku postavenou od 15tt… na pověry nevěřím co se má stát stane se.. at je postavená postýlka nebo kočárek na chodbě
Postýlku postavil manžel co jsem byla v porodnici-přišlo mi to zbytečný dřív. Neměla jsem v ní žádný hovadinky (kanýry, mantinely, povlečení), takže jsem tam jen natáhla prostěradlo a hotovo, prcek spinkal v zavince, ani jsem ho nepřikrývala (byl červen). A vlastně to tak mám dosud, i teď se obejdu bez povlečení (spí v pytli, max. přikrytý lehce).
Tak to bych neřešila
My měli dvě. Jedna byla nachystaná se vším všudy asi 2 měsíce před termínem - prostěradlo, zavinka, peřinka, mantinely. A druhou jsme odkládali až jsme ji stavěli po příchodu z porodnice.
Neboj se, vše jsou jen pověry - u druhého budeš mít doma i kočárek a nikdo to řešit nebude
![]()
Postýlka nám došla až když jsem byla v porodnici a manžel ji stavěl než pro nás jel ![]()