Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
před týdnem jsem užila Postinor i když beru HA pravidelně, tak jsem do toho užívala antibiotika. Jelikož jsem dostala strach z těhotenství, tak Postinor jsem užila 18h po styku. Druhý den na to jsem měla střevní potíže což u toho je normální. Ale teď je to týden co jsem ho užila a najednou se mi začala točit hlava, bolest v podbříšku a další podobné věci. Je možné, že bych byla těhotná a nebo by to mohla být pořád k tomu Postinoru?
To je všechno z toho Postinoru, zamává ti to úplně se vším. A menstruace se ti klidně může srovnávat několik měsíců. Těhotná nejsi, neboj.
Bereš i HA, tak bych se nedivila, že ti to dělá takovou paseku.. ![]()
Zdravím, nedávno jsem si vzala pilulku po (Nopregy), do týdne se mi objevilo krvácení (5dní, běžné jako ms), nyní jsem měla dostat ms, ale už mám 7 dní zpoždění. Proto bych se chtěla zeptat, jestli je běžné takové zpoždění nebo bych se měla začít obávat?
Co vím tak opozdena menstruace po užití pilulky je úplně normální
@Natyys97 chtěla jsem se ještě zeptat. I když jsem Postinor užila, tak menstruaci mi to nerozhodilo a přišla normálně, tak jak měla ve stejný den a je silná. Tak by mě zajímalo jestli i přesto si koupit těhotenský test a udělat ho nebo ne.