Postinor zkušenosti

44
9.8.22 09:06

Postinor zkušenosti

Ahoj holky,
před týdnem jsem užila Postinor i když beru HA pravidelně, tak jsem do toho užívala antibiotika. Jelikož jsem dostala strach z těhotenství, tak Postinor jsem užila 18h po styku. Druhý den na to jsem měla střevní potíže což u toho je normální. Ale teď je to týden co jsem ho užila a najednou se mi začala točit hlava, bolest v podbříšku a další podobné věci. Je možné, že bych byla těhotná a nebo by to mohla být pořád k tomu Postinoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jota1989
9.8.22 09:10

To je všechno z toho Postinoru, zamává ti to úplně se vším. A menstruace se ti klidně může srovnávat několik měsíců. Těhotná nejsi, neboj.

• Citovat
  • Upravit
44
9.8.22 09:13

@Jota1989 Děkuji aspoň mohu být klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.8.22 13:34

Bereš i HA, tak bych se nedivila, že ti to dělá takovou paseku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.22 12:01

Opožděná ms po pilulce po

Zdravím, nedávno jsem si vzala pilulku po (Nopregy), do týdne se mi objevilo krvácení (5dní, běžné jako ms), nyní jsem měla dostat ms, ale už mám 7 dní zpoždění. Proto bych se chtěla zeptat, jestli je běžné takové zpoždění nebo bych se měla začít obávat?

• Citovat
  • Upravit
44
11.8.22 13:03

Co vím tak opozdena menstruace po užití pilulky je úplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
21.8.22 09:39

@Natyys97 chtěla jsem se ještě zeptat. I když jsem Postinor užila, tak menstruaci mi to nerozhodilo a přišla normálně, tak jak měla ve stejný den a je silná. Tak by mě zajímalo jestli i přesto si koupit těhotenský test a udělat ho nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí