Postižené děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
11.10.15 11:52

@martina82 Z ordinace dětské neurologie odhaduji, že tak 2/3 chlapů od rodiny odešli. Nevím, zda by odešli i kdyby bylo dítě zdravé, jen třeba později…ale bohužel je to častý jev. Spousta partnerů neunese krizové situace. A nemusí se týkat jen trvalého postižení dítěte. Může to být dlouhodobá nemoc někoho v rodině. Dluhy, exekuce. A často je to chlap, který uteče od problémů. Ale netvrdím, že je to vždy jen chlap.
Bratranec odešel od rodiny po 20-ti letech. A stačilo jen to, že syn měl v pubertě problémy s kolektivem, tiky, zhoršil se ve škole. Jeho manželka chtěla synovi pomoci, navštívila psychologa, problém se řešil ve škole-a bratranec toto neustál. Zakazoval cokoli řešit, že vše přejde samo. Že je to ostuda. První dcera premiantka, nyní dokončuje ing.,vypomáhá na vš na různých projektech. Takže odešel ke svobodné holce, která nic neřešila, byla naprosto vysmátá a bezstarostná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 12:50
@lasička1 píše:
@martina82 Z ordinace dětské neurologie odhaduji, že tak 2/3 chlapů od rodiny odešli.

Myslím, že podle toho nemůžeš usuzovat.
Většinu návštěv u Dr. zařizuji a obíhám já. Manžel se toho účastní minimálně. Ono by my to asi u zaměstnavatele moc neproslo. Když spočítám, že ke každé specializaci máme chodit na kontroly ideálně 2× ročně (logopedii nepočítám), tak mi na to 3 týdny nestačí… (A to je jen to mladší dítě.) Myslím si, že není reálně a ani nutné, aby to manžel absolvoval s námi.

• Citovat
  • Upravit
8935
11.10.15 12:53

To není o tom kdo přijde do ordinace.Ale o tom, co maminky povídají. A z toho můj odhad.

Příspěvek upraven 11.10.15 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59354
11.10.15 12:53

Manžel tak se mnou nechodí po doktorech, bud je v práci nebo hlídá malou. je fakt že ted se mnou byl ale to jsme šla s dvouma a malou bych neuhlídala, ta tam lítá takže šel se mnou, pokud jdu jen s jednim tak chodim sama, doprovod nepotřebuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 19:15
@lasička1 píše:
@martina82 Z ordinace dětské neurologie odhaduji, že tak 2/3 chlapů od rodiny odešli. Nevím, zda by odešli i kdyby bylo dítě zdravé, jen třeba později…ale bohužel je to častý jev. Spousta partnerů neunese krizové situace. A nemusí se týkat jen trvalého postižení dítěte. Může to být dlouhodobá nemoc někoho v rodině. Dluhy, exekuce. A často je to chlap, který uteče od problémů. Ale netvrdím, že je to vždy jen chlap.
Bratranec odešel od rodiny po 20-ti letech. A stačilo jen to, že syn měl v pubertě problémy s kolektivem, tiky, zhoršil se ve škole. Jeho manželka chtěla synovi pomoci, navštívila psychologa, problém se řešil ve škole-a bratranec toto neustál. Zakazoval cokoli řešit, že vše přejde samo. Že je to ostuda. První dcera premiantka, nyní dokončuje ing.,vypomáhá na vš na různých projektech. Takže odešel ke svobodné holce, která nic neřešila, byla naprosto vysmátá a bezstarostná.

mame postizene dite, no manzel je rapl byk, takze mu nadava, kolikrat na nej rve atd, vadi mi jeho chovani k nemu, no ale bylo mi receno ze prej mam byt rada ze neutekl tak jako spousta jinych chlapu, tak premyslim jestli jeto vyhra ze neutekl nebo ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA