Postoj - Já jsem tu doma!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
14.3.15 11:02

Popravde kdybych jako navsteva prisla a nekdo v te domacnosti prisel nahy, vstanu a odejdu. On muze byt doma, ale ja jako host si zaslouzim trochu ucty.

Zakladatelko, pripomen priteli rceni „Host do domu, Buh do domu“. To tak nejak vyjadruje, jak bychom se k navstevam meli chovat, ne s nimi zavodit, kdo dal docura :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
14.3.15 11:03

@eva valoi Tos mi připomněla, loni náš 70lety soused plel v takových trenkách záhon. Já to nevěděla, zabrousily mi tam oči a viděla jsem mělo, co jsem nikdy vidět nechtěla 8o :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
14.3.15 11:05

Manžel má kvůli mému otci zakázané chodit doma v trenkách :! a respektuje to, že to nesnáším.
Návštěva může přijít kdykoliv. Vždy jsem se za to strašně styděla, když jsem si domů přivedla kamarádku a on si tam tak producíroval se slovy,,šak já jsem tady doma" :cert
Vysvětli mu, že jsou věci, které ti vadí a měl by to pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
14.3.15 11:05

Tak slušně by se měl chovat i před tím kolegou z práce, i když je to mladý kluk. Ale zas mě tohle ještě nepřijde tak hrozné, jako ten tvůj povedený tchán. 8o :mrgreen: To je teprv úlet. To jednou zažít, tak už mě tam na návštěvě nikdo neuvidí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.3.15 11:06
@TerezkaW píše:
@eva valoi Tos mi připomněla, loni náš 70lety soused plel v takových trenkách záhon. Já to nevěděla, zabrousily mi tam oči a viděla jsem mělo, co jsem nikdy vidět nechtěla 8o :poblion:
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.3.15 11:09

Jinak me samotne by vadilo, kdybych mela imrvere koukat doma na naheho chlapa.To pak clovek nemuze mit myslenky ani na sex, kdyz to ma dene naservirovane na ocich. :roll: Navic kdyz ma clovek dite, o to vic by mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.3.15 11:10

@lovesmile No právě. Tchán je číslo, fakt se obávám, čeho se ještě jednou dočkám. Ale když to dneska řekl přítel, úplně jsem si vzpomněla na jeho otce :zed:

@macina25 Jak se ti povedlo to, že „manžel má kvůli mému otci zakázané chodit doma v trenkách“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
14.3.15 11:14

@Petule030 řekla jsem mu,,nepřeju si aby jsi chodil doma jen v trenkách" a převyprávěla mu moji noční můru s otcem a pochopil to :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
14.3.15 11:14

Jinak zazila jsem, ze jsem byla navsteva a dotycny byl v trenkach, tehda to byl otcim expartnera. A bylo mi ne ze trapne, ale brala jsem to jako neuctivost a buranstvi. Jelikoz jsem byla ohlasena navsteva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
14.3.15 11:18

Je teda hloupý oplácet stejnou mincí…ale asi nepochopí, dokud doma neuděláš nějaký divadýlko před nějakou návštěvou…něco, za co by se ON za TEBE styděl…aby viděl a pochopil, jak se TY cítíš…no. Ale musel by to být nějaký tvůj známý/známá a být to domluvené…prostě DIVADLO… :nevim: A oni budou hrát šokované… 8o 8o
Nevím co by tvého chlapa vyděsilo…pokud s ním není normální řeč, musí se na to holt nenormálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
14.3.15 11:23

Já bych se před jeho návštěvou prošla ve spodním prádle a v tom nejlepším, co mám, ale já mám ráda léčbu šokem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a se slovy: No co, já jsem tady doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
@Bibi239 píše:
Popravde kdybych jako navsteva prisla a nekdo v te domacnosti prisel nahy, vstanu a odejdu. On muze byt doma, ale ja jako host si zaslouzim trochu ucty.Zakladatelko, pripomen priteli rceni „Host do domu, Buh do domu“. To tak nejak vyjadruje, jak bychom se k navstevam meli chovat, ne s nimi zavodit, kdo dal docura :roll:
:)

Příspěvek upraven 10.12.20 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

Tak já bych nesnesla nohy na stole ani normálně :mrgreen: natož před návštěvou…

je to buran, fakt bych takového chlapa nesnesla…můj se taky nerad omezuje, proto máme návštěv málo (ale já mám taky ráda své soukromí doma, tkaže mi to nevadí), avšak když je tu nějaká návštěva chová se slušně, možná i líp než obvykle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
14.3.15 11:27

Tak tohle je postoj nevychovance.
Se zeptej svého přítele, jak by se mu tedy líbilo, kdyby jsi chodila před návštěvama jeho kolegů nahá ty…
Jak by se na to tvářil on?
Vždyť bys přece razila jeho heslo, že jsi tam doma, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 11:31

Jeste za uz (u vetsiny) presla ta doba, kdy lidi chodili jen v trenyrkach… ja si ze sveho detstvi pamatuju, ze tak chodila doma spousta lidi a blizke navstevy (rodiny, dobri kamaradi) v tom nebyli zadny problem. doted me to desi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný