Postoj - Já jsem tu doma!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
14.3.15 11:34
@Ali-Ali píše:
Jeste za uz (u vetsiny) presla ta doba, kdy lidi chodili jen v trenyrkach… ja si ze sveho detstvi pamatuju, ze tak chodila doma spousta lidi a blizke navstevy (rodiny, dobri kamaradi) v tom nebyli zadny problem. doted me to desi :lol:

Joj…a natáčky na hlavě…župánek, nebo taková ta zástěra (šatovka) ze silonu… 8o a papučky… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.3.15 11:45

Souhlasím se @simona123 a @dlouha… Nohy na stole se zatím dají vzít s humorem a při případném opakování „incidentu“ bych při nejbližší příležitosti taky návštěvě něco předvedla… :) Natáčky jsou super, promenáda ve spodním prádle ještě lepší, záleží na co máš nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
14.3.15 12:15

Úplně vidím ty fotříky ve vytahaných trenýrkách, bílým tílku, ponožky vytažený pod kolenama a lahváče před sebou… Něco jako Škopek ve Slunce seno. A do toho přijde návštěva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.3.15 12:33
@lovesmile píše:
Tak slušně by se měl chovat i před tím kolegou z práce, i když je to mladý kluk. Ale zas mě tohle ještě nepřijde tak hrozné, jako ten tvůj povedený tchán. 8o :mrgreen: To je teprv úlet. To jednou zažít, tak už mě tam na návštěvě nikdo neuvidí. :mrgreen:

no jo, ale to už zavání tím, že přítel začne taky před návštěvou chodit nahý, když zastává tento postoj.

V podstatě už to tu padlo několikrát, je to neúcta k hostu, možná to ten kolega udělala schválně, já tedy pokud bych nebyla u dobré kamarádky která se i ptá, tak bych ztoho byla vedle a asi bych tam nerada chodila. Jinak tchán je teda střelec…

Úplně se mi vybavila vzpomínka kdy jsem s mojí mámou vezla nějaké papíry jejímu šéfovi a přišel nám otevřít v tílku a trenkách(taky o ní věděl) on má šílený panděro a tedy byl to „zážitek“ tenkrát z toho byla v šoku i moje máma tak že asi po deseti minutách mlčení prohlásila že by jí zajímalo jak to dělaj, že on si na něj přes ten pupek nemůže ani vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
14.3.15 12:48

Podle mne je neslusne si vykladat nohy na stul pred navstevou. A uz vubec ne promenadovat se nahy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
14.3.15 12:52

Zdvořile se má chovat nejen návštěva, ale i hostitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
14.3.15 15:09

@Petule030 vau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.3.15 20:11

To mi pripomnelo, jak v pondeli odchytil manzela u schranek soused, ze se musi na neco podivat u nas doma (je topenar), ja slysela jen klic v zamku tak jsem myslela ze prisel muz. Najednou se ozvalo cizi dobry den a ja v kuchyni krmila syna jen v kalhotkach a tricku a obleceni samozrejme v loznici, ktera je az za chodbou. Tak jsem proste jen zoufale vykrikla ze jsem naha a bylo me strasne stydno :oops:
A k tematu, oplatila bych vazne stejnou minci, jinak si to podle me dotycnej neuvedomi, jak neurvale se chova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.3.15 15:10

Tak jsem tenhle problém včera večer s přítelem probrala v klidu. Promluvili jsme si o tom, co mi přijde bezohledné a on slíbil, že se příště bude chovat slušně. Ale hlavně, myslím, že pochopil, co je na tomhle postoji špatně. Opravdu jsme to probrali z několika pohledů. Děkuji všem za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný