Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ali-Ali píše:
Jeste za uz (u vetsiny) presla ta doba, kdy lidi chodili jen v trenyrkach… ja si ze sveho detstvi pamatuju, ze tak chodila doma spousta lidi a blizke navstevy (rodiny, dobri kamaradi) v tom nebyli zadny problem. doted me to desi
Joj…a natáčky na hlavě…župánek, nebo taková ta zástěra (šatovka) ze silonu…
a papučky… ![]()
Souhlasím se @simona123 a @dlouha… Nohy na stole se zatím dají vzít s humorem a při případném opakování „incidentu“ bych při nejbližší příležitosti taky návštěvě něco předvedla…
Natáčky jsou super, promenáda ve spodním prádle ještě lepší, záleží na co máš nervy ![]()
Úplně vidím ty fotříky ve vytahaných trenýrkách, bílým tílku, ponožky vytažený pod kolenama a lahváče před sebou… Něco jako Škopek ve Slunce seno. A do toho přijde návštěva.
@lovesmile píše:
Tak slušně by se měl chovat i před tím kolegou z práce, i když je to mladý kluk. Ale zas mě tohle ještě nepřijde tak hrozné, jako ten tvůj povedený tchán.![]()
To je teprv úlet. To jednou zažít, tak už mě tam na návštěvě nikdo neuvidí.
no jo, ale to už zavání tím, že přítel začne taky před návštěvou chodit nahý, když zastává tento postoj.
V podstatě už to tu padlo několikrát, je to neúcta k hostu, možná to ten kolega udělala schválně, já tedy pokud bych nebyla u dobré kamarádky která se i ptá, tak bych ztoho byla vedle a asi bych tam nerada chodila. Jinak tchán je teda střelec…
Úplně se mi vybavila vzpomínka kdy jsem s mojí mámou vezla nějaké papíry jejímu šéfovi a přišel nám otevřít v tílku a trenkách(taky o ní věděl) on má šílený panděro a tedy byl to „zážitek“ tenkrát z toho byla v šoku i moje máma tak že asi po deseti minutách mlčení prohlásila že by jí zajímalo jak to dělaj, že on si na něj přes ten pupek nemůže ani vidět…
Podle mne je neslusne si vykladat nohy na stul pred navstevou. A uz vubec ne promenadovat se nahy ![]()
To mi pripomnelo, jak v pondeli odchytil manzela u schranek soused, ze se musi na neco podivat u nas doma (je topenar), ja slysela jen klic v zamku tak jsem myslela ze prisel muz. Najednou se ozvalo cizi dobry den a ja v kuchyni krmila syna jen v kalhotkach a tricku a obleceni samozrejme v loznici, ktera je az za chodbou. Tak jsem proste jen zoufale vykrikla ze jsem naha a bylo me strasne stydno ![]()
A k tematu, oplatila bych vazne stejnou minci, jinak si to podle me dotycnej neuvedomi, jak neurvale se chova.
Tak jsem tenhle problém včera večer s přítelem probrala v klidu. Promluvili jsme si o tom, co mi přijde bezohledné a on slíbil, že se příště bude chovat slušně. Ale hlavně, myslím, že pochopil, co je na tomhle postoji špatně. Opravdu jsme to probrali z několika pohledů. Děkuji všem za podporu ![]()