Postup logopedky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
12.11.16 19:10

@KIKOLETEK přijde mi to adekvátní. My začali taky chodit. Myslela jsem že budeme jen mluvit. Ale začali jsme malovat počítat předložky pravou a levou stranu kde co je před za vedle atd. Pak jsme začali i mluvit.
Určitě bych logopedce neřekla nejde to nebudeme to dělat. My předložky děláme porad. Určitě bych to nelamala a nedělala to násilnou formou. Ono to pomalu naskočí ale musí se to trénovat a ne když něco nejde hned to vzdávat. Co budeš dělat az bude chodit do školy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
12.11.16 19:12

Logopedie není jen o výslovnosti písmenek, ale celkovém vývoji řeči, dýchání a překvapivě spouště dalších věcí, které se řeči týkají. Záleží, co konkrétně máte za problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.11.16 19:14

@Moise já chodila na logopedii i se starším synem a nikdy jsme nekreslili proto právě se divím že po mladším chce to kreslení… po dnešku je to uplně konec ani se mnou nemluví a já jsem s to uplně na prášky… už fakt nevím jak na něj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.11.16 19:19

@EvaG jasně vždyt mám druhé dítě tak to znám… mě i přinde že se i dělá že to nechápe jak ten trojuhelník namalovat :nevim: třeba namaluju pul trojuhelníku a on to dokreslí ale jak ho má nakreslit celej tak ani omylem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.11.16 19:21

On se v mluvení hodně zdokonalil ve školce, to i sama říkala a pak začala s kreslením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
12.11.16 19:22

@KIKOLETEK nech ho byt a ted s nim nemaluj. Míša zas nechtěl dělat s c z a postupně začal. Sice to trvalo dva měsíce ale jde to. Však má na vse čas. Ale je potřeba trénovat. Nenásilnou formou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
12.11.16 19:22

@KIKOLETEK ono záleží, co máte za problémy. A taky ty metody se určitě v čase mění.
Nenutila bych ho, zkus to prostě hrou, nezprotivit mu to. Nech ho pár dní být a pak to zase zkuste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
12.11.16 19:24

@KIKOLETEK Michal je předškolák a vytáhla na něj testy do školy. Ono je fakt že dnes školka na školu nepřipraví. Ve školce když deti nechtějí tak nemusí a pak to takto dopada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.11.16 19:27

Mě už totiž ruply nervy…vubec jsem netušila že by to mohl být pro něj takový problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.11.16 19:32

@EvaG jo všimla jsem si že když děti kreslí a on zrovna přijde tak si letí hrát a vlastně nemá tak nikdy žádný obrázek sebou domu jak ostatní děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
12.11.16 22:14

Syn na logopedii nekolikrat kreslil podle veku treba slunicko, postavu atd., delal testy Logico, urcoval barvy, zpival, radil obrazky, delal poslechove testy, vzdy musi neco vypravet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
12.11.16 22:42

@KIKOLETEK nech ho.. můj syn taky nechtěl malovat, ono to souviselo s tou řečí.. doteď maluje nerad, ale vyrábí, staví titěrné lego, motorika nějak neutrpěla. Já taky neumím malovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16381
13.11.16 10:59

@EvaG A jak trenujete predlozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
13.11.16 14:24

@tulipán Máme třeba krabičku a k tomu třeba kostku. Já mu tu kostku dam před krabičku. A on musí celou větou říct kostka je před krabičkou. za vpravo vlevo pod… nebo máme od ni obrázky kde pokládám otázky a on podle obrázku odpovída. Vzdy celou větou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
13.11.16 14:26

@KIKOLETEK ja to tak mela s dcerou. Ona NIKDY nerada malovala. Ve školce nemusela a najednou musela. Byl to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí