Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky jakou mate zkušenost s rostoucí postýlkou? Vyplatí se investovat více penízku nebo koupit klasiku a větší postel až bude potřeba ![]()
Měla jsem i rostoucí, tam je výhoda, ze to rozebereme a ten nabytek ti fakt vydrží, jak dlouho budeš potrebovat. Pro druhého jsem naopak zvolila přístavnou postýlku na kolečkách a to bylo taky super, vozila jsem si ho v ni s sebou po celém byte a tudíž nikdy nemusela nechávat v pokoji samotného. Ale byla to investice na par měsíců, než se miminko začne více otáčet a zvedat, pak už jde na zem. Ale i tak. Záleží, jak velký mate byt, do klasického 3+1 nebo menšího klidně tu 3v1, my jsme v dome bungalovu a tam jsem ocenila, ze mužu mít dite s sebou, přece jen je to větší prostor.
Za mě zbytečnost, ale záleží na dítěti a velikosti bydlení. Mela jsem přebalovací podložku na pračce, postylku ani jedno dítě nepotřebovalo, to už spíš ten košík na kolečkách. A postel měla dcera tu menší (tuším 80+160)a pak jsme porizovali palandu, protože bydlíme v 3+1 ![]()
@digi89 píše:
Ahoj maminky jakou mate zkušenost s rostoucí postýlkou? Vyplatí se investovat více penízku nebo koupit klasiku a větší postel až bude potřeba
My jsme si ji koupili.
má sice jinak velké lůžko ale my se líbí. Z prebalovaku vzniknou po čase dvě skříňky nebo delší stoleček. Má za mě pár mínusu. Nedají se sundat ani bondáž postranice tak aby prcek mohl sám vylest a jedna ze skříněk je otočená ke zdi takže ji nemůžu vyuzit
. Má zase velký úložný prostor ( pleny, deky, ubrousky a Budský třeba). Postel je poměrně nízká takže když se stane, že spadne nebude to z takové výšky. Určitě už bych ale postýlku koupila jinde s obchodem Smolíček (myslím) nebyla dobrá spolupráce
.