Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tyynule já zase nemám „nervy“ si ji nechat v posteli. Už takhle se mi kolikrát zdá, že ji máme v posteli a já oplácám vše okolo a hledám kde ji. Občas budím i partnera a vysvětluji mu, že ji nesmí zalehnout
Z toho důvodu ji ani v posteli nekojím, protože už i takhle mi šibe. Já už jsem prostě rezignovala a pokud se probudí, tak to nehrotím, však ona jednou usne. Fakt jsme se s ní namořili dost. Jediné, co dodržuji, je čas koupání a kdy usne je ve hvězdách.
Tak to u nás je to v pohodě, ja jí nikde nehledám, ona se moc netočí, prostě je přimazlená u mě celou noc:D. Ja taky dodržuju koupání a čas na kaši…A dneska, musim zaklepat spí od půl 9 a ještě se neprobudila, ted vím, že jsem to napsala a zachvíli je vzhuru:D
Jj, to znám, já ji předevčírem u všech chválila, jak krásně spí a pak měla zase dva večery krizovku. Spánek půl hodinky a pak do deseti čumákovala. Radši si nebudu stěžovat, protože fakt spí celou noc. Bohužel ji kolem šesté ráno budím na jídlo, protože nechce moc přibírat. ![]()
Uz jsme vzhuru:D:D…Jj Ade bude 1.2. 10 mesicu a ma 7,250g. Ted ma antibiotika takze nejdela, takze prave zhubla, ale jinak ji krasne. Ale ona byla prtous, kdyz se narodila
No malá má v šesti měsících 6550 g. Když se narodila tak měla 3100 g. No doteď je kojená a zítra začneme s příkrmy, tak jsem zvědavá, zda začne přibírat.
Malá měla 2kg, když se narodila. Kojila jsem do 7 měsíce, ale už jen v noci, měl ajsem hrozně málo mléka a nepřibírala, tak doktorka řekla ař dáme UM a s příkrmi jsme začli v 5 měsíci, ale baští všechno krásně, nemůžu si stěžovat na papaní:)