Potrat na žádost

Anonymní
2.12.20 10:57

Potrat na zadost

Dobrý den,
bohužel musím jít na potrat..a potřebovala bych znát názory a zkušenosti ostatních.
Poslední menstruace mi začala 6.10.2020
Gynekolog mi 20.11 řekl, že podle ultrazvuku jsem 4+6.
V žádosti o potrat mi zaškrtl miniinterupce do 8 tt.
Podle toho mohu jít na interrupci do příštího týdne, ale podle MS už jsem teď v 8tt.
Podle čeho se tedy raději řídit?.. co v případě kdy mi gynekolog vypsal miniinterupci, ale budu už ve vyšším týdnu a nebude se jednat o mini?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
2.12.20 11:09

…není to škoda? Proč musíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
2.12.20 11:13

Tak podle ultrazvuku jsi dnes 6+4 a to je podle mě určující. Termín dle MS není tak přesný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.12.20 11:59

Řídit se dle dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
2.12.20 12:01
@ursusursus píše: …není to škoda? Proč musíš?

Tak asi není ten správný čas na mimčo. Třeba zakladatelka napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
2.12.20 12:05

Boze, to je snad jeji vec, ty ji ho budes vychovavat a zabepecovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.12.20 12:38

Mě by spíš zajímalo na co ty dva týdny čekáš? Proč už to dávno nemáš za sebou? Pokud jsi se skutečně rozhodla, tak čím dřív tím líp. Podle ultrazvuku jsi v sedmém týdnu, termín MS neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.12.20 12:48

Ty řeš raději to, na co se zakladatelka ptala.
Né každý chce tady vypisovat důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.12.20 12:53
@lilith1 píše:
Boze, to je snad jeji vec, ty ji ho budes vychovavat a zabepecovat?
…a proč ne? Neměl bych problém ji podat pomocnou ruku, člověk někdy pod tíží okolností udělá nevratnou hloupost, které lituje celý zbytek života… něco o tom vím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
2.12.20 12:58

Mně zajímá, proč sis v 5. týdnu nechala vypsat zadanku na potrat a o dva týdny později jsi ještě pořád těhotná? Asi o tom úplně pevné přesvědčena nejsi, že. Řiď se údaji z utz, termín podle menstruace není přesný. A rozhodni se správně, podle sebe ne podle tlaku okolí. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.12.20 12:59
@Bremerhaven píše:
Ty řeš raději to, na co se zakladatelka ptala.
Né každý chce tady vypisovat důvody.
…já hlavně nic řešit nemusím, ani nikdo z vás, to si tazatelka musí porešit sama, ja se jen zeptal v rámci diskuze,…na chytré rady je vás tady dost ostatních, co kolikrát neumíte poradit ani sobě, ale druhý ano…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 13:07

Ano pravda, čím dřív tím líp, ale nejsem sama bez jakéhokoliv závazku a povinností, takže vyhradit si 2 hodiny času, zařídit hlídání, doprovod/odvoz, když Vás po zákroku samotnou nepustí.. není tak jednoduché a možné kdykoliv…kdybych nemusela brát na nic ohledy nemusela bych podstupovat ani potrat… ;)

• Citovat
  • Upravit
1446
2.12.20 13:22
@Anonymní píše:
Ano pravda, čím dřív tím líp, ale nejsem sama bez jakéhokoliv závazku a povinností, takže vyhradit si 2 hodiny času, zařídit hlídání, doprovod/odvoz, když Vás po zákroku samotnou nepustí.. není tak jednoduché a možné kdykoliv…kdybych nemusela brát na nic ohledy nemusela bych podstupovat ani potrat… ;)

Tím, že podstupuješ potrat bereš ohledy na koho? Na to nenarozené dítě nebo toho dárce co ti není schopný zařídit ani logistiku. Takže zcela vědomě čekáš až budeš mít dvě hodiny čas na to jít na potrat. Plod mezitím roste. Já tady nikdy na nikoho neútočím, ale z tohoto příspěvku mi je zle. Ještě ten smajlik. No karma je zdarma co víc dodat. Jen bacha aby sis to hlídání stihla zařídit do 12+6 pak už to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
2.12.20 13:30
@ursusursus píše: …já hlavně nic řešit nemusím, ani nikdo z vás, to si tazatelka musí porešit sama, ja se jen zeptal v rámci diskuze,…na chytré rady je vás tady dost ostatních, co kolikrát neumíte poradit ani sobě, ale druhý ano…

Ptej se ji mimo diskuzi, když máš otázky, které se netýkají tématu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 13:33

Jaký je rozdíl v tom jestli si potrat naplánuji na určitý den a hodinu, protože mám povinnosti nebo půjdu hned bez rozmyslu? vždyť ani oni to nedělají 24hodin denně a musíte se objednat, ne?!?!
Nevíte nic, kromě toho, na co jsem se ptala a jste chytrá…nevíte důvod, moje postavení vůči tomu není jen ze strany logické, ale i srdeční, ze které mi to určitě není jedno.
Ono je asi lepší porodit dítě a zahodit do popelnice ne? Přijde mi, že byste takovou osobu pranýřovala méně jak mě…
Kdyby nebylo neskutečně těžké dítě odnosit, porodit a dát k adopci, tak bych to udělala, prcka bych nezabila, radost by meli ti, kterim nebylo dano…jenze neni lehke jit na potrat s malou fazolkou…natoz potom…
Neodsuzujte, kdyz neznate cely pribeh…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty