Potrat postiženého dítěte - názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8858
14.5.20 14:21

Každý si to může toto rozhodnou sám, pokud to ví dopředu. Měl by zvážit své finance, sílu vztahu, rodiny…A když to nezvládne, je tu spousta organizací, které se o takového člověka postarají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.5.20 14:23

@korneli přesně tak, opravdu na tom nevařím. :mrgreen: Kdybych chodila do práce, tak si vydělám mnooohem víc, než je ten příspěvek. Bohužel třeba na tábor nebo na kroužky mé dítě nikdo nechce, čili normální práci k tomu mít nelze. Prázdniny jsou nepokrytelné. Mohla by však Venezuela Maláčová něco vymyslet i na toto :lol:..ale pravděpodobně bychom ještě více podojili státní rozpočet :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22013
14.5.20 14:25
@Alexankazoeyna píše:
Jaký máte názor na postižené děti, nebo spíš na jejich maminy které dopředu vědí, že dítě bude,, de*il " a měly by jít na potrat a místo toho čerpají ze státu akorát peníze a stěžují si jak je složité být doma s postiženým děckem.
Mám jednu takovou ve svém okolí a nejradši bych ji nafackovala. Chápu ty co už nemůžou na potrat nebo se neco stane u porodu, ale když to vědí dopředu tak mi to přijde nějaké divné

No vidíš - a já bych třeba zase nejradši nafackovala Tobě.

To se skoro tak pěkně shodneme, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
14.5.20 14:25

Tak přemýšlím, jestli nemám vzít nečím po palici i ty zdravé, aby víc vydělávali 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.5.20 14:40
@truelly píše:
Každý si to může toto rozhodnou sám, pokud to ví dopředu. Měl by zvážit své finance, sílu vztahu, rodiny…A když to nezvládne, je tu spousta organizací, které se o takového člověka postarají…

Opravdu? Já mám totiž pocit, že takových organizací je zoufalý nedostatek :think: viděla jsem dokument o autistických dětech a zrovna tohle zmiňovali všichni rodiče. Samozřejmě vím, že autismus se před narozením nezjistí, ale pochybuju, že pro tyhle lidi zařízení nejsou a pro ostatní ano.

Příspěvek upraven 14.05.20 v 14:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 14:40

No vidíš mě řekli na prvním ultrazvuku že dítě nepřežije ať jdu na potrat no a už na dalším ultrazvuku že je vše v pořádku. Tak si vem že bych šla na potrat. Hned po porodu mi vzali vaječník takže další dítě mít nemohu.
Ale podle tebe jsem asi jen parazit. Fakt tvá logika je naprosto otresna.

• Citovat
  • Upravit
3258
14.5.20 14:45

Je z Tebe cítit, jak těmi lidmi pohrdáš. Názor se dá vyjádřit i slušně. Paní určitě neporodila postižené dítě, aby mohla brát peníze od státu. Určitě si předem ani nedokázala představit, co všechno ta péče bude obnášet. To si asi nedokáže představit nikdo, dokud to sám nezažije. Já bych na potrat šla, pro mě je tohle jeden z hodně mála důvodů k potratu, ale rozhodně nikoho nesoudím pokud to má jinak. Jediné u čeho bych o tom hodně přemýšlela by byl asi Downův syndrom, u toho bych přemýšlela opravdu hodně dlouho. Momentálně jsem těhotná, takže jsem ráda, že v téhle věci jsem se rozhodovat nemusela a doufám, že ani nikdy nebudu muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
14.5.20 14:47
@Anonymní píše:
No vidíš mě řekli na prvním ultrazvuku že dítě nepřežije ať jdu na potrat no a už na dalším ultrazvuku že je vše v pořádku. Tak si vem že bych šla na potrat. Hned po porodu mi vzali vaječník takže další dítě mít nemohu.
Ale podle tebe jsem asi jen parazit. Fakt tvá logika je naprosto otresna.

A je dítko v pořádku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
14.5.20 14:57

@Alexankazoeyna filozofuješ o něčem, o čem nemáš ani páru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.20 14:59

@Ginella naprosto

• Citovat
  • Upravit
5653
14.5.20 15:11
@Alexankazoeyna píše:
Jaký máte názor na postižené děti, nebo spíš na jejich maminy které dopředu vědí, že dítě bude,, de*il " a měly by jít na potrat a místo toho čerpají ze státu akorát peníze a stěžují si jak je složité být doma s postiženým děckem.
Mám jednu takovou ve svém okolí a nejradši bych ji nafackovala. Chápu ty co už nemůžou na potrat nebo se neco stane u porodu, ale když to vědí dopředu tak mi to přijde nějaké divné

I kdybys měla pravdu, trochu na úrovni to napsat nešlo? Jsou tu i matky postižených dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
14.5.20 15:31
@Anonymní píše:
@Ginella naprosto

Tak to je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.5.20 15:48
@Alexankazoeyna píše:

Jseš bezcitná hyena, co nemá pochopení.
Jak se může někdo takto vyjadřovat, hnus.

• Citovat
  • Upravit
1157
14.5.20 16:15
@Jančakecalka píše:
Jseš bezcitná hyena, co nemá pochopení.
Jak se může někdo takto vyjadřovat, hnus.

Vy se tady máte tak rády, až byste se povraždily.
Dříve ženy nesměly do armády, protože by se mezi sebou postřílely, někdy by to ani škoda nebyla.
Ať žije ženská nevraživost.
Bravo, potlesk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.5.20 16:17
@Johnny7 píše:
Vy se tady máte tak rády, až byste se povraždily.
Dříve ženy nesměly do armády, protože by se mezi sebou postřílely, někdy by to ani škoda nebyla.
Ať žije ženská nevraživost.
Bravo, potlesk.

Mám postižené dítě, takže takové kecy jsou pro mě hnus a necitlivost.
Takové hnusy dokáže napsat jen ten, kdo to nezažil.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová