Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, v březnu jsem byla hospitalizovaná, do lístku na peníze a zřejmě i do systému sestra uvedla jako mou profesi - OSVČ a adresu zaměstnavatele mou adresu. Samozřejmě chyba, jsem klasicky zaměstnaná. Chyby jsem si hned všimla a ještě ten den řešila v nemocnici, kde mi dali nový lístek, již opravený. V dubnu dávka normálně dorazila. Nicméně včera u svého lékaře jsem dostala lístek nový, vyplněný stejně špatně jako ten v nemocnici. Co teď s tím?
@Limet168 Zavolej a popros ať to opraví. Co jiného bys chtěla dělat?
To jsem samozřejmě dělala, sestra vypadala, že z toho bude konec světa, že neví co s tím, tak jako v březnu v nemocnici, řešili to hodinu. Každopádně, mám tam přijít ve 3, zajímalo mě, jestli je nutnost řešit to například i u zaměstnavatele nebo na socce
@Limet168 píše:
To jsem samozřejmě dělala, sestra vypadala, že z toho bude konec světa, že neví co s tím, tak jako v březnu v nemocnici, řešili to hodinu. Každopádně, mám tam přijít ve 3, zajímalo mě, jestli je nutnost řešit to například i u zaměstnavatele nebo na socce
Zkus zavolat na sociálku, pokud sestra neví, co s tím, ať ti poradí. Můžeš pak sestru navést.
@Limet168 píše:
A ty uz si to v práci odevzdala a oni to poslali?
@JancaS84 píše:
A ty uz si to v práci odevzdala a oni to poslali?
V práci se již nic neodevzadava, vše uz je elektronicky přes lékaře. Mě take lékař špatně vypsal. Musel to on opravit. Ještě musel žádat uznanizme nemocenske zpětně, jelikož se na to přišlo později. Zavolej doktorovi, ten to opravi a pošle. On musí vědět co a jak. A když ne at si to zjistí. Hlavně bych ho urgovala a chtěla vědět, že to opravil.
Tak jsem volala na socku, tam nepřišlo nic, mám se obrátit zpátky na sestru ![]()
To na socce nikdo řešit nebude. Však tam nejsi přihlášena jako osvc. Je jim to u zadku.