Nemocenská - chybně vyplněná

86
13.5.20 08:27

Nemocenská - chybně vyplněná

Dobrý den, v březnu jsem byla hospitalizovaná, do lístku na peníze a zřejmě i do systému sestra uvedla jako mou profesi - OSVČ a adresu zaměstnavatele mou adresu. Samozřejmě chyba, jsem klasicky zaměstnaná. Chyby jsem si hned všimla a ještě ten den řešila v nemocnici, kde mi dali nový lístek, již opravený. V dubnu dávka normálně dorazila. Nicméně včera u svého lékaře jsem dostala lístek nový, vyplněný stejně špatně jako ten v nemocnici. Co teď s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35864
13.5.20 08:42

Mu zavolej ať to opraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.5.20 08:49

@Limet168 Zavolej a popros ať to opraví. Co jiného bys chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.5.20 08:55

To jsem samozřejmě dělala, sestra vypadala, že z toho bude konec světa, že neví co s tím, tak jako v březnu v nemocnici, řešili to hodinu. Každopádně, mám tam přijít ve 3, zajímalo mě, jestli je nutnost řešit to například i u zaměstnavatele nebo na socce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
13.5.20 08:56
@Limet168 píše:
To jsem samozřejmě dělala, sestra vypadala, že z toho bude konec světa, že neví co s tím, tak jako v březnu v nemocnici, řešili to hodinu. Každopádně, mám tam přijít ve 3, zajímalo mě, jestli je nutnost řešit to například i u zaměstnavatele nebo na socce

Zkus zavolat na sociálku, pokud sestra neví, co s tím, ať ti poradí. Můžeš pak sestru navést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
13.5.20 09:10
@Limet168 píše:
To jsem samozřejmě dělala, sestra vypadala, že z toho bude konec světa, že neví co s tím, tak jako v březnu v nemocnici, řešili to hodinu. Každopádně, mám tam přijít ve 3, zajímalo mě, jestli je nutnost řešit to například i u zaměstnavatele nebo na socce

A ty uz si to v práci odevzdala a oni to poslali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
13.5.20 10:02
@JancaS84 píše:
A ty uz si to v práci odevzdala a oni to poslali?

V práci se již nic neodevzadava, vše uz je elektronicky přes lékaře. Mě take lékař špatně vypsal. Musel to on opravit. Ještě musel žádat uznanizme nemocenske zpětně, jelikož se na to přišlo později. Zavolej doktorovi, ten to opravi a pošle. On musí vědět co a jak. A když ne at si to zjistí. Hlavně bych ho urgovala a chtěla vědět, že to opravil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.5.20 11:04

Tak jsem volala na socku, tam nepřišlo nic, mám se obrátit zpátky na sestru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.5.20 22:10

@Limet168

To na socce nikdo řešit nebude. Však tam nejsi přihlášena jako osvc. Je jim to u zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová