Potrat před dovolenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
19.6.22 13:23
@ka2ka píše:
hele pokud to bude x tá diskuze o tom jak si obléknout podprsenku od jedné a té samé osoby tak jí taky holky napíšou že už jí poradili vždyt je to jedno na jaké téma bylo jí porazeno a pomozeno už v první diskuzi

No ano, ale co je to za argument, že sem chodí neplodné. :nevim: Tak si neplodná žena přeci neotevře takovou diskuzi, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
19.6.22 13:29
@Wani píše:
No ano, ale co je to za argument, že sem chodí neplodné. :nevim: Tak si neplodná žena přeci neotevře takovou diskuzi, ne? :think:

proč ne? jsou tu holky co přišli o dítě a hledají další a zvou je do diskuze prázdná náruč nebo tak nějak chodí do těhle diskuzí protože myslí že možná přišla o dítě sama od sebe nebo musela na potrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.22 13:30
@prokr píše:
Myslím si, že všichni co tady rýpou v tom smyslu, že zakl. má na leteckou dovolenou, ale na dítě ne, že nemá čas spolknout prášek, ale na souložení čas má by se měli hodně rychle uklidnit.
To jsou naprosto zbytečné, nemístné a trapné poznámky.

Mě ti nějak štve ta nulová sebereflexe. Miminka je jí děsně líto, ale už v druhé diskuzi řeší, jak to udělat s potratem, aby se mohla koupat. Argumentuje finanční situací, když mají v pohodě na zahraniční dovolený. Nechce dítě, nechce, to je její boj, ale proč kolem toho takový pindy? To nenaštve ženský, co nemůžou mít děti. To prostě naštve většinu lidí, co mají srdce.

• Citovat
  • Upravit
10030
19.6.22 13:33
@ka2ka píše:
proč ne? jsou tu holky co přišli o dítě a hledají další a zvou je do diskuze prázdná náruč nebo tak nějak chodí do těhle diskuzí protože myslí že možná přišla o dítě sama od sebe nebo musela na potrat :nevim:

Ok, tak to otevřou, zjistí, že se nejedná o samovalný potrat a zavřou, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
19.6.22 13:37
@Janli píše:
Mě ti nějak štve ta nulová sebereflexe. Miminka je jí děsně líto, ale už v druhé diskuzi řeší, jak to udělat s potratem, aby se mohla koupat. Argumentuje finanční situací, když mají v pohodě na zahraniční dovolený. Nechce dítě, nechce, to je její boj, ale proč kolem toho takový pindy? To nenaštve ženský, co nemůžou mít děti. To prostě naštve většinu lidí, co mají srdce.

A ty zase nechápeš rozdíl mezi jednou dovolenou a zivenim dítětem cca 20 let. To ti ta dovolená leží tolik v žaludku? :think:

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
19.6.22 13:39
@ka2ka píše:
tak někdo sem jde protože chce poradit holce co na potrat musí kvůli závažným zdravotním důvodům a nebo jí potkalo neštěstí :nevim: a jinak pokud zakladatelka založí poněkolikété takovouhle diskuzi musí počítat že nebude sluníčková

Jistě, tady je to samá vědma, co potna všechny anonymy :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.6.22 14:11
@Pitaya1 píše:
A ty zase nechápeš rozdíl mezi jednou dovolenou a zivenim dítětem cca 20 let. To ti ta dovolená leží tolik v žaludku? :think:

Ty si z toho zase vypíchneš jen to, co se ti hodí, viď…

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
19.6.22 14:22
@Janli píše:
Ty si z toho zase vypíchneš jen to, co se ti hodí, viď…

Stejně jako ty, které leží v žaludku jejich dovolená.

• Citovat
  • Upravit
9293
19.6.22 14:24

Já bych ve tvém případě šla raději na klasickou interupci. Po té pilulce není jistota že všechno odejde tak jak má a musela by jsi na revizi stejně. Jako nevykoupeš se ani v jednom případě. Já bych tedy dovolenou zrušila jestli to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
19.6.22 14:24

To je docela problém no. Tak jdi na potrat po dovolené. Máš čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.6.22 14:37
@Pitaya1 píše:
Stejně jako ty, které leží v žaludku jejich dovolená.

Tak jo, všichni jí děsně závidíme tu dovolenou….. jsi spoko?

• Citovat
  • Upravit
44198
19.6.22 16:06
@Švédka87 píše:
To je docela problém no. Tak jdi na potrat po dovolené. Máš čas

Názory tohoto typu moc nechápu. Pokud interupce, tak co nejdřív. Zákon ji sice umožňuje na přání ženy až do dne 11+6,ale čím starší plod, tím je zákrok rizikovější pro ženu a bolestivější i pro plod, který se vyvíjí závratnou rychlostí. Toto smýšlení mi přijde neetické. V 7 týdnech zdvojnásobí svou délku, postupně začíná ohýbat miniaturní klouby, cítí bolest. Každý den hraje roli.

Nehledě na to, že dovolenou si přes nevolnosti a únavu, která se bude stupňovat, stejně nemusí užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
19.6.22 19:13
@Pears206 píše:
Názory tohoto typu moc nechápu. Pokud interupce, tak co nejdřív. Zákon ji sice umožňuje na přání ženy až do dne 11+6,ale čím starší plod, tím je zákrok rizikovější pro ženu a bolestivější i pro plod, který se vyvíjí závratnou rychlostí. Toto smýšlení mi přijde neetické. V 7 týdnech zdvojnásobí svou délku, postupně začíná ohýbat miniaturní klouby, cítí bolest. Každý den hraje roli.Nehledě na to, že dovolenou si přes nevolnosti a únavu, která se bude stupňovat, stejně nemusí užít.

Já bych to taky nedokázala. Navíc když víš, z čeho ti je tak blbě a… no prostě ne, to bych radši nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.22 19:24

Zakladatelko, jestli kojíš, odstříkej si mlíko, po narkóze budeš mít kojení omezené…

• Citovat
  • Upravit
14809
19.6.22 22:38
@Janli píše:
Mě ti nějak štve ta nulová sebereflexe. Miminka je jí děsně líto, ale už v druhé diskuzi řeší, jak to udělat s potratem, aby se mohla koupat. Argumentuje finanční situací, když mají v pohodě na zahraniční dovolený. Nechce dítě, nechce, to je její boj, ale proč kolem toho takový pindy? To nenaštve ženský, co nemůžou mít děti. To prostě naštve většinu lidí, co mají srdce.

Protože je to nána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky