Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ka2ka píše:
hele pokud to bude x tá diskuze o tom jak si obléknout podprsenku od jedné a té samé osoby tak jí taky holky napíšou že už jí poradili vždyt je to jedno na jaké téma bylo jí porazeno a pomozeno už v první diskuzi
No ano, ale co je to za argument, že sem chodí neplodné.
Tak si neplodná žena přeci neotevře takovou diskuzi, ne? ![]()
@Wani píše:
No ano, ale co je to za argument, že sem chodí neplodné.Tak si neplodná žena přeci neotevře takovou diskuzi, ne?
proč ne? jsou tu holky co přišli o dítě a hledají další a zvou je do diskuze prázdná náruč nebo tak nějak chodí do těhle diskuzí protože myslí že možná přišla o dítě sama od sebe nebo musela na potrat ![]()
@prokr píše:
Myslím si, že všichni co tady rýpou v tom smyslu, že zakl. má na leteckou dovolenou, ale na dítě ne, že nemá čas spolknout prášek, ale na souložení čas má by se měli hodně rychle uklidnit.
To jsou naprosto zbytečné, nemístné a trapné poznámky.
Mě ti nějak štve ta nulová sebereflexe. Miminka je jí děsně líto, ale už v druhé diskuzi řeší, jak to udělat s potratem, aby se mohla koupat. Argumentuje finanční situací, když mají v pohodě na zahraniční dovolený. Nechce dítě, nechce, to je její boj, ale proč kolem toho takový pindy? To nenaštve ženský, co nemůžou mít děti. To prostě naštve většinu lidí, co mají srdce.
@ka2ka píše:
proč ne? jsou tu holky co přišli o dítě a hledají další a zvou je do diskuze prázdná náruč nebo tak nějak chodí do těhle diskuzí protože myslí že možná přišla o dítě sama od sebe nebo musela na potrat
Ok, tak to otevřou, zjistí, že se nejedná o samovalný potrat a zavřou, ne? ![]()
@Janli píše:
Mě ti nějak štve ta nulová sebereflexe. Miminka je jí děsně líto, ale už v druhé diskuzi řeší, jak to udělat s potratem, aby se mohla koupat. Argumentuje finanční situací, když mají v pohodě na zahraniční dovolený. Nechce dítě, nechce, to je její boj, ale proč kolem toho takový pindy? To nenaštve ženský, co nemůžou mít děti. To prostě naštve většinu lidí, co mají srdce.
A ty zase nechápeš rozdíl mezi jednou dovolenou a zivenim dítětem cca 20 let. To ti ta dovolená leží tolik v žaludku? ![]()
@ka2ka píše:
tak někdo sem jde protože chce poradit holce co na potrat musí kvůli závažným zdravotním důvodům a nebo jí potkalo neštěstía jinak pokud zakladatelka založí poněkolikété takovouhle diskuzi musí počítat že nebude sluníčková
Jistě, tady je to samá vědma, co potna všechny anonymy
![]()
@Pitaya1 píše:
A ty zase nechápeš rozdíl mezi jednou dovolenou a zivenim dítětem cca 20 let. To ti ta dovolená leží tolik v žaludku?
Ty si z toho zase vypíchneš jen to, co se ti hodí, viď…
@Janli píše:
Ty si z toho zase vypíchneš jen to, co se ti hodí, viď…
Stejně jako ty, které leží v žaludku jejich dovolená.
Já bych ve tvém případě šla raději na klasickou interupci. Po té pilulce není jistota že všechno odejde tak jak má a musela by jsi na revizi stejně. Jako nevykoupeš se ani v jednom případě. Já bych tedy dovolenou zrušila jestli to jde.
To je docela problém no. Tak jdi na potrat po dovolené. Máš čas
@Pitaya1 píše:
Stejně jako ty, které leží v žaludku jejich dovolená.
Tak jo, všichni jí děsně závidíme tu dovolenou….. jsi spoko?
@Švédka87 píše:
To je docela problém no. Tak jdi na potrat po dovolené. Máš čas
Názory tohoto typu moc nechápu. Pokud interupce, tak co nejdřív. Zákon ji sice umožňuje na přání ženy až do dne 11+6,ale čím starší plod, tím je zákrok rizikovější pro ženu a bolestivější i pro plod, který se vyvíjí závratnou rychlostí. Toto smýšlení mi přijde neetické. V 7 týdnech zdvojnásobí svou délku, postupně začíná ohýbat miniaturní klouby, cítí bolest. Každý den hraje roli.
Nehledě na to, že dovolenou si přes nevolnosti a únavu, která se bude stupňovat, stejně nemusí užít.
@Pears206 píše:
Názory tohoto typu moc nechápu. Pokud interupce, tak co nejdřív. Zákon ji sice umožňuje na přání ženy až do dne 11+6,ale čím starší plod, tím je zákrok rizikovější pro ženu a bolestivější i pro plod, který se vyvíjí závratnou rychlostí. Toto smýšlení mi přijde neetické. V 7 týdnech zdvojnásobí svou délku, postupně začíná ohýbat miniaturní klouby, cítí bolest. Každý den hraje roli.Nehledě na to, že dovolenou si přes nevolnosti a únavu, která se bude stupňovat, stejně nemusí užít.
Já bych to taky nedokázala. Navíc když víš, z čeho ti je tak blbě a… no prostě ne, to bych radši nejela.
Zakladatelko, jestli kojíš, odstříkej si mlíko, po narkóze budeš mít kojení omezené…
@Janli píše:
Protože je to nána.