Potrat v 2. trimestru kvůli infekci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
parketka
3.3.12 20:35

nika

Konizace je, že ti zkrátí děložní čípek protože je na něm nález předrakovinových změn ty jsou 3 stupně. A tvůj doktor by ti měl pravidelně aspoň jednou za rok dělat cytologii ze který se to právě zjistí. Já tady nechci plašit, že to způsobuje záněty jen mě prostě ustaly, ale taky už jsem to tam měla hodně ošklivý. Ono na druhou stranu zase ten čípek potřebuješ na udržení mimi takže se to často jen sleduje.

• Citovat
  • Upravit
48
3.3.12 22:31

Niko ahoj, to s tou konizací čípku psala parketka, také jsem to nevěděla. Je to smutný, co se nám děje. Mně při infekci taky nedělali kontrolní stěr a i když jsem o tom pořád mluvila, tak mi ho stejně neudělali, bylo to jak mluvit do dubu. Nepochopitelný i to, že i když ti ten kontr. stěr nakonec udělali, tak při pozitivním výsledku nenasadili antibiotika. Chápu, že máš z dalšího těhotenství obavy, já taky, i když si ho moc přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
3.3.12 23:13

A holky můžu se zeptat kdy se dělají ty stěry? Já jsem tedy v 11. týdnu a nic mi doktor nedělal. Vim, že mi asi před dvěma lety dělal minulej doktor vyšetření a měla jsem streptokoka B a ureaplazmata dostala jsem nějaký prášky, ale už se to nekontrolovalo. Tak mě to docela vyděsilo co tu čtu já předpokládala, že tyhle věci mám přeléčený.

• Citovat
  • Upravit
1025
3.3.12 23:16

tak s tim cipkem jsem to mela naposledy dobry,,,ale muze se to vse zmenit tak uvidim po sestinedeli
Ten utrogestan mi rekli i v nemocnici ze je lepsi brat porad,ja ze zacatku sem si zavadela 2-2-2 a prave po 12tt si mas zavadet jen dva vecer a tak sem to i cetla od toho doktora co se zabejva potratama v 2trimestru.
jinak ja tu infekci mela a ani sem oni nevedela a doktoeka mi dala dalacin(antibiotika) v prosinci a ten sem si 7dni zavadela a asi to bylo malo,pak mi mela udelat kontrolni ster a to neudelala a ja v unoru potratila.ti doktori jsou fakt strasny berou nas jen jako kusy masa nic vic.Ted az prijdou vysledky z pitvy tak premyslim o tom ze si na doktorku budu stezovat ze zanebala peci pac prece ivf stoji naky ten peniz.tak chci aby me gennet dal nahradu a zaplatil tim druhe ivf
jinak mam teda z dalsiho tehu strasny strach jako vy.sem si rekla ze to nikomu snad ani nereknu az budu tak v 30tt tak teprv pac to bylo strasny ty pohledy,litost a pro me jakoby ostuda ze sem to jako zenska opet nezvladla no strasne ale vy to vite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
3.3.12 23:19

no delaji se kolem 12tt,ale to zalezi na doktorovi,ale na cipek a dovnitr by se mel divat kazdou nastevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.3.12 23:22

Parketko, myslíš stěry na ten čípek nebo kultivaci pochvy - na infekci? Kultivaci pochvy asi jak který doktor a možná taky podle toho jestli už si nějakou infekci měla. Mně kultivaci dělali až v nemocnici, když už byl problém. Parktetko, určitě to máš přeléčené, ale pro klid duše zkus se na to doktora zeptat a jestli by ti neuděla kontrolní stěr, když si s tím v minulosti měla problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.3.12 23:32

Sanulko, chápu jak se cítíš. Já jsem taky nebyla úplně spokojená s péčí a přístupem některých doktorů a taky si myslím, že to mohla být zanedbaná péče, ale neměla jsem sílu jít do stížnosti, v tu chvíli byh to asi neustála a teď už je na to pozdě, tak si aspoň hledám nového gynekologa a až bych byla těhotná budu se snažit jít do jiné nemocnice než jsem byla. Bohužel se stává opravdu málo, aby doktor uznal chybu, ale pokud se rozhodneš do toho jít, tak ti budu přát, aby to dopadlo ve tvůj prospěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
3.3.12 23:40

chci dotoho jit pac moji sestre se narodily dve holky a ta jedna po 7 dnech zemrela,,,,,nikdo nevi proc a hlavne je zajimave ze se stratili veskere dokumentace.tehda na tom byla segra strasne spatne a nechali to byt,,,,,ja to nechci jen tak nechat.chci aby ji potrestali aby si priste dala pozor.ted sem to byla ja a zitra to muze byt jina nestasna holka a tak dal.takze to delam kuli sobe ale taky kuli jinym
a TARY odkud jsi? a kde si byla v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.3.12 23:47

Sanulko, pro mě to byl takový šok, že mi trvalo než jsem to jakžtakž zvládala, a tu sílu jsem na to neměla. Chápu, jak to myslíš a máš mou plnou podporu. Z Brna, na Obilňáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
3.3.12 23:48

No myslela jsem ty stěry na infekci. Já už se z toho picnu. Jsem z toho jelen teď jsem četla, že pokud to není akutní tak se tyhle infekce neléčí, ale jak je tedy pak možný, že se vám stalo to co se stalo. Já nikdy nedošla dál než do 10. týdne a říkala jsem si, že když ho překlenu bude to v pohodě teď teda mám dalšího brouka v hlavě. Ale aspoň si to snad nějak pohlídám. Musí to pro vás být strašně těžký v tak vysokým týdnu.

• Citovat
  • Upravit
48
3.3.12 23:57

Parketko, snad jsem tě nějak nepolekala, taky jsem slyšela, že se to někdy neléčí, ale asi záleží jaký vir nebo bakterie tu infekci způsobí, až půjdeš do těhotenský poradny zkus doktorovi o svých obavách říct. Přeju Ti aby vše bylo v pořádku a mysli pozitivně, ju, já vím, že to není jednoduchý, ale mysli na miminko a ono to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.3.12 00:07

Parketko bakterialni infekce kerou sem mela ja tak stim se neda delat nic moc.otevira porodni cesty a to je v haji,musi te doktor hlidat a podavat antibiotika.jinak ostatni infekce se daji v poho lecit a tam mas i priznaky…jako svedivej vytok,zapachajici nebo sucha pochva atd…tady to nepoznas…ja mela teda vytok jako bilou vodu a trochu me tvrdlo bricho ale to mi rekla doktorka ze je to normalni a pak sem si precetla na netu ze neni takze nevim.
hlavne bud v klidu to budes mit v poradku.a jak rika tary popovidej si s doktorem a kdyby se ti neco nezdalo tak otravuj doktory at se na tebe podvaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.3.12 00:18

Sanulko, řekli ti název té bakterie? měla jsem infekci jako ty, bez příznaků,která se zjistí kultivací pochvy a podávají se ATB. Výtok jako bílou vodu jsem taky měla, a to mi doktorka řekla, že mám normální výtok jaký bývá v těhotenství, kdyby udělala kultivaci pochvy, možná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.3.12 00:19

TARY pro me to bylo taky strasne silene a jeste porad je a hlavne mam zlost a vim ze ta doktorka to zanedbala…takze pujdu do toho,,,,,a kdyby se vykrucovali tak pujdu klidne i do televize… a hlavne co me drzi nad vodou je dalsi tehotenstvi,udelam pro to maximum
Nejlepsi bylo jak me prevezli po tom porodu na pokoj tak tam rano prisly dve holky kere sly ba potrat.tak jsem jim zacala vypravet muj pribeh a rekla jim ze treba dalsi sanci uz nedostanou at si to rozmysli,,,,,docela jsem byla pak i zla a vztekla ze si toho nevazi atd ale stalo to za to…ta jedna si to rozmyslela a zacala brecet a rekla ze na to nejde ze ji vlastne k tomu premluvil pritel.rekla to doktorce a sla domu
takze jsem mela radost ze sem zachranila zivot,svoje miminko sem ztratila ale jinemu zachranila zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
4.3.12 00:23

tak to si mela jako ja,rano sem vztala a tekla ze me bila voda a pres den sem mela slipovku,,,bohuzel si nepamatuju jak se to jmenuje,rekli me to vte nemocnici jak sem odchazela domu,ale byla sem toho tak hotova ze sem si to nezapamatovala.ale ted mi nak prijdou vysledky z pitvy atd z te nemocnice tak tam to bude a urcite ti napisu jak se ta svine jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty