Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Flenka AHoj jestli ještě můžu přispět tak ti pár jmen nabídnu
… Určitě se budou některé opakovat a i ty písmena co nechcete na konci, ale to už přežiješ ![]()
Alan, Bohdan, Oldřich, Štefan, Roman, Radovan, Leoš, Dušan, Čestmír, Alois, Eduard
My máme Leoška a to jsme měli vybrané ještě předtím než jsme do toho vletěli ![]()
@Flenka píše:
Tak doma to vypadá na Romana, Marka, Roberta, nebo Rudolfa. K příjmení se mi libí ten Rudolf, ale jinak fandím asi tomu Robertovi, Roby, Robík, nebo pak Markovi. Na ostatní mě nenapadají moc hezké přezdívky.
můj děda se jmenuje Rudolf a když jsem byla malá říkala jsem mu dědo Udo nebo dědo Úde (místo dědo Rudo)
![]()
@Flenka píše:
Ahoj, s mužem vybíráme jména pro potomka. Pro holčičku by to šlo, ale u chlapce se ne a ne shodnout. Skoro všechna jména, která vypadají nadějně nakonec padnou. Muž by totiž pro potenciálního kluka potřeboval dostatečně chlapské jméno. Nelíbí se mu prakticky žádná končící na -el a -š, což mi dost komplikuje život
.
Proto vás žádám o radu, jaká jména vám připadají mužná, jaké byste daly? Já zatím přišla na Marka, Rudolfa, Davida, Jaromíra, ale zatím mě nic příliš neučarovalo.
Když chce manžel mužný, tak já nevím třeba Herkules, Batman
dělám si pochopitelně legraci ![]()
@Silvie86 Děkuju za nápady, docela ses mi trefila do vkusu, ještě to proberem doma. Ale po včerejšku to vypadá že mi projde nakonec Richard,
kterého jsem moc chtěla, muž teda nakonec řekl, že to může být Riki. Kdo nečetl diskusi, tak manžel nesnáší Ríša. Ale ještě nic není vytesáno, už u dcerky jsme to změnili v porodnici
.
@Silvie86 Já mám bráchu Leoše a je to a vždycky byl pěkné éro.
Je to moc pěkné jméno.
@babanci AHoj jo je to moc pěkné, nikdo nemá v rodině z obou stran, staré a hlavně nepoužívané
… No jestli bude po mě, tak to bude taky dobré éééro
@Flenka Ríša je taky dobré jméno, tak doufám, že vyberete a hlavně nepřeberete ![]()
Co říkáte na jméno Mnata? Už dva páry rodičů, tak pojmenovali jejich syny.
http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…
http://ondrejkulhanek.webnode.cz/…l-se-mnata-/
@Morrígan Ní_Boii Sice se mi libi i netradicni jmena, ale toto je mozna az moc. ![]()