Zácpa v těhotenství. Nic mi nepomáhá.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
15.5.13 14:27

@Ivčis Ahoj mě pomohl jogurt aktivia (bílý i ovocný), vždy k snídani s nějakým ovocem (jablko, banán) a ještě mě pomáhá zelenina-hlavně paprika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.5.13 15:33

@Alena27 ahojky jj mě taky pomáhá activia a přidám si tam pár nakrájených sušených švestek,,, no a když je fakt zle,, tak lžíci oleje ale někdy je to na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.5.13 15:49

Ahojky,

mě rozhodně pomohl Duphalac-doporučil mi to gynekolog (mělo by to být to stejné, co Lactulosa, nebo obdobné)…Je to na přírodní bázi, sirup. Já vyzkoušela kde co a opravdu mě to pořád obtěžovalo, ale až tohle zabralo. A to já jím activii pořád, jím hodně zeleniny, ovoce…Takže doporučuju tento sirup, nemusíš pořád něco zkoušet, tozaručeně pomůže ;-)
Ohledně výbavičky-záleží na tobě…:-) Já teď začínám 31.týden a už mám skoro všechno, ale začla jsem tak před dvěmi týdny :-) Myslím, že máš ještě čas :-) ale klidně už můžeš začít :-) Ale jako vělké věci jako postýlku, kočárek, vaničku a tak-to bych moc brzo nepořizovala, akorát to pak zabírá místo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.5.13 15:51

@bedruška1 aha tak díky moc za radu,, těhu je moc krásné ale tohle je fakt pecka :-)) tak hned zítra to koupím,, a za jak dlouho ti to zabralo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
15.5.13 16:15

@katkalaila no jako je tam napsáno, že se to má užít se snídaní, ale já to koupila odpoledne a do rána jsem nechtěla čekat :-) takže jsem užila večer a ráno zabralo :-D už v noci jsem pocítila, že to bude ráno ok :mrgreen: :lol: pak jsem to užívala ještě asi dva dny taky večer…Pak jsem to neužívala a třeba zase za pár dní, když už bylo třeba jsem vzala i ráno a do odpoledne zabralo :lol: (omlouvám se za detailní popis, ale mě to třeba právě zajímalo, jak rychle to funguje, když jsem to začla užívat :-) )
Takže mám doma velké balení a užívám, když potřebuji…Ale teď si uvědomuju, že Duphalac mi doporučil doktor, ale ten zrovna v lékarně myslím neměli, takže mi v lékárně dali lactulosu, že to má stejné složení, nejsem si teď jistá a nejsem doma, abych se podívala, co tam mám, ale asi to bude úplně stejné :-) úplně ti rozumím, těhu si moooc užívám ale tohle je děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.5.13 16:22

@bedruška1 waw děkuju moc za podrobný popis,, neboj tohle jsou věci, které mě taky moc zajímají,,, takže v poho :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.5.13 18:03

@katkalaila Ahoj no já jsem už byla zoufalá a dokonce i doktor mě varoval pokud se to nezlepší tak mi hrozí hemeroidy. Moc jsem té aktivii nevěřila, ale fakt zabrala a taky jsem razantně zvýšila pitný režim a je to OK :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.5.13 18:06

@Alena27 no tá aktivii jím,, a normálně denně vypiju i tři litry,, ale stejně problém mám,, jím švestky a vcelku ta kombinace pomáhá ale není to ono,, tak spíš hledám další alternativy,, :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.5.13 19:10

@katkalaila Hm tak to je zlé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.5.13 19:12

@Alena27 no začíná to být dost nepříjemné,, občas jsem jako vzducholod,, a taky nechci mít hemoroidy,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.5.13 21:10

@katkalaila tak jedině doktor a nějaké čípky nebo něco takového, nebo jsem slyšela že některé holky si koupily yal a doma si ho aplikovaly a ulevilo se jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.5.13 08:13

@Alena27 aha tak děkuju za info,,, no asi počkám do další návštěvy u dr,, a poradím se sním,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
16.5.13 08:35

@katkalaila zkus citrónovou šťávu s vodou. Ono to opravdu pomáhá. Mě to pročistilo. :) a díky tomu nemám zácpu. Chodím pořád. Ale je to složité, každému vyhovuje něco jiného. Za pokus to ale stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
16.5.13 08:40

@Ťuhík aha tak to jsem ještě neslyšela,, děkuju vyzkouším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
16.5.13 09:11

Ahoj, tak já jsem se zácpou bojovala od začátku těhu až do 2 měsíce :roll: hrozný :nevim: budila jsme se za noc i dvakrát a byla jsem na wc i půl hodiny :roll: a úplně zbytečně… byl to horor.
Pak jsem zkusila Lactulosu a ta mi zabrala!!! smí se užívat během těhotenství, nic jiného mi nepomohlo. Užívala jsem ji 2 týdny a pak se mi to samo srovnalo a problém mám už jen občas a není to tak hrozný ;) ted jsem na konci 4 měsíce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí