Jsem těhotná? Bolest prsou a od žaludku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1366
14.2.12 13:41

držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.2.12 13:44

Ahoj, poslední MS byla 25 ledna, dneska je 14.unora, takze milovaní proběhlo cca 29.ledna. Spermie v těle vydrží klidně pět dní… Pokud máš ovulaci dřív, tak klidně být těhu můžeš. Nicméně k zahnizďování dochází pátý až devátý den od oplození, takže si myslím, že testovat až za pár dní. Mimochodem, ty máš cykly kolem třiceti dnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.2.12 13:45

Kujiiii,pak tady pisnu,az udelam testik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.2.12 13:49

no 25 ledna bylo posledni MS trvalo asi 5 dni a hned ctyri dny na to bylo milovani..ovulaci mam asi drive,protoze se mi to porad meni a cykly mam uplne silene rozhozene a to i kdyz uz 5let antinu neberu…takze vubec bych se nedivila,kdybych byla tehotna,protoze pan pritel si pozor vubec nedal…spolehat dnes na chlapy to je tedy vec.. :D zkusim testovat v patek rano:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
14.2.12 13:52
Patulka1 píše:
no 25 ledna bylo posledni MS trvalo asi 5 dni a hned ctyri dny na to bylo milovani..ovulaci mam asi drive,protoze se mi to porad meni a cykly mam uplne silene rozhozene a to i kdyz uz 5let antinu neberu…takze vubec bych se nedivila,kdybych byla tehotna,protoze pan pritel si pozor vubec nedal…spolehat dnes na chlapy to je tedy vec.. :D zkusim testovat v patek rano:-)

Počkej, on se má počítat první den MS :D Takže MS byla 20.1.? Tak to už by mohl být vidět duch. Test řádně prozkoumej na denním světle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.2.12 14:20

:mrgreen: dobre v patek rano zkusim udelat testik a prozkoumat to na svetle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
14.2.12 14:29

Pokud jsou příznaky, už by měla být i čárka na testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.2.12 14:36

snad bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie