Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Perlaa,
já bych též prosila SZ. Moje pleť je poslední dobou také děsná. Moc díky.
V
Přidávám se k Perle. Dala jsem na reklamy a viděla řadu Garniere Pure v akci, tak jsem to pořídila a bylo vymalováno. Dvakrát denně ten obličej čistím (te´d teda ne, jsem po zákroku na puse a tak se tomu vyhýbám, páč to bolí:))) a je to výrazně lepší. Nejsem čistá na 100%, ale už nemam boláky, které se mi po HA dělají před MS (byly veliké, bolavé a leckdy takového rázu, že zas po týdnu trápení a bolesti zmizely).
A bylo to za přijatelnou cenu…
Akorát nebyla jsem na to zvyklá, ale je třeba pečovat pravidelně
Gabča
Nedá mi to a taky se musím přidat… Měla jsem od revize taky obrovský problémy a jediný, co mi na mou šílenou pleť pomohlo je Garnier Pure. A v akcích se dá sehnat za rozumný korunky…
Já mám čistící pleťový peeling od Garnier Pure a jsem maximálně spokojená. Dobrý je taky L oreal Zone.
Anny myslím, že to je naprosto totéž (na etiketě garniere je výrobce l oreal)
Ahoj holky,
také při prvním těhu a po porodu to bylo hrozný. Mě nejvíc pomohla pravidelná (denní) péče, jak říkala kosmetička čistit, čistit a čistit a kosmetika Jafra, kontrétně mikrodermabrazivní přístroj. Dostala jsem ho k výročí, cena je příšerná. Má ale perfektní účinky na plěť a nedělá se mi skoro nic, hlavně odstraňuje odumřelé buňky (žádný jiný peeling nesnesu) a hned je líp ![]()
Sendy
VYBORNY NA CISTENI PLETI JE I MYDLO OD CLINIQUE - JE TO SICE DRAZSI NA PORIZENI, ALE VYDRZI MI ROK - MYJU SE S NIM DVAKRAT DENNE - DELAJI HO PRO VSECHNY TYPY PLETI…
MARKA
Pavla 25, uplne jsi mi pripomela. Kdysi na radu jedne pacientky, kosmeticky. Take jsem si delala masky z drozdi. Uz si ale nepamatuju, v cem jsem to rozmychavala. Mozna jen ve vode. A ucinky byly fakt dobre. Nechala jsem to na obliceji zaschnout a pak trosku odrolovala brisky prstu. Delala jsem vlastne takovy peeling a pak doumyla vodou a namazala pletovym kremem. A plet pak byla hladounka a napnuta. A hodne mi to pomohlo s akne.
mě pomáhá na pleť jen antibakteriální peeling od Avonu a pleťová voda od Avonu. Ale Garnier Pure vyzkouším určitě. Nemám sice moc problémovou plet, ale po porodu je to bída - zanesené póry…
Ahoj,cetla sem tvuj prispevek a mam taky problem s pleti,muzes mi prosim poslat taky SZ s radou?mooooc dekuji
Perlaa, prosím taky SZ na toho pomocníčka s pletí. jsem 7 měsíců po porodu, nemám na sebe moc čas, tak taky hledám osvědčené pomocníky. ![]()
Perlaa píše:
Saraai - máš pravdu, já jsem jen nechtěla, aby se tu našel někdo, komu by se nelíbilo, že tu píšu o určité značce kosmetiky.Holky, já vám to napíšu tady. Jak už jsem psala, není to zázrak, jen po vyzkoušení několika značek mi tato jediná pomohla.
1. GARNIER Pure - hloubkově čistící krémový gel pro citlivou pleť - uvolňuje póry, je to s přírodními výtažky z okurky
Ahoj, Perla.
2. GARNIER Pure - čistící adstringentní tonikum - stahuje póry, vysušuje nedokonalosti a zmatňuje pleť
3. GARNIER PureA - denní a noční pleťové krémy (gely)
Jo jo-naprostý souhlas-Garnier je suprová a cenově dostupná značka.K tomuto výčtu kosmetiky bych ještě doplnila samohřejivou pletovou masku-Pure-krásně vyčistí pory
Dobry den. Prisla jsem si sem pro radu. Nedavno jsme byly na chate me mamky s manzelem a 2ma detma. 6 let a 4 mesice. Kdyz jsme dojeli, tak jsem kamaradce rekla ze to bylo moc fajn a nejradsi bychom tam sly bydlet. My bydlime s tchyni a tchanem. Tchan je bych rekla polovicni alkoholik. Kdyz muze, takse proste ozere. Sedel s tou moji kamaradkou a ta mu rekla ze se chcem stehovat. On na to pry ze co nam tady chybi? Ze u nich neplatime ani korunu a zradlo nam cpou do huby. A ze bychom za mesic prisli s prosikem at nas vezmou z5. Tak abych to ted u edla na pravou miru. My jim davame mesicne 2000,–Kc Nakupujeme a varime si sami. To spis oni s nama vetsinou jedi. Delam zasoby s tim ze kupuju vecy po balikach. Mlika, cukr, mouky, oleje. Proste vse v akci a udelam zasobu. Berou si co chteji a nikdy nam za to nedali ani korunu. No tak jsem vytocena prisla domu za mamzelem a vsechno mu to slepicila. On mi na to rekl ze jeho tata rikal ze o nas ta moe kamaradka vyklada ze se budeme rozvadet. Ze se porad hadame. No tak jsem sustila na kamaradku co si mysli… ta mi zas rekla ze to takhle vubec nerekla. No byla jsem z toho vseho uplne vyrizena. Manzel sel na vecer k hospode. Chtel abychom sli na limcu. Rekla jsem mu jze nikam nejdu, ze jsem vyrizena. On me dal pusu, ze to bude dobry a at se na to vykaslu. Po hodine dosel domu. Naveceri jsme se spolu a on ze by potreboval jit jeste rozmenit 1000 aby si mohl koupit rano svacu a ja abych tu neco mela. Nakonec jsem mu rekla ze tam chvili muze pobyt, ale za hodku jestli by nemohl byt doma, ze bych potrebovala pomoct s okurkama. Dosel az v 1 hodinu rano. Nejak nechapu kde byl, kdyz hospoda byla otevrena do 10. Kolem pulnoci jsem mu volala a ubec mi to nezvedl. Prisel dom napity a ja byla ze vseho tak vyrizena a hotova ze jsem mu vlepila facku a nadala mu ze je ubohy. On se zbalil a sel zas ven. Po hodine dosel, vyslech si ode me par sprostych slov mirenych na nej a ptala jsem se na vysvetleni, proc alespon nenapsal. Nebavi se se mnou. Sel si lehnout jinam. Rano taky ne… jeho maminka se me ptala jestli je pravda ze prisel napitej, tak jsem ji rekla ze jsem mu dala i facku jak jsem byla nastvana. Ona me rekla ze jsem udelala dobre… Jenze ja ted nevim co mam delat… Kestli i s detma odjet pryc. Nebo zustat a mit tichou domacnost. Na jednu stranu si myslim ze by mu to vubec nevadilo kdybychom odjeli. On by alespn mohl chodit do hospody. Po par dnes by sice prisel se udobrit, ale az po vikendu… aby si mohl jet chlastat… tak nevim. Zas nechci prchat, jenze se bojim ze skonci jak jeho tata. Co byste delali na mem miste?
Především jsem tak půlku nepochopila, pač tvoje vyjadřování nemá ani hlavu ani patu a ztoho co jsem pochopila manžel se zdržel a tys mu jednu vlepila..no tak se nediv.Co ty líbilo by se ti kdyby ti jí jednu ubalil?
Za prvé omluvila bych se mu že jsi to přehnala…a pak se snažila sním promluvit. ![]()