Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Bóže, no tak přišel nalitej, no
vždyť je to chlap. potřebují někdy upustit páru. pokud tak nechodí každý den, tak bych to nechala a rozhodně nikam neprchala.hele můj manžel taky šel nedávno na 1.a taky přišel v jednu v noci.jsou dovolené, spousta lidí ráno nevstává do práce, tak když se sejde parta, tak kecají, probírají chlapské věci a nesledují čas.
Musím souhlasit s @Malike . Tvoje vyjadřování, řešení hámotin a komunikace s manželem formou facek a sprostých slov mi ukazuje na to, že jsi v první řadě ty ještě nezralá a nedospělá. Nelze radit, co bychom dělaly my - do takové situace se nelze ani vžít. Uspořádejte si vztahy mezi sebou, naučte se mluvit slušně o sobě vzájemně i k sobě, osamostatněte se, dospějte. Nic víc poradit neumím.
Jenzevzdy ja myslim ze jsem to neprehnala. Mohl napsat sms ze se zdrzi. Kdyz se tak stalo vzdy napsal. Ted ne, ani mi nezvedl telefon. Mela jsem strach jestli se mu neco nestalo. Pac v hospode zaviraji v 10. Navic mi slibil ze bude za hodinu doma. Sami jit bydlet nemuzem, protoze ma dluhy a nikde nam zadnou hypoteku nedaj. Jeho rodice maji barak v exekuci a on neni schopny udelat nic pro to aby nas dostal pryc. Ja sem od porodu nemel ani minutu na sebe. Porad jsrm jen s detma. On je chtel preci taky. Uz me to proste leze krkem. S detma sem 24 hodin denne. On prijede z prace pomazli se s detmi a chce jit k hospode. Jsme tam kazdy den. Ted v lete mi to nevadi, protoze hned vedle je detskehriste, trampolina a tak, takze se starsi syn aleapon vyblbne. Ja si dam limcu a nekdy odchazim domu jen s detmi, protoze manzel chce jeste chvili zustat. Do pul hodky je doma me rekne. Jenze vzdy svuj slib nedodrzi a dojde trebas za 2 hodiny. Kdyz by nesliboval a rekl ze se chce zdrzet, tak v tom zadny problem nevidim. Kdyz mu reknu ze chci jit takynekam ven. Ze uz me z tohotady hrabe, tak mi rekne tak bez s detma… a kdyz bych chtela jit nekam sednout vecer na chvili, tak mu ho nemuzu nechat, protoze kojim az pry odkojim, tak si muzu chodit kam chci…
Jo a pisu z mobilu. Mozna proto to nema hlavu ani patu… tak se omlouvam.
@Anonymní píše:
Jenzevzdy ja myslim ze jsem to neprehnala. Mohl napsat sms ze se zdrzi. Kdyz se tak stalo vzdy napsal. Ted ne, ani mi nezvedl telefon. Mela jsem strach jestli se mu neco nestalo. Pac v hospode zaviraji v 10. Navic mi slibil ze bude za hodinu doma. Sami jit bydlet nemuzem, protoze ma dluhy a nikde nam zadnou hypoteku nedaj. Jeho rodice maji barak v exekuci a on neni schopny udelat nic pro to aby nas dostal pryc. Ja sem od porodu nemel ani minutu na sebe. Porad jsrm jen s detma. On je chtel preci taky. Uz me to proste leze krkem. S detma sem 24 hodin denne. On prijede z prace pomazli se s detmi a chce jit k hospode. Jsme tam kazdy den. Ted v lete mi to nevadi, protoze hned vedle je detskehriste, trampolina a tak, takze se starsi syn aleapon vyblbne. Ja si dam limcu a nekdy odchazim domu jen s detmi, protoze manzel chce jeste chvili zustat. Do pul hodky je doma me rekne. Jenze vzdy svuj slib nedodrzi a dojde trebas za 2 hodiny. Kdyz by nesliboval a rekl ze se chce zdrzet, tak v tom zadny problem nevidim. Kdyz mu reknu ze chci jit takynekam ven. Ze uz me z tohotady hrabe, tak mi rekne tak bez s detma… a kdyz bych chtela jit nekam sednout vecer na chvili, tak mu ho nemuzu nechat, protoze kojim az pry odkojim, tak si muzu chodit kam chci…
Předpokládám, že takhle se začal chovat až po narození dětí, před tím s tebou trávil čas v galeriích a chodili jste do kina na filmy náročného diváka.
Mysli ze kdyby si tu facku nezaslouzil, tak by mi ji tchyne neschvalila… asi je tech problemu vic, nez jsem napsala a proto jsem na vine ja. Kazdopadne byla blbost zakladat tuhle diskuzi… ale moc vam dekuji za odpovedi. Neco si urcite vezmu k srdci.
Proč byla blbost zakládat diskuzi? protože tu všechny nepíšeme, jak si to dobře vyřešila, když si mu dala přes hubu a tchýně ti to ještě pochválila? jak by bylo tobě, kdyby ses někde zdržela a on ti jí hned vypálil?
Ahojky potřebovala bych poradit mám 18mesicniho a nechce sedet v kočárku ani jít za ruku když se jdeme projít ani teď ve dudáků v kočáru je to hned řev
a hlavně jsem úplně v háji že když chci někam jet autem tak musím jenom svým jinak do manžela a ani do jiného auta nechce sednout hned spustí hysterák
už vážně nevím co mám dělat je mi z toho úplně do breku! Nevím jestli je to jen jeho období nebo to bude i horší ještě od porodu jsem ho nenechala hlídat ani u babičky je závislý jen na mě ani táta ho nemůže vzít nikam sám ven ![]()
@Flek1234 píše:
Ahojky potřebovala bych poradit mám 18mesicniho a nechce sedet v kočárku ani jít za ruku když se jdeme projít ani teď ve dudáků v kočáru je to hned řeva hlavně jsem úplně v háji že když chci někam jet autem tak musím jenom svým jinak do manžela a ani do jiného auta nechce sednout hned spustí hysterák
už vážně nevím co mám dělat je mi z toho úplně do breku! Nevím jestli je to jen jeho období nebo to bude i horší ještě od porodu jsem ho nenechala hlídat ani u babičky je závislý jen na mě ani táta ho nemůže vzít nikam sám ven
Dudáků ne chtěla jsem napsat fusaku dudáky od narození neznáme nechtěl vůbec
@Flek1234 píše:
Ahojky potřebovala bych poradit mám 18mesicniho a nechce sedet v kočárku ani jít za ruku když se jdeme projít ani teď ve dudáků v kočáru je to hned řeva hlavně jsem úplně v háji že když chci někam jet autem tak musím jenom svým jinak do manžela a ani do jiného auta nechce sednout hned spustí hysterák
už vážně nevím co mám dělat je mi z toho úplně do breku! Nevím jestli je to jen jeho období nebo to bude i horší ještě od porodu jsem ho nenechala hlídat ani u babičky je závislý jen na mě ani táta ho nemůže vzít nikam sám ven
Období s kterým je potřeba pracovat..už 18 měsíční dítě rozumí co mu říkáte takže je potřeba ho vždy slovně připravit na to co bude následovat.. praktikuji to se synem od 17mesicu a super..byl vždy vztekloun a hyster a teď je klid..
18 měsíční chce poznávat svět, můj taky nechtěl za ruku takže jsem ho nechala jít samotného ale hlídala jsem každý krok.. teď (21 měsíců) se už chce držet za ruce v určitých případech..
@Flek1234 píše:
To zni jako kombinace moji dcery a meho syna.
Dcera delala presne tyhle silene sceny, v kocare nechtela sedet, za ruku se nechtela vodit a oboji by asi nebyl problem, kdyby alespon sla zpusobne spolu se mnou. Ale to ne, ona chtela hodit kudy se ji chtelo, kazdych par kroku jsem ji odchytavala, natocila ji smer (obchod napriklad) a jen jak jsem ji pustila, tak se rozbehla nekam do pryc a absolutne nereagovala na zavolani. Nervy mi tekly teda neskutecne. Z kazde prochazky jsem se vracela komplet zbrocena potem a nervy v haji, ale co naplat, nejak jsem to prezila. Ustalo to nekdy na 2,5 letech. Pak napriklad zacala reagovat na zavolani.
Syn je v tomto klidas, na zavolani reaguje vzdycky, nikam neodbiha a ani si nevynucuje, ze chce delat neco jineho. V kocare dokaze posedet a dokonce se i rad vozi. Ale co se tyka cizich lidi, tak to ve veku 1,5 let rval, jako by ho rezali.
Vsechno casem prejde, musis vydrzet.
@warita Tohle je moje nocni mura. Dcera ted obchazi nabytek a ja zrovna vcera rikala, ze se tesim, az zacne chodit. Pak jsem si to ale v duchu spojila s jeji povahou a vyslo mi z toho presne to, co popisujes, nervy nervy nervy ![]()
Syn mel taky obdobi „ani kocar, ani pesky“, byly z toho hromady vzteku, ale ten aspon reagoval, kdyz se chtelo aby zastavil, na neco nesahal atd. V tomhle je dcera uplne mimo. Jsou jak nebe a dudy. No zkratka se to musi prezit a nezabit je ani sebe ![]()
Naprosto chápu že nechceš jít na kosmetiku jak už kvůli času s mimčem nebo kvůli jinému důvodu… je to fuk ![]()
Já když jsem měla problémy s zanesenými póry tak mi hodně pomohla ultrazvuková kosmetika špachtle
ale každému vyhovuje něco jiného.. pak mě už jen napadá zajít na tu kosmetiku alespoň jednou a poslechnout si rady paní kosmetičky a zeptat se jak se o pleť starat. ![]()