Potřebuji se vypovídat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
4.4.14 10:09

Bohužel souhlasím s většinou zde- hodně bych zvažovala, jestli s ním chci mít dítě. Většinou se tohle chování časem horší a zvlášť po svatbě, nebo po narození dítěte, kdy tě má chlap připoutanou a částečně bezmocnou- třeba omezení příjmu peněz a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.4.14 10:11

Ahoj, sbal mu kufr, pokud Tě uhodil, udělá to zas :( Na tvém místě bych se vyprdla se na chemky od doktorů a nechala si srovnat kostrč Dornovou metodou (velmi častá příčina proč ženský nemohou otěhotnět! ) Ještě je výborná terapie chinamed - Mudr. Zheng, ordinuje u Tábora.. Jeho bylinky jsou fakt hnusný, ale fungujou.. Doufám, že to není reklama :(..určitě bych si nepořizovala mimčo s někým, kdo by mně bil :( Přeju hodně sil a trpělivosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
4.4.14 10:12
@veronika6913 píše:
@Mysis Ježíši to je strašný!!! :,(

Strasny to je :,( ale tohle je realita tech co zacinaji s fackama. Jen upozorneni pro zakladatelku. No…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5736
4.4.14 10:20

Nj chorobny zarlivec, v,!par facek a rano omluvy, nebo jaako by se nic nestalo, ale zena ho omlouva, ze je taky unaveny, neb ho prooste miluje a nebo se boji odejjit, veri, ze se zmeni, ale ono bohuzel a bude to horsi, ted byla jen facka z nepochopitelnych duvodu co to bude priste? Odejdes a on se ti bude omlouvat jaak nechtel a pak to zacne nanovo, bohuzel takovi se musi lecit, ale sami od sebe tezko, takze zacarovany kruh. Je to tvuj zivot a mela bys od nej chtit vic nez chhlapa co te bude mlatit a vse ti zakazovat, nebo ti vycitat, ze jsi byla nekde s chlapem, chlap co te ma opraavdu rad, tak ti veri, tojee zaklad vztahu a kdyz chcete spolu dite tak ti pomaha, ne nadava, popremyslej o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.4.14 10:21

S takovým… bych dítě nechtěla. Proč s ním ještě jsi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
4.4.14 10:22

S takovým kusem hovězího si prosím tě dítko nepořizuj. Udeřil Tě jednou, uděl to znova a pak Ty i to malý budete zbytečně nešťastný. Chceš radu? Vykopni ho dokuď to jde a neboj bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
4.4.14 10:26
@klarushka píše:
S takovým kusem hovězího si prosím tě dítko nepořizuj. Udeřil Tě jednou, uděl to znova a pak Ty i to malý budete zbytečně nešťastný. Chceš radu? Vykopni ho dokuď to jde a neboj bude líp ;)

Přesně tak, ještě nemáte závazky, najdi si pořádného chlapa prosimtě. Nemáš snad zapotřebí ho poslouchat a nechávat se mlátit boha jeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.4.14 10:46

Brala bych to jako hodně důrazné varování, že chtít si s takovýmhle *** pořídit dítě je dost nerozum..Protože jestli se k tobě chová teď takhle, tak později už to rozhodně lepší nebude, spíš naopak. To ti bude potom v těhotenství také vyčítat, že jsi unavená a nechceš s ním spát?! I když po dítěti toužíš, přehodnotila bych to a celkově vztah k němu, protože jestli tě chce vychovávat fackama, necháš si to líbit? Neumím si přestavit tohle snášet normálně, natož potom v těhotenství. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.4.14 10:50

A zakladatelka nikde…to mam nejradsi :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
4.4.14 11:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 11:41

Omlouvám se, musela jsem něco zařídit… :oops:

No co dodat, občas přemýšlím, za co tom mám, že se chová takhle, jestli nejsem třeba vážně špatná přítelkyně… nevím, hodně přemýšlím…
Zrovna před chvilkou mi volal, omluvil se a řekl, že dnes udělá večeři on, abych si mohla odpočinout… to je od něj zase hezké… :think:

Ale vůbec nevím, zda bych dokázala odejít, prožili jsme toho spolu hodně, zvládli jsme všechno a i když je chorobný žárlivec, přece jenom mě miluje a nedal by na mě dopustit, snad…

Popravdě, myslela jsem, že se to urovná, když plánujeme to miminko, jenže je to stejné, pořád dokola, hádky, hádky, hádky - a to nemluvím o přezdívkách, kterými mě tituluje… usmiřování… omluvy… :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
20767
4.4.14 11:45

Všechny jsme se svými bývalými zažili spousty krásných věcí, překonali jsme společně problémy, ale nemůžeš se přece nechat ponižovat, všechno má své meze. Chceš, aby dítě slyšelo, jak tatínek oslovuje maminku těmi přezdívkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
4.4.14 11:47
@Anonymní píše:
Omlouvám dostmusela jsem něco zařídit… :oops:

No co dodat, občas přemýšlím, za co tom mám, že se chová takhle, jestli nejsem třeba vážně špatná přítelkyně… nevím, hodně přemýšlím…
Zrovna před chvilkou mi volal, omluvil se a řekl, že dnes udělá večeři on, abych si mohla odpočinout… to je od něj zase hezké… :think:

Ale vůbec nevím, zda bych dokázala odejít, prožili jsme toho spolu hodně, zvládli jsme všechno a i když je chorobný žárlivec, přece jenom mě miluje a nedal by na mě dopustit, snad…

Popravdě, myslela jsem, že se to urovná, když plánujeme to miminko, jenže je to stejné, pořád dokola, hádky, hádky, hádky - a to nemluvím o přezdívkách, kterými mě tituluje… usmiřování… omluvy… :think: :think:

Ja toho taky s jednim chlapem prozila dost a taky to zacinalo facama a prezdivkama myslela jsem ze ho to prejde. Vis jak? Chodil domu ozralej a mlatil mi s hlavou a futra. Zavolal jsem policajty tam sem pak odnesla veci a vyliz mi…moji bilou prde…znam ted jeho soucasnou zenskou ktere je tez chudak ale necha si sra…t na palici jako ty a je nestatsna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.14 11:52

Ale já neříkám, že jsem s ním nešťastná - jen to není to, co to bývalo… prostě jsem čekala úplně něco jiného… svatbu, dítě… :( a ne hádky a facana… :,(

Když ono se to hezky píše, ale on se poté vždy tak snaží… :oops:

• Citovat
  • Upravit
3424
4.4.14 11:52
@Anonymní píše:
Omlouvám se, musela jsem něco zařídit… :oops:

Popravdě, myslela jsem, že se to urovná, když plánujeme to miminko, jenže je to stejné, pořád dokola, hádky, hádky, hádky - a to nemluvím o přezdívkách, kterými mě tituluje… usmiřování… omluvy… :think: :think:

hele muj otec byl neco podobnyho nejdriv se jen s mamkou hadal pak padla sem tam facka zacal chlastat a bylo to mnohem horsi ne ze jsme jako male deti poslouchali jak se hadaji ale pozdeji prihlizeli jak bije mamku a nebo jsme se schovavali do skrine jak jsme se ho bali. to opravdu hodlas risknout svuj zivot a zivot toho ditete jenom kvuli tomu ze se jeden den na tebe usmeje a udela ti veceri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí