Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@markytka3 píše:
ale ja nikde nepisi, ze ty funkcni hadry musi byt drahe… pokud jsi mela deti v lesni skolce, tak vis, jak dulezite je dite spravne obleci…
Levne funkcni obleceni jsi tu smetla ze stolu.
Do lesni skolky nepotrebovali nic extra. Hlavne dobre boty, dobre padnouci batoh, jinak normalne softshellky od svadleny, bundu sustakovku/softku po detech kamaradek/zimni z Lidlu, leginy z Lidlu, teplaky, trika a mikiny od kamaradek.
Obcas zmokli, no, meli tam nahradni.
@markytka3 píše:
jejda kde? treba takovy alpine pro je levny a dobry. ty myslis lidl, kik, pepco?
No treba ten lidl je minimalne na stejne urovni jako to alpibe…
@Lucie_Sx píše:… jak pises, meli tam nahradni
Levne funkcni obleceni jsi tu smetla ze stolu.Do lesni skolky nepotrebovali nic extra. Hlavne dobre boty, dobre padnouci batoh, jinak normalne softshellky od svadleny, bundu sustakovku/softku po detech kamaradek/zimni z Lidlu, leginy z Lidlu, teplaky, trika a mikiny od kamaradek.
Obcas zmokli, no, meli tam nahradni.
@markytka3 A proc by tam nemeli mit náhradní, když ta moznost je, tak je to prijemnejsi, nez byt za kazdou cenu v tom jednom, jen abych dokazala, jak je uzasne. Nehkede na to, ze deti namoci i to nejúžasnější.
@j.a.n.i1 píše:
@markytka3 A proc by tam nemeli mit náhradní, když ta moznost je, tak je to prijemnejsi, nez byt za kazdou cenu v tom jednom, jen abych dokazala, jak je uzasne. Nehkede na to, ze deti namoci i to nejúžasnější.
Drahej goratex bych resila az ve chvili, kdy by mi dite padlo pri sebemensim ofouknuti a par kapkach vody. Pak bych urcite resila lepsi obleceni.
Ale pokud jim nejake to zmoknuti ci profouknuti nejak zasadne nevadi, tak nemam duvod.
@Lucie_Sx Tak on je i celej goretex na prd, pokud v nem vlezou do potoka, hlubsi louze nebo si ho za deste rozepnou. A o tom to je, mensi deti si tohle proste neuhlidaji, jasne, me staci jedny slusne boty na tabor a umim je udrzet suche, oni dokazi vrchem nabrat i do holin a predtim se vykoupat ve vsech botach, co maji.
A tedy, když jsme u tech funcknich materialu, chtela jsem membranove barefoot, nesehnala jsem, tak jsem koupila z prave kuze, naimpregnovala a vydrzely 3 tydny bahna a destu v suchu, takze ony nejsou jen funkcni materialy, ale i spousta „klasickych“.
Naprosto chápu a také mě tohle docela štve. Ať už v době koronaviru nebo bez, nikdy by mě nenapadlo přijít na návštěvu nemocná, ať už já, děti či manžel.. tohle mi příjde docela neslušné
@Anonymní píše:
Otázka je jednoduchá. Dlouhodobě jsem velmi ostře kritizována za odmítání návštěv, když mají přijít i nestydle, nemocne děti. Máme doma sve dve a nevidím důvod, proc zbytečně rislovat ze se mi nakazi, když návštěva může dorzit jindy.
Jak je to u vás?
Nemocná návštěva by mi nešla přes práh. A kord v této době. K nám nikdo nechodí, my také nikam nechodíme (jen manžel do práce) a stejně se nám to nevyhlo… ![]()