Pouštíte si na návštěvu nemocné?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Otázka je jednoduchá. Dlouhodobě jsem velmi ostře kritizována za odmítání návštěv, když mají přijít i nestydle, nemocne děti. Máme doma sve dve a nevidím důvod, proc zbytečně rislovat ze se mi nakazi, když návštěva může dorzit jindy.
Jak je to u vás?
Nemovná nikoho nenavštěvuju (i pred kovidem) a nemocné si nezveme. Navštěva se sama odhlásí, když jí není dobře. Beru to jako slušnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nastydlé návštěvy k nám nikdy nechodily, naštěstí máme všechny známé a kamarády s mozkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet děkuji z názor, mám úplně stejný, když nam neni dobře návštěvu ruším, považuji to za slušné.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
U nás je normální, že nemocní a nastydlí jsou doma a místo trajdání po návštěvách se léčí. A to nejen děti, ale i dospělí, kor v téhle době.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdyby šlo o návštěvu, s kterou bude příští šance se vidět až za půl roku a já bych se s nimi fakt vidět chtěla, tak bych to asi riskla. Jinak pokud o nachlazení vím a lze domluvit jiný termín, odkládám. Mám děti čtyři, než si takovou virózku všichni protočíme, trvá to i tři týdny, na jejichž konci mi už pěkně hrabe, dobrovolně si to domů fakt pouštět nehodlám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Russet děkuji z názor, mám úplně stejný, když nam neni dobře návštěvu ruším, považuji to za slušné.
Před covidem jsme se dost vídali s jinými dětmi. Vždy den dopředu jsme si daly s jejich matkami vědět, jak na tom jsou. A když má někdo chuť přijít k nám, hlásím i rýmu u syna. Prostě normálka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když je někdo z nás nastydly tak návštěvu odlozim ať už jedeme my někam a nebo má někdo přijít k nám. Stejně tak ostatní s kým se znám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne, ani nemam nikoho v okoli, kdo by byl tak sobecky a cpal se nekam nemocny
po návštěvách jo naopak uz sem to zazila, kdyz byl syn
nachlazeny (jenom ryma nic hrozneho) a kamaradka se potřebovala stavit, tak
prisla no, ale predem sem ji varovala. Ale naopak ne, ani ja nekam ani nikdo
nemocny k nam, by nikdy nesel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ne. Nastydle návštěvy nesnáším. Kdysi jsem to tu řešila na emiminu a některé holky tu psaly, že „rýmu neberou jako nemoc“ a „to by se nikam nedostatly, kdyby chodily jen se zdravými dětmi“. To nechápu. Cpat se někam, kdyz vím, že je to druhém nepříjemné.
A v dnešní době bych je otočila vyloženě ve dveřích a asi by se to neobešlo bez ostrých slov. Ale myslím, že v mě rodině snad mají všichni rozum a dnes by nachlazení nešli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Me rozumne nemocne navstevy nevadi a klidně je zvu. Nase nemoci hlasim a at se kazdy rozhodne sam. Tedy mysleno drive, aktuálně ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
https://www.emimino.cz/…stevy-87560/
Tady si můžeš přečíst, že ‚provozni ryma‘, je přeci v pohodě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bábrdl píše:
Ne. Nastydle návštěvy nesnáším. Kdysi jsem to tu řešila na emiminu a některé holky tu psaly, že „rýmu neberou jako nemoc“ a „to by se nikam nedostatly, kdyby chodily jen se zdravými dětmi“. To nechápu. Cpat se někam, kdyz vím, že je to druhém nepříjemné.A v dnešní době bych je otočila vyloženě ve dveřích a asi by se to neobešlo bez ostrých slov. Ale myslím, že v mě rodině snad mají všichni rozum a dnes by nachlazení nešli.
Jo, taky už jsem tuhle hloupou průpovídku slyšela
A taky "rýma a kašel není nemoc " a "do školky chodí děti nastydlé
pořád " a "proč bych měla sedět doma, vždyť 1.buď rýma teď začala,
nebo 2. už končí (podle toho, jak se to právě hodí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Berry77 píše:
Jo, taky už jsem tuhle hloupou průpovídku slyšela
A taky "rýma a kašel není nemoc " a "do školky chodí děti nastydlé pořád " a "proč bych měla sedět doma, vždyť 1.buď rýma teď začala, nebo 2. už končí (podle toho, jak se to právě hodí)
S taky „to můžeš chytit všude“
To bych vraždila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nastydle návštěvy nemám ráda, s nemocným dítětem nikam nelezu. Vždy
všechny varuju, když chtějí přijít a děti třeba smrkaji.
Bohužel v mém okolí mám i nesoudne jedince.
Když byl syn menší, tak jsem se jednou naštvala a vzala jsem ho a odešla
s ním kvůli nastydle návštěvě pryč. Udělala jsem to, když po
několikáté přijela švagrová s nemocnou dcerou (den předem jsem volala a
tvrdila mi, že je zdravá, u nas holka chrchlala, nos měla sedřeny, měla
horečku…). Vždy po jejich návštěvě nám syn odpadl, tak jsem toho měla
plné zuby.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Je brzy na návštěvu u Mudr (těhotenství)?
- Nemocné oko u kočky
- Kolik času si vyhradit na návštěvu dentální hygieny?
- Nemocné nehtíky?
- Týdenní návštěva blízké rodiny
- Strach z navštěvy gynekologa spojený se sociální fobií
- Je možné omezit styk dítěte s nemocnou osobou?
- Antikoncepce, 1. návštěva na gynekologii
Otázka je jednoduchá. Dlouhodobě jsem velmi ostře kritizována za odmítání návštěv, když mají přijít i nestydle, nemocne děti. Máme doma sve dve a nevidím důvod, proc zbytečně rislovat ze se mi nakazi, když návštěva může dorzit jindy.
Jak je to u vás?